Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 85> |
Korisnik | |
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutijica sa dječjim motivima mi je super, vidjela ju i uživo.
![]() Hvala Tatjana još jednom na salvetama. ![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kutijice sa djecijim motivima su ti preslatke
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Boca je predobra!!!
![]() |
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Prekrasno Tatjana
![]() |
|
![]() |
|
To nije dekupaž papir, salveta i na prajmer sam stavila novu boju za drvo, daje ko da je od laka, samo je rijeđa pa na flaši je tražilo 2 premaza. S tom bojomsam oduševljena.
|
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Kako se zove ta boja Tatjana i jeli na bazi vode? |
|
![]() |
|
boja je kupljena kod Bačelića i zove se
aqua deck -pokrovna boja za drvo, i i,a ih u raznim bojama |
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
Satovi su mrak!!
|
|
![]() |
|
hvala na informaciji....
|
|
![]() |
|
Ima li šta novo od radova....gdje si......
|
|
![]() |
|
Baka čekaj malo,. mao mi je teško raditi ali možda i danas stavim slike.Hvala na posjeti.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
joj,kakoako mi je ova divota promakla?krasno TB
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vidi nje što je aktivna.......diiiiiiiiiiiiivno Tajči, baš lijepo u paru i paketu vaza i tanjur...svaka čast..........
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Prekrasni kompleti
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Hej Tatjana, nadam se da si bolje, konačno si nas počastila svojim radovima. Prekrasno kao i uvijek.
A što se mog stolčeka tiče - on je poklon mami čiji je sin vjenčani kum mome sinu i obrnuto. A da je baš potražnja, napravila bi ja njih i za prodat, nije problem napraviti, već naplatiti.
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Bravo Tatjana - opet lijepi kompleti
![]() Znači sada je sve ok i ponovno nas možeš uveseljavati novim radovima?
Jako mi se sviđa ona bijela boca i vidim da si spomenula da si radila s nekom novom bojom. Moram baš pogledati gdje ju mogu kupiti jer se upravo spremam na moru preuređivati svoje stolice na sklapanje i baš tako nešto mi treba!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |