Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 152> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U velikom sam zaostatku u šetnji tvojim stranicama. Danas sam nadoknadila. Predivno ti je sve. Tradescantije zaslužuju posebnu pohvalu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() , a campanula me oborila s nogu..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekasno je i balkonsko i senjski vrt,
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Sara, dugo nisam navratila i evo me sada...Lijepo cvijeće i njegovano
![]() Imam i ja krosandru, prvi put i jako sam zadovoljna sa njom, cvijeta cijelo ljeto a isto kao i tvoja ne širi se. bog zna kako će biti po zimi. Moja je na balkonu. Šaljem ti puno
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš sam se nauživala kod tebe! Prelijepe su ti vodenike (cure su već ponovile slike i roza i plave)! Zadivio me i điran, pogotovo što su moji tako jadni s predugim stapkama
![]() ![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Trgam ocvale cvjetiće pa stalno pomalo cvate
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
ona plava je i meni za 10! campanula je li? A jel zahtjevna?
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
hvala draga...možeš navratiti i na balkonsku kavicu ako si iz Zagreba
![]() |
|
![]() |
|
Bila si u Senju! Baš sam se pitala koja mi je dobra duša popljevila i zalila vrt
![]() Slatke su tradeskancije, zar ne?
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Zavirila kod tebe i uživala razgledajući tvoje cvijetiće!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Balkon ti je super. I ja sam se dala u sakupljanje tradeskantija. One mi dominiraju ove godine na terasama. Divne su i zahvalne biljčice.
P.S. Bila sam ti u Senju!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
draga cvjetićka, to ti je begonija
![]() |
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
![]() |
|
![]() |
|
hvala Anaida, skupljam sjeme lantana...ako ćeš trebat?
nadam se da će se i moj narančasti kozmosić zbucati i zasijati da usreći mene i moje cvjetne prijatelje...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ja sam sjeme divnog naranđastog cosmosa dobila od naše Korjenčice, pa sam, kad su nikle biljkice, darovala ih svima koje sam tih dana srela i sada svi uživamo u divnoj boji i lepršavosti cvjetića.. Sarek - lanatane su ti krasne!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Krosandra i plava campanulica mame uzdahe!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasni zvončići Saro
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A ne znam čemu bih se više divila... begonije... lantane... trades...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |