Ljiljani - Lilium |
Odgovori | Stranica <1 5960616263 64> |
Korisnik | |
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimar ovo je kao iz bajke,prekrasne slike
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nažalost, ove godine nemam ljiljan sv. Antuna. Nešto je obolio i nije narastao do cvjetanja, svega oko 25 cm i tu je stao i suše mu se listovi....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice ne brini,slijedeće godine će se on pojaviti..
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aaaaa, divni primerci ! Ima nas podosta ljiljanofila .
Ako nastavi ovako da prži bajka će ubrzo biti zavšena |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimar ja sam jedna od tih,prekrasne fotografije.......
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSica, hvala ti što mi daješ nadu.....
|
|
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro jutro !
Regale |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
mimar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama, svi su lepi ali mii ovaj ružičasti posebna boja. Čini mi se da je moj malo drugačiji, znaš li kako se zove ga potražim za sledeću sezonu?
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemam pojma,ali i meni se jako sviđa i što je najbitnije ne pojedu ga voluharice
|
|
|
|
mimar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Idemo u nešto pastelnije varijante
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi prelijepi!Ove godine svoje što sam kupila posadila u kaliće boja sam se da ih nešto ne pojede jer sam ostala tako bez tulipana.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Odgovori | Stranica <1 5960616263 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |