Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 272> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma nije bitno sijat ćemo draga, pa što narasti će.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pff pa svugdje se moram po nekoliko stranica vraćati da vidim bar ponešto..već me noge bole..kad vidim postoji i leteći krumpirko
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Svi smo sretni zbog novih hoyinih sličica!
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Brahikoma je prekrasna, a leteći krumpirko se dobro drži.....
Alisumi su i moji na lođi ove godine loši, ali ništa se ne sekiraj, samo suho poreži, oni će se obnoviti, a ako ih imaš na balkonu, onda ćeš ih imati jako puno u zemlji ispod i ti će ti sigurno biti lijepi do jake zime. Moji su njaljepši grmići gdje su samonikli između betonskih ploča.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
bako, proradio je fotić, onaj moj - stari. Evo dolje sličice.
![]() Kontesaa, bergenija -
![]() kat.rea da nisam vidjela one tvoje nikada ih nebi stavila na balkon. Samo što nisam znala da ih mogu rezati. Idem čim sunce prestane pržiti.
Uvijek mi je interesantno da ova ciklam pozadina i u biti ono što činu bugenviliju lijepom uopće nije cvijet. Mali bijeli cvijetići su slatki, ali neprimjetni:
![]() Mislila sam da sam dobila sjeme samo visokih suncokreta. Ovakve sam davno imala i nikako ih nisam mogla nabaviti. Zahvaljujući shashinom paketiću stigao je do mene:
![]() Nije lijepa kao što sam mislila da će biti. Dosta je vjetrovito mjesto gdje stoji pa je bura raščupa, ali kako da je stavim u zavjetrinu - nitko je nebi vidio. A ja se ponosim kad mi gosti uzdahnu kraj nje:
![]() Evo, Lantana, u slikama ona ispričana priča.
Ovdje sam posadila obične tikvice, a iz vrta mi bježi ukrasna tikvica
![]() Ovdje sam trebala brati krastavce - raste dinja. U stvari je li to dinja?
![]() A ovdje se trebala penjati ukrasna tikvica penju se krastavci - i to izgleda oni mali za kiseljenje.
Sreća da sam ih posadila još na jednom mjestu pa ih imam dovoljno za nas.
![]() A ovo je kod nas u vrtu još neviđeno. Ova kruška svake godine obilno rodi i sazrijeva tek u listopadu. Budu velike kao dlan.
Ne znam što će se desiti sa granom jer su dostigle tek pola veličine. Za sada je pridržava tek tanka grana od loze.
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Osim ljepote cvijeća čovjek se kod tebe može najesti finih stvari.
Slike su predivne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ima na drugom stablu skroz zrelih, a sočneee...
|
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Scaevola aemula možda nije onakva kakvom si je ti zamislila, ali da je lijepa JE, a tek flafasti suncokret, nadam se da je i moj takav i da će procvjetati..... jednog dana.
Majko mila koje kruške..... daj ih poduprite sa nečim, pa to njene grane neće izdržati, a bilo bi šteta.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kad priroda odluči po svom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hoya podupri tu krušku sa nekom granom ili štapom da se ne slomi
![]() volim ja prošetati tvojim vrtom ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
tri put hura za fotkać...HURA HURA HURA
prekrasno
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bože mili lipog li cvjeća
![]() ![]() Moram razraditi plan za jedan noćni izlet ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ono što misliš da je dinja možda je tikvica, ja sam par godina imala te okrugle tikvice. Čuvaj tu granu od kruški, sve ča dalje bit će teža....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Probajte nekako poduprijeti granu kruške, možda izdrži i dozriju na njoj prefine kruškice!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kat.rea, kontesaa, anaida, korijenko - moram poduprijeti granu. Za sada ima oslonac koji će još malo izdržati. MM će napraviti T nosač od gredice, ali me više strah da li će grana imati snage nahraniti sve te kruške do sazrijevanja.
lani je MM ostavio puno grožđa na lozi pa smo imali "ledenu berbu". Već je vani smrzavalo a nije još bilo zrelo.
SilveK, misliš li ti isto kao i korijenko da je ono što ja mislim da je dinja - tikvica. Sad sam se malo zabrinula jer ako je tikvica - moram je brati, ako je dinja - rano je.
Šmrcko - čeka te sumpor, marmelada i kruške ... šta još da ti kažem :)
Tija, jesi vidjela - izgleda da nije bio problem u aparatu već programu na kompu. Ali ja imam zeta. Popravio - ima l' ko vakog zeta?!
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() Sada sam napokon doznala što zovete flaflasti suncokret Hoya, kod moje mame je lani na kruški grana napola pukla - i kruškice su svejedno dozrele |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno Hoya- i čuvaj krušku zaboga,tak je lijepa rodna
|
|
![]() |
|
OTOK, napravit ćemo sve što treba, a uzdam se u tvoje riječi - pozlatile ti se!
Lilly - hvala
hanči, dajem sve od sebe
Svima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ak treba dojdem ju ja držat
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |