Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 6263646566 243> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super,super Triša , ja sam sve to vidjela uživo pa još s većim guštom čekam novice iz Trišinog dvorišta
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zboravila sam se osvrnuti na hebu. Nemoj slučajno preskočiti poslikati kad procvjeta!
Jako sam znatiželjna. Ja imam tri, svaka je drugačija i virim li virim, al' mi ne izgleda da će i jedna cvjetati!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da šetate mojim dvorištem, na žalost nema puno mjesta za šetnju, ali se sve može obuhvatiti jednim pogledom, pa i to ima svojih draži.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe uvijek novosti, heba mi se jako svidjela, nadam se da će i moja procvjetati.
|
|
život je more
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
triša zanimaju me ti jasmini stvar je u različitoj boji ili....
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jasmini su bijeli oba, ali različitih cvjetova, a oba su penjačice, a od niho sam pak dobila treću vrstu.
|
|
RIJEKA
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super! ma zbilja se vidi da ih s ljubavlju uzgajas!
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Točno tako Triša, kod tebe je nešto drugo. I moje su ostale vani u onim velikim posudama na lodži, ali to je na visini od cca 4 m od zemlje i na sjeverozapadnoj strani, a od sjevera baš ništa ne štiti, tako da su se sirotice smrzle. I još nešto kada sam posadila ove onda sam čula da su šarenolisne osjetljivije od zelenolisnih, a šta mogu kada su mi šarene bile ljepše.....
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša prelijepo cvijeće,posebno mi se sviđaju lantane.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-----
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša zaboravila da ima kuću i cvijeće oko kuće ----halo -samo hodaš-a susjedi zalijevaju
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod Triše uvijek nešto novo i lijepo, ali kad god naiđeš Niho je tu
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha- ha ne može bez niho, ona mora svagdje zavititi, a još malo pa će moje dvorište morati dobiti neko novo ime, napr dio nihinog dvorišta, dio dvoršta zvan otok, dio Hoyin, di korijenkov, Lantanin, Andrein. Ma meni je baš to fora. Jako me veseli kad mogu reći nekoj od vas, a ona tvoja biljčica mi predivno napreduje - baš sam sretna.
|
|
RIJEKA
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
---To zlato moje ----------otok mislila da samo ja tu hodam i neka si stalla u moju odbranu..... Triša bogami i one ulaze bez pitanja
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad će biti novi biljkica ------blago se meni ---Triša bila na flori
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerovali ili ne ništa, baš ništa nisam kupila, a dobila hrpu toga i ništa mi ne treba, pa ne mogu više ljudi nemam kamo, dosta je za ovu godinu.
Flora je bila za mene mjesto da svih vidim, sa svima se sretnem i to sam iskoristila.
|
|
RIJEKA
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako se bolan izvlačiš -----mogla si onda nama kupiti i poslati ako tebi ne treba
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Triša, kod tebe je sve šareno, raznoliko...puno zelenila...felicija je stvarno predivna. Napisala si da misliš kako heba cvate zimi...ne znam ni ja kad bi se to trebalo dogoditi, ali kod mene je, na poslu, upravo procvjetao Božićni kaktus...i priroda se zbunila
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super Dada, još je netko napisao da mu cvjeta Božićni kaktus, pa zgodno je da se i priroda ponekad zabuni, kad je nešto lijepo.
Baš sam zadovoljna jer mi je sinoć procvjetao noćurak
Plumbago je odlučio procvjetati
Hortenzije su od lani, lani cvala samo jedna, a ove godine cvjetaju sve koje imam
Dalije su u velikoj tegle, ali nita nisu manje lijepe od onih u zemlji
Ovo je bilo nekoliko slikica da mi tema ne ode u zaborav.
Slijedi više večeras.
|
|
RIJEKA
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne dalije i ja imam takve bordo
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Odgovori | Stranica <1 6263646566 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |