Moja cvjetna gredica |
Odgovori | Stranica <1 6364656667 85> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa je tvoja sunčana jesen, lišće u jesenjem ruhu, ali moraš priznati da je jesen lijepa i kad romori kiša i kad uhvatiš trenutak samoće i tišine, pogledaš divnu toplu paletu jesenjih boja koje svjetlucaju pod kapima kiše i još malo pustiš da te obuzme ta ljepota i onda negdje duboko u sebi čuješ romor i osjetiš opuštajuću ljepotu
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoje lužarke već cvatu! Kod nas su tek olistale, a iglice su još potpuno zelene. Anemone su ti prekrasne!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za mene su anemone prave kraljice jeseni ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Anabistrice,
danas sam pregledala tvoj vrt od prve do zadnje stranice. Na poslu su nam kompjuteri zaštekali pa evo, kako se to kod nas kaže, svako zlo za neko dobro. Ne mogu otići bez riječi! To nikako! Oduševio me tvoj vrt, od biljnog, životinjskog svijeta, stazica, plota, ma ne znam što bih izdvojila. Puna sam dojmova! Fotografije su ti također prekrasne. Panoramske slike okolnih brega uokolo divne (a možda se to javljaju moji korijeni )! Toliko sam zanimljivih detalja primjetila, ma što drugo da kažem, stvarno sam oduševljena! Sve čestitke na trudu, radu i brizi, stvorila si vrt iz snova u kojem jednako uživaju i biljke, životinje a vjerujem i tvoji ukućani.
Još jednom sve čestitke!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoj breg i u jesen izgleda odlično :)
neki dan sam prošla pored astera, a oni bruje ko košnica :D |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepa jesen na tvome bregu
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon, lijepo si mi to napisala, hvala ti. Volim ti ja ponekad i kišu i znam uživati u njoj ali sada kišno razdoblje predugo traje. A tišine ti kod mene ima napretek
Nisa, anemone isto ko i astre krase jesenske dane
Andina, moj je breg u hladnijem području pa i jesen već duže traje. Vjerujem da će i tvoje lužarke uskoro procvasti jer su ko sunašca u tmurnim danima
Anastazija, slažem se s tobom
Floramye, veseli me da si uživala u mom vrtu, navrati mi opet
Konte, kad gledam kak je živahno na astrama, uvijek se sjetim onih napisa po engleskim časopisima "how to atract wildlife to your garden"
Nona, hvala. Sad još samo da krizanteme procvatu
|
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zavirila sam i ja na tvoj bregek u jesenskom ozračju..
Anemone su predivne!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida,
|
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno,ne znam kad je kod tebe ljepše,a naravno ti to znaš majstorski uslikat,dopada mi se tvoj krajolik ,pravo mjesto za uživanje
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Ana, eto tebe nama sa jesenskim ugođajem na tvom brijegu, anemone izgledaju pahuljasto prekrasno i zajedno sa lužarkama više podsjećaju na proljeće nego na jesen.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista je sve prelepo,sto neko rece kao da nije jesen,ovde bas ima sta da se vidi,lepe boje,ma pravi kolorit ali ovo je moj favorit...prelepe su
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga sada bi ja bila treća za redom sa tvojim anemonama stvarno su divne one i fotka
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Škrtico jedna, znam da imaš još prelijepih slika.....jesen je kod tebe posebna, pa molim lijepo daj to podijeli s nama !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe je uvijek nešta lijepo, veselo zaplotni vrt s georginama, anemone, lišće iglica u bojama jeseni, imaš pravo lijepo je
|
|
Karli
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anemone prekrasne.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako je bajkovit ovaj zaplotni vrt
|
|
Odgovori | Stranica <1 6364656667 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |