Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 272>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 15:13
Ma nije bitno sijat ćemo draga, pa što narasti će.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 15:30
pff pa svugdje se moram po nekoliko stranica vraćati da vidim bar ponešto..već me noge bole..kad vidim postoji i leteći krumpirko Wink postao je pravo drvce Clap

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 16:35
Svi smo sretni zbog novih hoyinih sličica!smile184
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 16:36
Brahikoma je prekrasna, a leteći krumpirko se dobro drži.....
Alisumi su i moji na lođi ove godine loši, ali ništa se ne sekiraj, samo suho poreži, oni će se obnoviti, a ako ih imaš na balkonu, onda ćeš ih imati jako puno u zemlji ispod i ti će ti sigurno biti lijepi do jake zime. Moji su njaljepši grmići gdje su samonikli između betonskih ploča.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 17:41
bako, proradio je fotić, onaj moj - stari. Evo dolje sličice.smile213
Kontesaa, bergenija - smile78
kat.rea da nisam vidjela one tvoje nikada ih nebi stavila na balkon. Samo što nisam znala da ih mogu rezati. Idem čim sunce prestane pržiti.

Uvijek mi je interesantno da ova ciklam pozadina i u biti ono što činu bugenviliju lijepom uopće nije cvijet. Mali bijeli cvijetići su slatki, ali neprimjetni:
Mislila sam da sam dobila sjeme samo visokih suncokreta. Ovakve sam davno imala i nikako ih nisam mogla nabaviti. Zahvaljujući shashinom paketiću stigao je do mene:
Nije lijepa kao što sam mislila da će biti. Dosta je vjetrovito mjesto gdje stoji pa je bura raščupa, ali kako da je stavim u zavjetrinu - nitko je nebi vidio. A ja se ponosim kad mi gosti uzdahnu kraj nje:

Evo, Lantana, u slikama ona ispričana priča.
Ovdje sam posadila obične tikvice, a iz vrta mi bježi ukrasna tikvica 
Ovdje sam trebala brati krastavce - raste dinja. U stvari je li to dinja?
A ovdje se trebala penjati ukrasna tikvica penju se krastavci - i to izgleda oni mali za kiseljenje.
Sreća da sam ih posadila još na jednom mjestu pa ih imam dovoljno za nas.

A ovo je kod nas u vrtu još neviđeno. Ova kruška svake godine obilno rodi i sazrijeva tek u listopadu. Budu velike kao dlan.
Ne znam što će se desiti sa granom jer su dostigle tek pola veličine. Za sada je pridržava tek tanka grana od loze.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 18:36
Osim ljepote cvijeća čovjek se kod tebe može najesti finih stvari.
Slike su predivne.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 18:47
Ima na drugom stablu skroz zrelih, a sočneee... 
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 20:12
Scaevola aemula možda nije onakva kakvom si je ti zamislila, ali da je lijepa JE, a tek flafasti suncokret, nadam se da je i moj takav i da će procvjetati..... jednog dana.
Majko mila koje kruške..... daj ih poduprite sa nečim, pa to njene grane neće izdržati, a bilo bi šteta.
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 22:37
Kad priroda odluči po svom LOL...a kod tebe je baš super ispalo, iako nije bilo tako zamišljeno. sad je još zanimljivijeTongue Sve pohvale Clap
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 22:56
hoya podupri tu krušku sa nekom granom ili štapom da se ne slomi Wink tako je nama prošle god popucala hrpa šljiva, a ove god na parove razbroj se ih ima
volim ja prošetati tvojim vrtom smile78
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 22:58
tri put hura za fotkać...HURA HURA HURA

prekrasno
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 23:56
Bože mili lipog li cvjeća smile64, a ima tu i za smile50.
Moram razraditi plan za jedan noćni izlet .
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 09:21
Ono što misliš da je dinja možda je tikvica, ja sam par godina imala te okrugle tikvice. Čuvaj tu granu od kruški, sve ča dalje bit će teža.... Tongue

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 09:49
Probajte nekako poduprijeti granu kruške, možda izdrži i dozriju na njoj prefine kruškice!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 10:13
kat.rea, kontesaa, anaida, korijenko - moram poduprijeti granu. Za sada ima oslonac koji će još malo izdržati. MM će napraviti T nosač od gredice, ali me više strah da li će grana imati snage nahraniti sve te kruške do sazrijevanja.
lani je MM ostavio puno grožđa na lozi pa smo imali "ledenu berbu". Već je vani smrzavalo a nije još bilo zrelo.

SilveK, misliš li ti isto kao i korijenko da je ono što ja mislim da je dinja - tikvica. Sad sam se malo zabrinula jer ako je tikvica - moram je brati, ako je dinja - rano je.

Šmrcko - čeka te sumpor, marmelada i kruške ... šta još da ti kažem :) 
Tija, jesi vidjela - izgleda da nije bio problem u aparatu već programu na kompu. Ali ja imam zeta. Popravio - ima l' ko vakog zeta?!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 10:18
Thumbs%20Up za fotić

Sada sam napokon doznala što zovete flaflasti suncokret

Hoya, kod moje mame je lani na kruški grana napola pukla - i kruškice su svejedno dozrele
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 10:27
smile141  za nove sličice!!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 10:37
krasno Hoya- i čuvaj krušku zaboga,tak je lijepa rodna
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 10:39
OTOK, napravit ćemo sve što treba, a uzdam se u tvoje riječi - pozlatile ti se!
Lilly - hvala
hanči, dajem sve od sebe
Svima smile78
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 10:45
ak treba dojdem ju ja držat al ne znam kaj bi ostalo (šalim se naravno)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.