Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj medvjeđi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj medvjeđi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 83>
Korisnik
Poruka
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 19:51
Napokon lijepa vijest!Thumbs%20Up
Samo ti odmaraj....tako da do proljeća budeš spreman za radove u tvom vrtu!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 21:02
Medo, drago mi je da si konačno doma. Nemoj puno sjediti i slušaj doktore tako da se ovaj puta potpuno oporaviš !
Vidiš da je radi tebe i proljeće odgodilo svoj dolazak !
Čuvaj se pa buš začas ko nov !
smile79
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 05:45

Medo, poslušaj ti mene, dosta odmaranja, na redu je buđenje i vrtna gimnastika Tongue 

Time is something you can never get back..
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 07:53
Samo da te pozdravim i poželim ti dobrodošlicu!

smile79
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 14:51
Hvala svima i nadam se da ću zaista uskoro biti kao nov. No, naravno da komplikacija nikada dosta pa sam tako danas cijeli dan na telefonu s ministarstvom, bijelim telefonom, osobnom liječnicom, kirurgijom i zaraznom (i tko zna s kim i s čim još...)
Naše zdravstvo mi ne priznaje antibiotike koje je prepisao doktor jer po njihovom taj antibiotik nije za tu dijagnozu (priznaju ga za neke druge bolesti) pa bih sam trebao snositi troškove terapije... da ne kažem da je ukupna cijena antibiotika koje bih trebao platiti cca 1.600 kn za cijelu terapiju. Između ostalog, ne priznaju mi niti cijelu terapiju u toplicama nego samo nastavak (12 dana, od potrebnih 21) bez obzira što sam ponovno operiran i što su oni zeznuli stvar. Stvarno čovjeku dođe da uzme dobrog odvjetnika i tuži ih sve uzduž i poprijeko!!!
No, nekako će se sve izgleda uspjeti riješiti i nakon svih telefonskih poziva i razgovora uspio sam ako ništa za sada riješiti antibiotike. Umjesto spondilodiscitis (upala diska i kostiju) potrebno je upisati osteomiolitis (upala kostiju) pa će mi priznati lijekove. Pa onda da ne govorim da mi moja liječnica može dati lijek samo dok sam kod kuće, odnosno kad odem u toplice onda mi oni moraju osigurati antibiotike, a to je već druga priča koja će biti dovršena tek sutra (nadam se pozitivno u moju korist). I tako, saga o mojem liječenju se nastavlja i vidjet će se kako će sve skupa završiti, ako ništa drugo ja sam siguran da ću na kraju ovako ili onako biti izliječen :):):):):):) to je moja konačna odluka :)
Znam da vrtovi nisu mjesto za pisanje ovakvih stvari, ali kako ste svi dragi i brinete o meni, želio sam iznijeti svoje iskustvo i ovim putem.
Još jednom svima hvala za brigu i dobre želje, uz sve njih čovjek se bolje osjeća i siguran je da će sve dobro završiti.
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 15:20
Medo u potpunosti te razumijem. Naša država je zna se u kojem voću, ali dotično ministarstvo jednostavno smatram najgorim od svih. Ja sam recimo danas išla u Adžijinu provjeriti šta je sa našim zdravstvenim iskaznicama ( imamo one kartoniće još od svibnja 2010). Išla sam više puta provjeriti i svaki puta sam dobila odgovor da su iskaznice u postupku. Danas sam konačno otišla kod šefice, jer me više taj odgovor jednostavno nije zadovoljavao, pa ne mogu biti u postupku 9 mjeseci. Ali gle čuda...mogu. Veli mi šefica da se iskaznice ne tiskaju već godinu dana i da se uopće ne zna kada će početi. Ja sam jednostavno ostala paff na takav odgovor. Tko to odlučuje u tom ministarstvu ( ne samo o tim iskaznicama, mislim sada općenito - recimo i o tome da se tvoj lijek nađe na listi priznatih), da li je njemu uopće jasno šta treba raditi. A tek odnos tih službenica tamo...to je za svaku osudu. One se između sebe svađaju pred strankama, ma ne znam šta bih uopće rekla...
To ministarstvo mi se strašno zamjerilo, radi nemara, nitko ne radi svoj posao, a svi bi plaću...

Oprosti mi molim te, malo sam ti zachatala temu, ali kada sam pročitala tvoj komentar, morala sam se nadovezati.

A ove tvoje probleme koje imaš...svaka ti čast ako uspiješ riješiti  i ostati smiren....Ja bi ih tužila, jer oni su napravili pogrešku!!!

U svakom sllučaju držim ti fige.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 19:47
Medo drži se, s tobom smosmile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
53rijeka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 53rijeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 21:12
.... neka si ti dosal doma, a od domeka se sve lakse sreduje i bijes brze projde, a tu smo za dat si oduska....
.... dobre toplice.... vrnut ces se ko nov 

ex rijeka53
mojblog
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 22:51
Zaista radosna vijest. Neka si ti samo doma. Ostalo će se polako sve srediti. Znam uz muku i nepotrebnu sekiraciju, ali bitno je da si u svojoj kućici. Pazi se da budeš mogel u proljeće u svoj lijepi vrtek.....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 04:59
Neću ni komentirati sve ovo, a i ti zaboravi! Misli samo na lijepe stvari i javi ako trebaš pomoć, bilo kakvu! Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 17:45
Baš mislim na tebe
Na vrh
53rijeka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 53rijeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 15:30
... se O.K., kako radovi u vrtu

smile99
ex rijeka53
mojblog
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 15:52
ConfusedSad sam tek pročitala sagu o tvom liječenju.... Da čovjek ne povjeruje...
Em komplikacije , em te još.... Nadam se toplo da će ovo čitati onakav kakav si odlučio na ćeš biti - zdravThumbs%20Up!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 18:09
Evo mene konačno malo na forumu. Samo da obavijestim sve drage ljude da sam znatno bolje i da se konačno primam i malo radova po vrtu :)
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 18:30
Drago mi je da si bolje,polako počni s radovima,nikud neće pobjeći,a kad imaš prilike malo i slikni.Tongue
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2011 u 14:35
I tako, nakon jako dugo vremena evo i mene u svom vrtu. Ovih dana je bilo radno, al sve po malo... Ovu brajdu oko kuće kopam cijeli tjedan i danas je konačno gotovo. Sad još treba povezat žicom i čekat da se bilje razraste...

Uz brajdu će jednom rasti:

Clematis Niobe

Clematis Vitalba - poklon naših dragih Ivanićgradskih puca

Pa sad malo starih i novih stanovnika..

zlatna kiša ima samo jedan cvijet na cijelom drvetu...

Crveni Javor

Sempervivum - Mahogany - poklon od drage Sare Retriver

i naravno, sve to nemre proč bez njegove njuške...

i za kraj Banana dobivena od Skitala na posljednjoj Zg kavi

Ima toga još malo no moram malo ostavit i za drugi puta :)

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2011 u 16:25
Medo s posebnim veseljem sam gledala slike. Prvo jer si konačno opet tu i na forumu i u svom vrtuThumbs%20Up. Brajda će s klematisima biti predivna. Zlatna kiša  također, ček dok malko naraste. prvi cvijetak posebno veseli.
Ovo od R.Sare je divno, kao mačak uostalom.
A banana Thumbs%20Up
Sve u svemu lijepo je krenulo, ti polako... bez naprezanja  a mi ćemo te pratiti!Big%20smile
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2011 u 17:08
Klematis ti je prekrasan.Malo se štedi za tvoje dobro.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2011 u 19:28
Lijepa će brajda biti kad clematisi narastuTongue
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2011 u 23:07
Lijepo je vidjeti ponovo tvoj vrtek. Znači da si i ti puno, puno bolje. Clematis je prekrasan
S nestrpljenjem očekujem nove slikice......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 83>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.