Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđeoske trublje - brugmansije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđeoske trublje - brugmansije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 80>
Korisnik
Poruka
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 21:05
pravo ti zavidimEmbarrassed
JELENA FRANIC
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 22:35
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

HeheBig%20smileVidi tvoje damice

Odlično izgledaju, a tek koji su one put prešle.
Prvo vožnja s ICE (brzi voz)do Minhena, pa autom do Zagreba, pa onda Expres-poštom do tebe.
Znam da im nigdje neće biti bolje nego kod tebe, pa ako te ne budu slušale samo im zaprijeti da ćeš ih vratiti nazad meni......
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 23:00
Originalno poslano od člana makk makk napisao:

Odlično izgledaju, a tek koji su one put prešle.
Prvo vožnja s ICE (brzi voz)do Minhena, pa autom do Zagreba, pa onda Expres-poštom do tebe.
Znam da im nigdje neće biti bolje nego kod tebe, pa ako te ne budu slušale samo im zaprijeti da ćeš ih vratiti nazad meni......
One su se zaista naputovaleLOLLOLTongue bolje im je da me slušaju nego da ponove gradivo u suprotnom smjerusmile96
Sutra idu van na vjertometinu i one male uzgojene iz reznica, pa neka se snalaze. Njih moram polako privikavati na sunce.
Velike sam počela redovito prihranjivati, one najveće(lanjske) već pokazuju sitne cvjetne pupove. Wink

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 23:21
Nemoj ih stavljati još cijeli dan na direktno sunce da im ne bi "spalilo" lišće. Ja bi ih za početak stavila negdje gdje će imati jutarnje i poslijpodnevno sunce, a kad je sunce najjače da budu negdje u hladu.
Nemam pretstave kakvo je vrijeme kod tebe, pa možda i griješim.
     (")
    (\|/)
   __L_
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2013 u 00:51

Nemoj ih stavljati još cijeli dan na direktno sunce da im ne bi "spalilo" lišće. Ja bi ih za početak stavila negdje gdje će imati jutarnje i poslijpodnevno sunce, a kad je sunce najjače da budu negdje u hladu.
Nemam pretstave kakvo je vrijeme kod tebe, pa možda i griješim.
Taman su se polako privikle na sunce, ma uživale su, ali kako je jako zahladilo i što je još gore od svega, jaka me bura natjerala da ih sklonim na sigurno. Sad će im opet trebati neko vrijeme da se prilagode.
Nadam se da će kroz nekoliko dana konačno zatoplit i ponovo će one meni van....gdje im je i mjesto
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2013 u 13:45
Ništa im neće biti Bebolina. Problem bi bio da su promrzle, a ovako je sve ok.
Moje moraju čekati još mjesec dana
     (")
    (\|/)
   __L_
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 01:02
bebolina...ja sam tvoju-moju ostavila od onda van na terasu, a poslije je bilo i dosta hladno, samo sam ju malo bijelom paučinom prekrila te dane. Oni listovi su nažalost otpali, no pojavljuju se novi, po cijeloj visini reznice
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2013 u 01:17
Ne brini, nadoknadit će one izgubljeno lišće dok trepnešThumbs%20Up
Na vrh
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 13:22
brugice iz reznica, presadjene u velike posude, uzivaju na suncu.

velike tek krecu, jer sam ih malo prebila sa orezivanjem korijenja al nema veze.
velika gorica
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 16:58
Evo i moje vojskiceThumbs%20Up

Nekoliko velikih je stradalo od klorozeThumbs%20Down odmah sam reagirala, sad su novi listovi tamno zeleni

malci

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 20:09
Odlično ozgledaju,Bebolina.Moje su još uvijek u zimovalištu,bojim se da ih ne iznesem ranije,pa da me ne izenadi neki hladni talas.Što se hloroze tiče,neka to to ne sekira,jer one su podložne tome ma kakve uslove imale.Ipak, ne ometa ih to u raskošnom cvjetanju :)
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 20:25
Hvala ti alisa na ovom komentaruHug
Dodala sam im željezo, sad je već bolje.
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 21:09
E da znaš da sam ljubomorna
Odlično izgledaju, a to što je lišće malo blijedo, to će se brzo promjeniti.
Ja svoje velike nisam vidjela mjesec dana, sve me strah. Ne znam je su li u dobrom stanju, pa odgađam da se ne razočaram.
Bebolina, trća slika od kraja, prvoj s lijeve strane odreži onaj suhi dio.
     (")
    (\|/)
   __L_
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 21:37

E da znaš da sam ljubomorna
Odlično izgledaju, a to što je lišće malo blijedo, to će se brzo promjeniti.
Ja svoje velike nisam vidjela mjesec dana, sve me strah. Ne znam je su li u dobrom stanju, pa odgađam da se ne razočaram.
Bebolina, trća slika od kraja, prvoj s lijeve strane odreži onaj suhi dio.
Sad znaš da tvoj trud nije bio uzaludanHug pazim na njihWink
Sutra orežem ono suho. Namjerno sam fotkala tako neušminkaneLOL
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 16:08
Draga Bebolina, za prave ljubitelje cvijeca trud ne moze biti uzaludan   
     (")
    (\|/)
   __L_
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 16:37

Draga Bebolina, za prave ljubitelje cvijeca trud ne moze biti uzaludan   
...to nam biljke svojim bujanjem iz dana u dan dokazujusmile91
Vidi kako sam im izbila iz glave klorozuLOL

Neka znaju da sam tvrdoglavija od njihsmile42
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 16:57
Mislim da im vise nece pasti na pamet da zute
     (")
    (\|/)
   __L_
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 18:17

Mislim da im vise nece pasti na pamet da zute
Pametniji popuštasmile155smile96
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 21:18
@makkHeart
Danas sam konačno odlučila povaditi iz teglica one reznice koje više nedaju znakove života. Jedna od reznica koje si mi poslala nije se ukorijenila, a neke su dugo kilavile i najzad se osušile. Bez obzira što je sve trebalo završiti u vječnimlovištima, oprezno sam otkopavala zemlju iz teglica, kad onoooosmile181

Samo sam ih nježno zatrpala zemljom, zalila i vratila u polusjenu dok ne ojačaju.Thumbs%20Up
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 21:36
bebolina, krasne su..jedva cekam vidjeti cvjetove:)

mojoj su isto listici nesto svjetliji, budem ju napapala zeljezom:)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.