Hercegovački vrt |
Odgovori | Stranica <1 6061626364 76> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja čekam forziciju |
|
Sponzorirani linkovi | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo nemoj reči da si se šalila kada raspakiram kofer sa biljčicama !! Samo ostani takva kakva jesi a ja ću se znati nositi s time kakva si bila taj dan !! I daj Bože da ti izađe na dobro ovo kaj te zabrinjava !! A na brdo Ukazanja krečemo zajedno ! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić trebaš li možda koju prikolicu plodne slavonske zemlje.trebat će kad se free raspakira.
pomolite se za sve nas bolesne
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tikvić da da malo kamenja donesemo iz dalmatinskih plaža, tamo ih ima i na "buže" za sukulentiće a ovi slavonci nek donesu plodnu crnicu što ti mi u Dalmaciji nemožemo ponuditi jer kod nas zemlju nosimo u šaci što ti naši stari kažu" sami kamen dite , nigdi zemlje, e da mi je zemlju Slavonije preselit u našu Dalmaciju di bi nam bio kraj pored ove rajske klime"
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan kamenjar za početak.Nadam se da će i biljke uskoro naći svoje mjesto u njemu.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidiš kako se netko pobrinuo za sve netko ima nešto...
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim ovdje neke novine biće ovo prelijep kamenjar ne sumnjam u tebe draga moja očekujem slike kada procvjetaju biljke
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje cvijetne prijateljice baš ste me pozitivno iznenadile . Nisam očekivala da će te biti tako darežljive i ponudit mi kompletan materijal za kamenjar. Htjela, ne htijela, morat ću se sada ponovo prihvatit posla i napravit puuuno veći kamenjar .
Da li uopće možete zamislit tu kombinaciju, dalmatinski kamen, slavonska zemlja i međimursko-varaždinsko cvijeće u hercegovačkom vrtu .Ne može falit!!!! |
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama pomolit ćemo se za sve na brdu Ukazanja!!!!
|
|
radoja956
Već proklijao Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu zamisliti kakvo će to druženje biti. Uživajte za sve nas koji nismo fizički prisutni, ali u mislima,svakako, jesmo.
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure samo napred
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stršna kombinacija :)))))
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidis draga Tikvic , upravo to dokazuje da smo mi jedna divna cvijetna obitelj ! |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rapsodija od šafrana |
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno je prekrasno.Ja bi radi dio preselila među voćke u Slavoniju.Pokušat ću na jesen ali nisam sigurna mogu li se ovi kupovni tako razmnožiti.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I međimursko kamenje u hercegovačkom kamenjaru !!! Ili bolje reči ....vrt prijateljstva !! |
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šetam tvojim vrtićem jer tako sam najbliže mislima s tobom !! Prolazim dio po dio tvog vrta i srce mi se topi od miline !! I, samo da se pohvalim, ova tvoja ljepotica kod mene raste i raste, svaki dan nađem par novih lislića, i baš se cerekam milo je gledajući, dobro da me nitko ne vidi od mojih !! Mislim na tebe, puno..puno !! |
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako ću da zasadim naše drvo prijateljstva, usred dvorišta, da pričaju priču o dvije prijateljice koje dijeli 7 brda i 7 dolina, al su još uvijek jedna pored druge !! |
|
|
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Free, to samo tebi može pasti na pamet !!!!
Moram priznati da si me raznježila do suza!!!! |
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obriši suze, draga !! Nema za njih mjesta u našim životima !! |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 6061626364 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |