Anđeoske trublje - brugmansije |
Odgovori | Stranica <1 6061626364 80> |
Korisnik | |
JEKA FRA
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pravo ti zavidim
|
|
JELENA FRANIC
|
|
Sponzorirani linkovi | |
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično izgledaju, a tek koji su one put prešle. Prvo vožnja s ICE (brzi voz)do Minhena, pa autom do Zagreba, pa onda Expres-poštom do tebe. Znam da im nigdje neće biti bolje nego kod tebe, pa ako te ne budu slušale samo im zaprijeti da ćeš ih vratiti nazad meni...... |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sutra idu van na vjertometinu i one male uzgojene iz reznica, pa neka se snalaze. Njih moram polako privikavati na sunce.
Velike sam počela redovito prihranjivati, one najveće(lanjske) već pokazuju sitne cvjetne pupove.
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemoj ih stavljati još cijeli dan na direktno sunce da im ne bi "spalilo" lišće. Ja bi ih za početak stavila negdje gdje će imati jutarnje i poslijpodnevno sunce, a kad je sunce najjače da budu negdje u hladu.
Nemam pretstave kakvo je vrijeme kod tebe, pa možda i griješim. |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da će kroz nekoliko dana konačno zatoplit i ponovo će one meni van....gdje im je i mjesto
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ništa im neće biti Bebolina. Problem bi bio da su promrzle, a ovako je sve ok.
Moje moraju čekati još mjesec dana |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina...ja sam tvoju-moju ostavila od onda van na terasu, a poslije je bilo i dosta hladno, samo sam ju malo bijelom paučinom prekrila te dane. Oni listovi su nažalost otpali, no pojavljuju se novi, po cijeloj visini reznice
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne brini, nadoknadit će one izgubljeno lišće dok trepneš
|
|
|
|
Wolfsbane
Mladi grm Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
brugice iz reznica, presadjene u velike posude, uzivaju na suncu.
velike tek krecu, jer sam ih malo prebila sa orezivanjem korijenja al nema veze. |
|
velika gorica
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično ozgledaju,Bebolina.Moje su još uvijek u zimovalištu,bojim se da ih ne iznesem ranije,pa da me ne izenadi neki hladni talas.Što se hloroze tiče,neka to to ne sekira,jer one su podložne tome ma kakve uslove imale.Ipak, ne ometa ih to u raskošnom cvjetanju :)
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti alisa na ovom komentaru
Dodala sam im željezo, sad je već bolje.
|
|
|
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E da znaš da sam ljubomorna
Odlično izgledaju, a to što je lišće malo blijedo, to će se brzo promjeniti. Ja svoje velike nisam vidjela mjesec dana, sve me strah. Ne znam je su li u dobrom stanju, pa odgađam da se ne razočaram. Bebolina, trća slika od kraja, prvoj s lijeve strane odreži onaj suhi dio. |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sutra orežem ono suho. Namjerno sam fotkala tako neušminkane
|
|
|
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Bebolina, za prave ljubitelje cvijeca trud ne moze biti uzaludan
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da im vise nece pasti na pamet da zute
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@makk
Danas sam konačno odlučila povaditi iz teglica one reznice koje više nedaju znakove života. Jedna od reznica koje si mi poslala nije se ukorijenila, a neke su dugo kilavile i najzad se osušile. Bez obzira što je sve trebalo završiti u vječnimlovištima, oprezno sam otkopavala zemlju iz teglica, kad onoooo
|
|
|
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina, krasne su..jedva cekam vidjeti cvjetove:)
mojoj su isto listici nesto svjetliji, budem ju napapala zeljezom:)
|
|
Odgovori | Stranica <1 6061626364 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |