Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 78>
Korisnik
Poruka
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 16:52
volim bijelo cvijeće, tako mi je elegantno!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 20:57
.....setnja najsumovitijim  dijelom otoka  je  bila pravi  dozivljaj....do  sad  tako  detaljno  nisam  prosla  taj  dio pa je to bila  prava   setacka  "poslastica" ...setnja je trajala  2 i  po  sata....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 20:58
...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 21:01
....

....ssumski put  tj  pjesacka  staza je  dobro  odrzavana...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 21:13
....tri vale u tom  djiru....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 21:15
....pronasle smo neobicnu biljku...kupus - kupus ali dlakavi?????
....listovi fino pustenasti ?????

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 22:11
Lipe slike Manči Clap Glavno da je kupus, pa neka je i dlakav LOL
život je more
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2011 u 22:26
...jos se ne mogu  nacudit tom dlakavom kupusu usred borove sume.....smile203
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 07:05
Predivne slike.Gušt je ovako s tobom šetati!Thumbs%20Up
A kupus? Tko zna kako je tamo dospio, s kim se putem križao!Big%20smile
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 10:03
....nasla sam u knjizi Geek  Samoniklo bilje da bi to mogao biti divlji kupus....cekam ga da procvjeta pa cemo vidjeti....
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 10:23
...

.....alfa  muzjaci LOL   su  osigurali   objed  za  copor...

....slika  po  mom  gustu...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 13:50
Manči samo da znaš da me jesi jaaako usrećila. Slike mora i sunca su zaista melem za oči i dušu...a nama opet najavljuju snijeg!!!
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 22:50
...ma  zamisli  i  nama  su  najavili  za  nedjelju snijeg i  temp.  -1  u  ponedjeljak!!??? Stern%20Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 09:34
Ihhh šta ti je to, nama je to već prilično toplo!!!

Mene muka lovi, uskoro bih  morala na put,  a ne ide mi se po ovoj hladnoći i snijegu, ali ću morati...

Ali prvo ću doći kod tebe opet pregledati slike sunca i mora i onda napuniti baterije za snježni put...
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 21:29
...upravo mi MM govori  da  ce  na Kupresu  bit  snijeg  i  sunce  drugu  sedmicu...mozda  i  mi   krenemo,  iako  sam  ove  godine  nekako  inertna  i  samo  bi  doma   kaucala....Stern%20Smile
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 10:31
...nismo  nidje  krenuli...snijeg  nije  pao  kod  nas  ali  je  bilo  leda....nisam   na  otoku  pa  ne  znam  sto  je  stradalo...Dead

....pod  dojmom  sam  pozara  na  Bjelolasici...Unhappy
....proveli   smo  dva  lijepa  zimska  odmorcica  tamosmile119....bas  smo  bili  ogorceni  kako  drzava  nista  ne  ulaze  u  tako  prekrasno  skijaliste....za  relativno  mali novac  imali  smo  pravi zimski  odmor....  ne  treba  nam   Europa,  prvo  sredimo  ono  sto  imamo....

...u  sjecanje  na  lijepe  trenutke  ispijenih  kafa,  kakaa, pojedenih  kolaca,  sudjelovanja  u  karaokama,  odigranih  partija   basketa  u  dvorani.....

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 11:24
Manči uvijek rado pogledam tvoje slikice bez obzira na kojem su djelu lijepe naše.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 11:58
...zora  na  Bjelolasici,  2006.g.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 12:14
Manči tvoje slike su zbilja gušt.
A Bjelolasica?ConfusedMožda se sad nešto napravi. Tipičan primjer kako ne znamo iskoristiti što nam lijeog naša priroda pruža.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 12:45
...isto  sam  rekla,  sad  ce  ipak  biti  priseljeni  ljudima  vratiti  radna  mjesta  a  treba  uzeti  u  obzir  da u  Jasenicama ( ne  znam  je  li  ispravno   ime  sela )  zive   ....editirala.....ma  necu " politiku  u  moju  butigu".....Shocked
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,262 sekundi.