Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 243> |
Korisnik | |
andrijanar ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 02 Srpanj 2013 Status: Offline Bodovi: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobila sam prelepu biljku na poklon ali nisam sigurna da znam ista o njoj....
![]() Nije potrebno otvarati novu temu kad postoji tema koja i tebi odgovara.Stoga je tvoj post premješten. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
*Bonsai*, mislim da je tvoja biljka biberovac, peperomia
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
*Bonsai* ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 89 |
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijeceeznam_ime/61028.aspx -
![]() |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Da li bi to mogao biti javor klen?
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
natalija, hvala ti, proguglala sam i stvarno liči na bijeli korijen, tragopogon porrifolius, jedino mi je izgleda promaknuo cvijet kji se otvara samo ujutro i traje dopodne. Vjerojatno se otvorio dok su bile kiše i uopće ga nisam zapazila. No nisam ja njega sijala, mora da mi je sam došao vjetrom od tko zna odakle
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
moon, možda bijeli korijen, tragopogon porrifolius?
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
![]() biljka je visoka oko 30cm...lisce je dlakavo i mekano, cvijet je trubica zeleno zute boje |
|
![]() |
|
Alisa12345 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 24 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 8 |
trava u pravu si to je, pogledala sam slike sa gogla hvala puno
![]() |
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Izgleda mi na rujevinu-Cotinus coggygria
|
|
![]() |
|
Alisa12345 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 24 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 8 |
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/slika_za_identifikaciju/60559.aspx -
![]() |
|
![]() |
|
Alisa12345..evo ti link s uputama Kako staviti slike
|
|
![]() |
|
nazalost nisam uspjela ubaciti sliku
![]() |
|
![]() |
|
Jucer sam dobila jednu biljku o kojoj ne znam bas nista, pa cak ni naziv.. Svaka pomoc bi mi dobro dosla.. Bar naziv biljke, hvala :)
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
mimulus......ili možda torenia
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
hvala dadinica |
|
VG
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Nicandra, iš-muha biljka.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
VG
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |