Vrtna bajka |
Odgovori | Stranica <1 6263646566 69> |
Korisnik | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo i rascvijetano...bit će i milijun zvončiča kad se još malo razraste
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
štefice kod tebe uvijek ima prelijepog cvijeća
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uredno,rascvjetano
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Štefice kod tebe je sve tako lijepo, posebno mi se svidio encijan, imala sam ga i ja od Shashe, ali plesao je samo jedno ljeto, ilo mu je prevruće.
Ona fotografije sa žutim tulipanom i anemonom u njemu je fantastična... |
|
život je more
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo novih slikica
Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Ispod balkona . Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Crvenolisni javor,konačno ga imam . Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Klivija mi opet cvate . Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Pelargonije,crvene i roze . Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Ovo je valjda japanska jagoda. Bar mi je tako rekla prodavačica. Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] |
|
Štefica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vinka
Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Ovo stvarno ne znam kako se zove. Ako netko zna molim lijepo da mi napiše. Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Hosta Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Lewisia Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Još jedna pelargonija. Uploaded with ImageShack.us[/IMG] I jedna šarenolisna. Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Verbena Uploaded with ImageShack.us[/IMG] |
|
Štefica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika irisa izašla dva puta ,za njega znam ali ne znam za ovo šta je
Uploaded with ImageShack.us[/IMG] |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma šta bi bolan rekla -predivno--ima li išta od hoste draga moja ......kod mene ništa nema najžalije mi plumbaga
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Štefica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od tvoje hoste nema niti H.
Žao mi je za plumbaga jer je imao korjenčiće i šteta da ti se nije primio.Pokušat ču ga opet zakorjeniti i poslati ga . |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je Štefek kod tebe, sve mi se sviđa , a vidim da se i cikasica super drži! Meni se čini da je ova biljka gore za koju pitaš kak se zove, heuchera, koraljna zvončika?....nisam sigurna, ali provjeri malo na netu....
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žardinjere na balkonu su se lipo rascvjetale,crvenolisni javor je prekrasan,a nikad nisam vidila takvu verbenu,baš je lipa
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
KOliko cvijeća imaš i sve ti je prekrasno !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja se slazem da ti je sve prekrasno
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna kolekcija tulipana! A ovaj bokor maćuhica je
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo više nije vrtna bajka nego cvijetna bajka.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno ti je cvijeće Štefice , meni se posebno sviđa levisia, a ona jagoda je super interesantna
|
|
život je more
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno cvijeće.
Onaj cvijet je koraljna zvončika.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Štefica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Niho,Flavia,Mira 021,Anči 39,Gioiaa,Misty-da,Baka,Lantana,Retriver-Sara,Lilie .
Flavia i Lilie baš vam hvala što ste mi napisale naziv za onu biljćicu,znači ,heuchere ima više vrsta . R.S. evo sad če biti više slika cvijeća,kiša je pala i sve se rascvijetalo i poraslo,no baš da je tak lijepo,ne znam,ja uživam u pravoj ljepoti koju vidim ovdje na forumu tak da mi ovo moje i nije nešto jer uvijek mi se tuđe više sviđa . Ovako je to izgledalo prije tri godine, Uploaded with ImageShack.us[/IMG] a sada ovako. Solarne lampice su bile želja MM,pa da ne bude baš sve po mom,želja mu se ispunila . Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Grčki oleander Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Šarenolisna pelargonija sa jednim cvijetom. Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Begonija Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Jako me obradovao moj afrički ljiljan kada sam vidjela da če mi cvasti.Kupila sam ga prošle godine,a sada če cvasti. Agapanthus Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Običan oleander Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Jedva čekam da procvate. Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Verbena Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Pelargonija Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Pa opet verbena. Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Niho,vidi svog oleandera. Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Heba Uploaded with ImageShack.us[/IMG] |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve ti je ,al heba mi je
|
|
Odgovori | Stranica <1 6263646566 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |