enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 6162636465 221> |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gioiaa, anči39, blue sky ništa ne stignem samo sam sinoć posijala sjeme lunarie ili srebrenke koje mi je donijela sestra iz Delnica znam da je kasno za njega ali neka nikne na proljeće nemora i cvjetat
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uz ovo tebi i ne treba božićna jelkica!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
misty potpuno se slažem s tobom , a kako su joj krupne bobice
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo danas malo slikica prvo moja lođa
ove godine sam uzela ove sitne šarene mačuhice a probala sam staviti i ciklame od Anastazije dio u vrt a dio ovdje noviteti na prozoru se dobro drže hoya opet ima pupove nisam znala da je ovo puzavac baš mi je drago krizanteme se nsu baš procvjetale jutros kod nas magla, sada prekrasan sunčan dan kao rezultat lijepog vremena kod mene u zaklonu par cvjetova neuobičajenih za ovo doba godine djevojačko oko |
|
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za hoyu
Moja već godinama ne cvate
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoya ti cvijeta, opet! moja nikako!
lijepo ti je cvijeće, sve! šarenolisni puzavac ti je mislim neka vrsta peperomie, imam je i ja i zelenolisnu. jako je lijepa i nezahtjevna biljka, vrlo je dekorativna. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
black
Nedavno posijan Pridružen: 27 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 61 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka pohvala za sve i kućno i vrtno !
Kod mene je još sve divlje i ne ukročeno , a kod tebe se vidi sklad ,,, nadam se da ću se jednom moći pohvaliti barem upola tako lijepim biljkama kao u tebe ! |
|
Onaj tko se ne usudi dirati trnje - neka nikad ruža ne poželi !
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina imam i ja jednu koja sigurno 10 godina nije cvala, a ova velika stalno ima cvjetove samo neznam što će biti kad ih prebacim na toplije mjesto jer se bojim da će im na ovom biti prehladno kad padnu temperature
antonija da to je vrsta peperomije jako je lijepa i sviđa mi se što je puzavica što nisam znala kad sam ju kupovala black hvala ti na pohvalama kod mene ti još daleko od sklada, naime mi ti stalno nešto pretumbavamo i presađujemo cure drage svima |
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nakon današnjeg posjeta grobljima malo odmaramo, grijemo se i evo malo slika , dijascija bolje izgleda nego po onoj vručini
isto tako i verbene i margarete u zemlji i pupavica zaručnici mms je bio rođendan pa smo joj mm i ja kupili orhideju ukrasna travica pelcala sam od susjede ovu vrstu lavande primila se a ovdje bih molila pomoć znalaca mislim da mi je ovo nikao pitosporum iz sjemena dali da ga izvadim u saksiju i unesem unutra ili ga ostavim u zemlji i zaštitim |
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tebi je vani još uvijek lijepo cvijeće,meni su rekli da pitosporum ne preživi vani kod nas,ja sam svojeg u teglici odnijela u podrum.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe se divno sareni ,a onaj puzavac ima prekrasno lisce
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus izvadit ću ja ove pa na zimovanje hvala ti
gioiaa pa da u zaklonu još ima šarenila , puzavac je stvarno poseban |
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala draga milice
|
|
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iskrene čestitke |
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke tebi i TM,ja sam se ponudila jednim kolačićem.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam na 33 godine braka! Krasna orhideja !
Pitosporum kod nas raste svugdje, sam se rasijava, ali neznam da li kod vas može vani. |
|
život je more
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EN, sve najbolje za godišnjicu braka!
Neki se osladili kolačima, ja cvetekima u jesen! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Odgovori | Stranica <1 6162636465 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |