Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cure moje drage, hvala kaj ste "rasteple"paučinu babljeg ljeta u mom vrtu!!!
Moj vrtek zaista nije nikakav u ovo doba godine...razvesele me možda biljkica, dvije...aali dovoljno za napuniti akumulator za čekanje novog proljeća! Evo par slikica... Jedan, najveći i najdeblji, obitelji Krumpirko, ostat će vano po krovom, zamotan u svoj zimski veš! Pa da vidimo kaj bu z njega! O, Bože, daj da preživi! ![]() Još ima dosta cvjetića pa je šišanje odgođeno.... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lovro, pogledaj ga u mom vrtu ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Uvjek nešto novo kod tebe
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
vidi se da si vrijedna kada si pospremila cvijeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lovro za toliko novaca toliko veliki grm
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Bokić društvo, budem kratka....
danas sam se nagradila sa jednim dost bujnim pola metra visokim grmekom za 35 kuna! Neznam ništ o toj biljci, al mi odmah "doskočila" u šake! Evo etikete: ![]() |
|
|
|
![]() |
|
JOOOOOJ,
![]() ![]() Mislim da smo sve mi "vrijedne, pametne i sposobne "mlade" žene! ![]() Na vrtu mi se ništ novog ne događa, osim kaj mi je vjetar raspuhal zaštitu s pojedinog bilja!Moram to malo jače stisnuti!!! |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
tak je, vrijedna, pametna i sposobna mlada žena u čijem vrtu ima samo prekokrasnog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Ti već jesi drugačija, vrijedna
|
|
![]() |
|
Da, od, valjda, danas sam i ja mali Lovro.
![]() Zamolila sam "nadležne" da mi malo sfriziraju nik, s obzirom da je 99% vaših nikova s malim slovom! Hvala im! Nećem biti drugačija! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Misty, je, liepa je, samo kak do sjemena???
Nebude "buzdovan" dozorio, vani je hladnoooo! |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prekrasno!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Procvala i nikandra, od 20-tak pokušaja nisam dobila pravu boju...plavu...
![]() ...mislim da ni njeno sjeme neće dočekati... |
|
|
|
![]() |
|
antonija, pčelice su me ove godine izdale, neke biljčice su mi podarile minimalne količine sjemenja, a neke ništa, močvarko naprimjer!
Za suzanu na kraju neznam dal je ono sjeme il ne, pobrala sam par puta ono nešto sitno crno, a niš drugo se nije vidjelo kaj bi ličilo na sjemenke! Koraljček se bude valjda dobro tu osjećal! MK, biljke su pod krovom, al još nemaju stalnu adresu prebivališta, moram ih malo po malo sortirati, nesmem forsirati...bole me kuk i koljeno...joj kukam ko 199 letna babica... ![]() ![]() OTOK, priča je super, mislim da će moj Lovro, ak nastavi ovak, reći da on sprema zimnicu takve vrste! Gioiaa, ah ta ljubav! Ko nas tjera da svaku zimu i proljeće radimo iste stvari! Ljubav! |
|
|
|
![]() |
|
i kod tebe! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vidim da si se naradila,i ja sam danas sklanjala moju dzunglicu
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jedno dijete je u školi na temu zimnica napisalo - moja mama za zimnicu sprema cvijeće u podum (učiteljica je očekivala priču o kiselim paprikama, marmeladi i sl Otok,već dugo nisam čula nešto tako dobro
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jedno dijete je u školi na temu zimnica napisalo - moja mama za zimnicu sprema cvijeće u podum (učiteljica je očekivala priču o kiselim paprikama, marmeladi i sl).
Mislim da će tako i Lovro jednog dana napisati. Krasna gužva na stepeništu. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo si okupirala stepenice i skockala sve biljčice da im bude toplo,i ja se nadam da će i moja ruselija preživjeti zimu.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
od svih cvijetića najljepši tvoj cvijet je Lovro, ti to već znaš!
lijepa ti je ljubičasta datura. ipak si okupirala skale ![]() tvoja suzana je prelijepa puna cvijetića, jesi li šta skupila sjemenki, ja sam skupila samo 3 sjemenke. ostalo je sve bilo prazno, valjda nisu bile oprašene. moram pohvaliti i tvoj koralj, nadam se da će ti prezimiti. po meni mu je mjesto savršeno. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |