Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 120> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naravno da znaš da biljke uzvrate ljubav!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sretne blagdane tebi i tvojima!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tebi i tvojoj obitelji želim
Sretnu Novu Godinu ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Sretna ti Nova godina
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Sretna i vesela nek ti je cijela Nova godina!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Sretna Nova godina, sreća i veselje nek budu uvijek u domu tvom.
|
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Razveselile ste me svojim posjetama, i čestitkama!
Sve najbolje u novoj i svima vama! Kak baka veli...puno sreće...ostalo dolazi sa njom!!!! pusice svima!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sretnu i veselu 2012.
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
SRETNA I VESELA NEKA TI JE 2012...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
malo nadoknađujem zaostatke i imam kaj vidjeti, ćupeki su famozni, a za tako lijepu cijenu
![]() cvijećke u zimovalištu ti se super drži, a oduševila me ona biljka kojoj uvijek zaboravim ime, a ima listeke u obliku srčeka, bujna je i veeelika, imam ju i ja, ali nije ni približno ovakva ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
jOš jednom, hvala na lijepim željama koje odmah uzvraćam!
Danas sam konačno poslala pakete sa magnolijama....mislim da sam još dužna poslat paketiće Lorici i Moreni! Dal sam još koga zaboravila???? |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lovrek, tvoj je darak presađen i uljepšava mi prozor. Još jednom hvala!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Bokić, evo me...malo sam i ja slikala biljkice...
al za početak buketić cica-maca!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Konti, ni ja ne znam kak se zove...neko me je prosvjetlil, al sam opet zaboravila..ima tu negdje zapisano...prolistat ću i ZAPAMTITI!!!
Anaida, evo i kod mene ima "sestru" aloica... ![]() ...a ova dracena joj je rođaka po cijeni i mjesrtu kupnje... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...najnovija "instalacija" na stubištu...
![]() ...uvijek mi nedostaje prostora...i trudim se popuniti i najmanji svjetli kutak... |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |