Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2015 u 06:25
prekrasno napreduje i imaš pravo da se dičiš sa svojim vrtom i sa svakim prvim cvijetkom Hug
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2015 u 07:09
Vridnice jedna, često navratim ali ne ostavim traga. Iz svake slike koju staviš izvire ljubav i odušavljenje sa onim sto si postigla u ovo kratko vrijeme, a postigla si puno.  Svaki cvjetić ti je lijepši od onog prije. Sve polako napreduje i buja. Uživaj u svom carstvu zaslužila si. Hug
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2015 u 08:56
Uživala sam i ja u novim fotkicama... draga moja, sve ti je lijepo, ružica cvate, a koliko vidim i noćurak cvate - još malo i on će ti izrasti u veliki grm, pa ćeš ga moći dijeliti i saditi na još neka mjesta... svoje sam noćurke morala povezati jer ih je kiša "polegla" do zemlje...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2015 u 09:34
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Sve ti je lijepo....smile71
milice i mene iznenadjuje ljepota...nemogu da se ne divim...cvijece je tako nesebicno,malo paznje koju mu mogu pruziti a toliko u svojoj ljepoti uzvraca....prdivno....smile106
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2015 u 09:36
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Krasno ti je sve, a ova viseća kombinacija plijenit će pažnjusmile91
bas je lijepa...dobila sam ju nema dugo i objesila o visnju cijeli dan na sucu ali i malo u hladu pa joj pase...sta ce tek do kraja ljeta biti ajme...vec sad je divna...smile127
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2015 u 09:37
Preslatko
Clapsmile57 ,  lonciera ti  je   pozer  samo taki ,   Tongue,   nju bih izdvojio u  toj skladnoj    prekrasnoj preslatkoj harmoniji  

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2015 u 09:39
Originalno poslano od člana kamenjarka1 kamenjarka1 napisao:

prekrasno napreduje i imaš pravo da se dičiš sa svojim vrtom i sa svakim prvim cvijetkom Hug
mnogi su i lane cvjetali i odusevljavali me a sad su to prave male kucice cvijetica da su doista posebne....uzivam samo kad vidim kako se listici podizu a kad procvjeta nesto sto neznam kako bi trebalo izgledati....to je poseban dozivljaj....raduje me svaki dan,sad nakon kisa ima trave ali nesmeta mi ni najmanje....sve je to nas vrt...cak se i moj matej koji je bio za vikend iznenadio...a on najmanje pokazuje paznju prema cvijecu....sinoc mi kaze bravo mama....a kad sam mu poslikala ljepote koje mi je kupio vjerujem da mu je srce titralo...smile127
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2015 u 14:08
jako lijepo.sad ti dvorište sve više liči na cvjetnu oazu
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2015 u 10:29
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

jako lijepo.sad ti dvorište sve više liči na cvjetnu oazu
pomalo da,budem ovih dana poslikala kako je prije manje od godine izgledalo i kako sad izgleda...razlika je ogromna.....vjerujem da ce svi biti samnom radosni....smile83
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2015 u 10:38
Ljubav je velikodušna,
dobrostiva je ljubav,
ne zavidi,
ljubav se ne hvasta,
ne nadima se,
nije nepristojna,
ne traži svoje,
nije razdražljiva, 
ne pamti zlo,
ne raduje se neparavdi, 
a raduje se istini,
sve pokriva,sve vjeruje,
svemu se nada,sve podnosi.
LJubav nikad ne prestaje...
1 korinčanima 13:4-8

pasiflora,isusova kruna....

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2015 u 10:48
Originalno poslano od člana Karli Karli napisao:

Vridnice jedna, često navratim ali ne ostavim traga. Iz svake slike koju staviš izvire ljubav i odušavljenje sa onim sto si postigla u ovo kratko vrijeme, a postigla si puno.  Svaki cvjetić ti je lijepši od onog prije. Sve polako napreduje i buja. Uživaj u svom carstvu zaslužila si. Hug
uzivam,sad je krajnje vrijeme da pocnem...sav trud se isplatio...cvijece uzvraca nesebicno....smile89
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2015 u 10:50
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Uživala sam i ja u novim fotkicama... draga moja, sve ti je lijepo, ružica cvate, a koliko vidim i noćurak cvate - još malo i on će ti izrasti u veliki grm, pa ćeš ga moći dijeliti i saditi na još neka mjesta... svoje sam noćurke morala povezati jer ih je kiša "polegla" do zemlje...
da ima ga na nekoliko mjesta budem ga ujesen negdje dje ce se moci nesmetano siriti....sad krasi nekoliko coskica...i prekrasan mi je....smile64
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2015 u 10:52
Originalno poslano od člana Fiki Fiki napisao:

Preslatko
Clapsmile57 ,  lonciera ti  je   pozer  samo taki ,   Tongue,   nju bih izdvojio u  toj skladnoj    prekrasnoj preslatkoj harmoniji  

i sama ju izdvajam predivna je...rembler ruza tek krece u napad i siri se...ona ce isto biti mala kraljica....smile99
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2015 u 15:13
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

Ljubav je velikodušna,
dobrostiva je ljubav,
ne zavidi,
ljubav se ne hvasta,
ne nadima se,
nije nepristojna,
ne traži svoje,
nije razdražljiva, 
ne pamti zlo,
ne raduje se neparavdi, 
a raduje se istini,
sve pokriva,sve vjeruje,
svemu se nada,sve podnosi.
LJubav nikad ne prestaje...
1 korinčanima 13:4-8

pasiflora,isusova kruna....

Jopeee ,hvalospijev ljubavi,,,,, Heart predivan je 
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2015 u 20:33
Bez obzira kojoj religiji ili vjeroispovjesti pripadali sve je ljubav...bez nje smo nista...pravi hvalospjev ja kazem definicija prave istinske ljubavi...prema djetetu,majci,prijatelju ili bracnom drugu....neka je bezuvjetna...a u nasem slucaju ljubav prema cvijecu pa koliko nas razlicitih spaja...ljubav na djelu..
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2015 u 21:41
Da draga moja Josipa ,to si tako divno napisala ,da ljubav spaja, bez ljubavi  nema ništa ,,znaš kako je rekao sv Franjo "Ljubi i čini  što želiš ",,    bez obzira na  religiju ,ljubav stavljam na  prvo mjesto  ,darivanje samoga sebe ,e da  ,  i poštujem svaku religiju ,   a nas je ovdje   spojila ljubav prema cvijeću smile64
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2015 u 22:17

Da draga moja Josipa ,to si tako divno napisala ,da ljubav spaja, bez ljubavi  nema ništa ,,znaš kako je rekao sv Franjo "Ljubi i čini  što želiš ",,    bez obzira na  religiju ,ljubav stavljam na  prvo mjesto  ,darivanje samoga sebe ,e da  ,  i poštujem svaku religiju ,   a nas je ovdje   spojila ljubav prema cvijeću smile64
bez uvjetna ljubav Svemogucega svakim danom se pokazuje u njegovim djelima stvaranja...nikoga zakinuo nije bez obzira kome i kojoj vjeroispovjesti pripadao...sve nas isto boli i svi isto osjecamo...to je zivot i njega se mora postivati,postivati sa darom ljubavi...bezuvjetnom...darom prastanja i naklonosti....a cvijece ne razlikuje nikoga....sve nas to raduje i veseli...ja sam sretna biti dijelom cvjetnog drustva koje je nesebicno i sve nas isto spaja.....smile99
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2015 u 22:33
Jope  divne misli  imaš ,,i  jako sam sretan  zbog toga Hug
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2015 u 22:50

Jope  divne misli  imaš ,,i  jako sam sretan  zbog toga Hug
trudim se,nismo savrseni ali netreba odustati....hvala ti fiki....Tongue
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2015 u 22:53
evo koja slicica nekad i sad

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.