Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 78> |
Korisnik | |
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš sam lijepo prošetala zajedno sa vama gledajući ove predivne slike svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
hej ženo, trebaš mi , došla napuniti "baterije" na čarobnom otoku a tebe nema još od doba čuf, čuf, čuf vlaka.... javi se, javi se.......
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...hvala forzicija na posjeti, drago mi je da volite slike morske...
....franjice sigurno si već napunila i ispraznila baterije po više puta dok sam se ja javila... ....slike još leže u kameri a radim po cijeli dan pa navečer ne znam ni kako se zovem..... možda neko od vas zna ?? ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči, briši pp!!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Znam ja, znam ja
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...uh,uh...dobro je...još je tu!!
...tražila sam dnevnik na zadnjoj stranici pa sam već mislila da je partio u smeće....čudno, našla ga na prvoj .....
...dakle, ove godine moje biljke se bore same kako znaju i umiju za opstanak....
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Daj Manči i neku sličicu!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
...........ima perioda u životu kad treba postaviti prioritete...........
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
manci
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Manči, počastila si nas sa divnim slikama.
![]() Ja bih još!! |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
našla san te i pročitala sve 63 str. prekrasno napisano i vjerno dočaran čarobni otok ( prepoznala sam ga ), moram reći da je zaista čaroban
![]() samo te duuugo nema !
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
....hvala ti sto si se setala po mojim stranicama....i sve procitala!!
....ovo ljeto sam radila po cijeli dan pa nisam bila cesto na otoku a i malo slikavala.....djeca su mi nesto spetljala program od kamere pa ne mogu prebaciti slike......
|
|
![]() |
|
.....zadnji vikend je bio izmisljen....martinje ljeto....napokon sam posla na otok....3 dana....cistili smo djardin i planirali sto i dje....bila sam u kratkim rukavima....
.....nekoliko slika sa ribanja na lignje....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Manči
![]() |
|
![]() |
|
.......hvala, Bako.....
![]() ![]() ![]() ![]() .....slikala mobitelom pa nisu bas ostre...
|
|
![]() |
|
.....kod mene jos ponesto cvjeta....
![]() ....azaleja...
![]() ....hibiskus....bio je jarko rozi a sad k'o da je onaj obicni crveni ??
![]() ....kaktus sa plodicima.....jos ih nisam unijela u kucu....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lijepo je vidjeti da još nešto cvjeta, pa čak i kod tebe, gdje se po suncu i moru vidi da je baš čarobno.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasne slike mora si nam darovala, još ti je rascvijetano i lijepo
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Manči tvoje slike mora i cvjeća su meni hrana za dušu i oči...prekrasne slike.
|
|
![]() |
|
......nekako sam se " izgubila"......
....photobucket me vise ne slusa , izgleda da su nesto izmjenili u nacinu prebacivanja slika, pa tako ne znam nista napisati bez slika.....a slika imaaaam ......
....eto dokaza da sam iskljucivo vizuelni tip....nista bez slike i oka...
![]() .....Proljece, planirali smo doci u Zg u prosincu ali izgleda opet nista....javit cu ti se na pp.....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |