Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 103>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 10:19
Ovakvi mali događaji mi malo dignu moral.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 10:47

Prošetala sam Silbom, nauživala se lijepog pogleda prema moru, zadržala se kraj lijepih lantana... i sad polako odlazim. No, doći ću opet..Wink

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 11:14
Vidiš da ima biljaka koje i opstanu ovdje kod tebe,a kaktusi i sukulenti su jedni od njih,ja se znam tako osjećati kad mi neko cvijeće ne uspije prezimiti i onda jednostavno odustanem od njega.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2011 u 09:27
Da nebi ispalo da se ja nikad ne odmaram evo dokaza da to nije točno.U ovoj ležaljci sam se na mom godišnjem odmoru odmarala i sunčala točno 15 minuta.Čak sam pročitala 2 članka i popila jednu kavu.

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2011 u 06:47
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Prekrasan kutak! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2011 u 07:31
Tvoj vrt ima poseban "štih"Thumbs%20Up i kad se već ti ne odmaraš puno u njemu eto nas!
Mušice i slično su nažalost napast na širokom području. Sreća pa ne škode svim biljkama.
A izbor biljaka? Pa eksperimentiraj...množi one koje mogu prežijeti... Ja stalno dolazim u napast da slikam "sve moje neuspjehe" u svom vrtuWink, ali kako ćeš slikati nešto što nije ni niknulo ili je brzo uginulo!Confused
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2011 u 14:38
Jedina preživjela smokva.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2011 u 14:39
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2011 u 12:35
Znam da je nesnosna vručina,ali preko noći doći će nam jesen.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2011 u 12:43

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 21:56
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 11:55
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2011 u 13:19
Nikako mi nije išlo sa nevenima u ovom trokutu.Vidim da je čuvarkućama čisto dobro u hladu crnike.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2011 u 10:26
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2011 u 13:37
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2011 u 09:58
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2011 u 10:37
Ove biljke koje su preživjele dugo toplo ljeto u tvom vrtu sada zaista uživaju, a vidim da i ti uživaš s njima!!

Pozdravčić ti ostavljam!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2011 u 08:45
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2011 u 09:36
 Prekrasan aeonium!!!!!!!!!!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2011 u 10:42
Dobila sam od kćeri mms sa fotkom cvijeta na fridinoj sukulenti.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.