dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 6364656667 222> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša hvala
Lovro,pravo čudo
Anaida,dobro si rekla,smišna,već dugo nisam čula ti riječ
Korijenko,pa naravno da je lopatar tvoj,dobro se drži,u hladnoj garaži je,nadam se da će na proljeće i početi rasti
|
|
Sponzorirani linkovi | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus, baš mi je lijepa orhideja od tvoje snahe, ja ovo nisan nikada prije vidjela, ovo je izrasto keiki, neko je već napiso, treba ga odvojiti ali kako nije tvoj....svakako je prelijep za vidjeti!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas je bio prekrasan sunčan dan,pravi proljetni,došlo mi je da uzmem motiku i ruke i napravim malo reda u dvorištu,ali ipak ja joj prerano,pa sam samo malo slikala
nije padala kiša,sunca je ujutro bilo jako malo,ali sam na nebu vidjela dugu
maćuhice su žive,one mi jedino cvatu
i malo sukulenta
jedan kaktus
mačak MPK
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da si i ti naša ružice uživala u ovom prelijepom danu!!!
Krasne kaktusiće imaš, baš im odgovara kod tebe, ali ja sam bacila okeco na poneki tvoj sekulentić, samo sada držim fige da se čim više razrastu!!! Kod mene ove zime bilo dosta kolateralnih žrtava, ne od zime, naprotiv, od pretoplog zimskog vrta, mislim da će mi i rodilište zatvoriti!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free,nema problema za sukulente,za sad su dobro i mislim da ću ih moći lijepo razmnožiti
A kaj se to događa u tvojem rodilištu?
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super, c.rosularis i kod tebe cvate
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok,Sarice
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni kaktusi i sukulenti, božićni je sada najljepši. Tvoj mali, mali kaktus krasi moj stol, tako mi je simpatićan
|
|
život je more
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misty,božićni kaktus je već ocvao,nema više ni jednog cvijetića
Lantana hvala na lijepim riječima,bude i tvoj kaktusić narastao
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Micek mi je preslatki!
očito smo svi uživali u vikendu, zbilja je bio predivan
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne slikice, sukulenti su za svaku pohvalu.. !! A ispod duge sam protrčala - i nisam postala dječak
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, pa kod tebe se zaista ima šta viditi i diviti sePredivno,sve predivno
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepa slika duge! sukulenti i kaktusi su ti lijepi i zdravi, fine zelene boje!
u stvari ja san došla vidjeti ima li snijega, očito nema! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svima hvala na lijepim riječima i pohvalama,snijeg nas je ovaj put zaobišao,kako je Tija rekla,baš mi se i nečisti.
|
|
Odgovori | Stranica <1 6364656667 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |