Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 113> |
Korisnik | |
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma super......imale bi tri deckica za paziti
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ja se slazem..hihihi
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Dobro jutro ''tete salvete''. SRETNO VAM VALENTINOVO!
Znam da su umjetnici po vokaciji pospanci, ali... drage moje vi spavate već par dana!?! Mene je uhvatila klimakterična nesanica i pijem ![]() ![]() Stalno osluškujem na chatu, ali.... gluha tišina... Jassi... gdje si, daj to malo razdrmaj... Leonarda... suseda Ančica... ???? |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
je i ja pratim a ono tajac, valjda se sve umorile od božićno-novogodišnjih klepetanja pa sada uzimamo zamah za Uskrs
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Meni se sve čini da marljivice sam delaju. Ti vrapca, kad iskrsnu na svojim temama s novim fotkama samo bumo gledale...
Javila mi se FranjicaZG. Nešto smo dogovarale za kavicu drugi tjedan popodne, ali nisam sigurna da ću je uhvatiti. Planira neke kave u RI i po drugim djelovima naše zemljice... neuhvatljiva Franjica... suseda?!? |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ma kaj bi bila neuhvatljiva, pa ja ima 100 kg i svatko me može uloviti...
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jesu li nas to neki napustili?
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
draga moja, ja vidim da se tu slabo i druzimo, nema vise kao prije svakodnevne kave...........steta, tako je znalo biti lijepo..... |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
je i ja tako kažem
|
|
![]() |
|
Suseda ančica, kada ćemo mi na internu, dobrosusjedsku kavicu, recimo u Jet Set?
Puce s Remize su me prošli tjedan odvukle na Ljubljanicu (njih dvije a ja sama), bilo bi red da napravimo Kukuljevićevu smotru.... |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Kukuljevićeva smotra to si dobro rekla ja sam za,radilo se o staru,setu ili kojem drugom kafeu!!!
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Prestanite se separisati, okupljati po kružocima i interesnim skupinama,
![]() Kavica u Zagrebu
19.02.2009. - četvrtak Staro mjesto: Zlatni Medo, križanje Savske i Vukovarske Vrijeme: 16.15 na dalje Polijećem iz ATM negdje oko 15,30, probat ću pročitati poruke prije podne pa da vidimo kako diše zapadni dio grada (sad ste se valjda već ugrijali). Bit će salvetica za razmjenu, pelcerića, sjemenkica i predivnog društva. |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hoće li biti i koja fotka s kavice?
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kupila sam fotić prije tjedan dana i ne odvajam se od njega, stoga ako stignem sutra (a moram) onda ću biti dežurni paparazzo!
![]() |
|
![]() |
|
Ho, ho, ho!!! Franjica, kaj ti to nudiš transportne usluge? Ujutro bum te tak gledala po kavama i po brbljaonicama i po chatovima i po ćoškovima i po raskrsnicama, sam te bum gledala... možda me povedeš sa sobom!
|
|
![]() |
|
isusek perla a kaj ti radis budna u ono doba!!!!!!
|
|
![]() |
|
Bok curke, bok Jassi!
Sinoć smo bili na koncertu glazbene škole V. Lisinski u Glazbenom zavodu na kojem je po prvi puta nastupao moj mlađi sin sa svojim orkestrom.
Poslije koncerta otišli u Verdi na pijaču i rasčlambu, pa smo se vratili doma jako kasno, a ja sam bila tak vesela i uzbuđena da nisam mogla zaspati.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Perla, mogu samo zamisliti kakvo je uzbuđenje bilo za tebe, više nego sinovljevo. Možda se danas i vidimo na kavici kod Mede
|
|
![]() |
|
Dođe mi da cvilim i kričim kao Jassiiiiiiiiiiiiiiii! MM je upravo javio da večeras imamo posjetu!
Rekla bi Jassi: aaaaaaaaaa taaaaak sam seeee veselilaaaaaaaa ZG kavi!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
pa dojdi bar na kratko, već od 4 smo tamo....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |