DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 86> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga moja swap partnerice... ova tvoja kutija je fenomenalna... nemogu joj se prestati diviti... posebno me odusevio motiv u unutrašnjosti... wow
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kutijica je super!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kutija je savrsenaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Loptice prelipe, a kutija presavršena
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
super ti je kutijica
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma kako mi je ovo promaklo???
Ma prekrasni radovi, savršeno!!!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Woooow, nešto posve novo i jako neobično - to obožavam! Super izgleda, pogotovo mjesec... Sjajno!
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ovo je fantasticno...izgleda fenomenalno!!!!! super
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
....aaaaaaaaaaaaaaaaaah....ubijaš me s ovim motivima draga Andjelka... jednaki sam obožavatelj svemira, planeta, zvjezdica... predobra ti je ova kutijica....posebna, i po motivu i po izradi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Draga Anđelka sada tek vidim da imamo skoro isti aranžman s kuglicama a vidim da je isto u potkrovlju kao i kod mene....baš smo to dobro iskombinirale hahaha.... kutijica s tetom mi je fantastična
|
|
![]() |
|
cure moje, jako mi je drago da vam se sviđaju ovi moji novi radovi, zato svima.......
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
baš je doooobra ova svemirska kutija. jako dobra!
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
kuglice su fant, fant, fantastične, blago onom ko ih ima...
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ja sam oduševljena tvojom novom kutijom.....spektakularna je.....odlična ideja,odlično izabran motiv.....a tvoja izvedba je kao i obično besprijekorna....anđelka moj naklon
![]() |
|
![]() |
|
Draga Omnia, to ti je neki umjetni snijeg pakiran u male vrećice. Stvarano izgleda ko prave pahuljice. jako je nježan. Ali da ti iskreno odgovororim ne znam gdje sam ga kupila jer sam u ovo predblagdansko vrijeme obišla hrpu dućana.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |