Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 78>
Korisnik
Poruka
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 10:14
Baš sam lijepo prošetala zajedno sa vama gledajući ove predivne slike svaka čast smile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 21:39
hej ženo, trebaš mi , došla napuniti "baterije" na čarobnom otoku a tebe nema još od doba čuf, čuf, čuf vlaka.... javi se, javi se.......
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 08:33
...hvala  forzicija  na  posjeti, drago  mi  je  da  volite  slike morske...

....franjice  sigurno  si  već  napunila  i  ispraznila  baterije  po  više  puta dok  sam  se  ja   javila...
....slike  još  leže  u  kameri  a    radim  po  cijeli  dan  pa  navečer  ne  znam  ni    kako  se  zovem.....   možda  neko  od  vas  zna ??LOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 08:34
Manči, briši pp!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 13:00
Znam ja, znam ja LOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 09:23
...uh,uh...dobro  je...još  je  tu!!
...tražila  sam  dnevnik  na  zadnjoj stranici  pa  sam  već  mislila  da  je  partio  u  smeće....čudno,  našla  ga  na  prvoj .....

...dakle, ove  godine  moje  biljke  se  bore  same  kako  znaju  i  umiju  za  opstanak....Confused
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 09:57
Daj Manči i neku sličicu!Big%20smile
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 20:54
Originalno poslano od člana manči manči napisao:

...dakle, ove  godine  moje  biljke  se  bore  same  kako  znaju  i  umiju  za  opstanak....Confused
......samo kad si ti nama dobro bit će i biljčice.............
...........ima perioda u životu kad treba postaviti prioritete...........Tongue
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 08:58
manci
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 16:40
Manči, počastila si nas sa divnim slikama.smile78
Ja bih još!!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 11:59
našla san te i pročitala sve 63 str. prekrasno napisano i vjerno dočaran čarobni otok ( prepoznala sam ga ), moram reći da je zaista čarobanClap često idem u tom pravcu, samo ja produžim!
samo te duuugo nema !
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2010 u 18:03
....hvala ti  sto  si se setala po mojim  stranicama....i sve procitala!!
....ovo ljeto  sam radila po cijeli dan pa nisam bila cesto na otoku a i malo slikavala.....djeca su mi nesto spetljala program  od kamere pa  ne  mogu  prebaciti slike...... 
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 11:02
.....zadnji vikend je bio izmisljen....martinje ljeto....napokon sam posla na otok....3 dana....cistili  smo djardin i planirali sto i dje....bila sam u kratkim  rukavima....

.....nekoliko  slika sa ribanja  na  lignje....

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 11:09
Manči Clap za ove prelijepe slike !
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 11:12
.......hvala, Bako.....

.....slikala mobitelom pa nisu bas ostre...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 11:30
.....kod mene jos ponesto  cvjeta....

....azaleja...

....hibiskus....bio je jarko rozi a sad k'o da je onaj obicni crveni ??

....kaktus sa plodicima.....jos ih  nisam  unijela  u  kucu....

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 12:47
Lijepo je vidjeti da još nešto cvjeta, pa čak i kod tebe, gdje se po suncu i moru vidi da je baš čarobno.smile120
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 14:00
prekrasne slike mora si nam darovala, još ti je rascvijetano i lijepoClap
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 09:38
Manči tvoje slike mora i cvjeća su meni hrana za dušu i oči...prekrasne slike.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2010 u 10:01
......nekako sam  se  " izgubila"......

....photobucket me  vise  ne  slusa  , izgleda  da  su  nesto  izmjenili u  nacinu  prebacivanja  slika, pa  tako  ne  znam  nista   napisati  bez  slika.....a   slika  imaaaam ......

....eto   dokaza  da  sam  iskljucivo   vizuelni   tip....nista  bez  slike   i   oka... smile61

.....Proljece,  planirali  smo  doci  u  Zg u   prosincu   ali  izgleda  opet   nista....javit  cu  ti  se  na  pp..... 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.