Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 78> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
volim bijelo cvijeće, tako mi je elegantno!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
.....setnja najsumovitijim dijelom otoka je bila pravi dozivljaj....do sad tako detaljno nisam prosla taj dio pa je to bila prava setacka "poslastica" ...setnja je trajala 2 i po sata....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ....ssumski put tj pjesacka staza je dobro odrzavana...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
....tri vale u tom djiru....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
....pronasle smo neobicnu biljku...kupus - kupus ali dlakavi?????
....listovi fino pustenasti ?????
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lipe slike Manči
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
...jos se ne mogu nacudit tom dlakavom kupusu usred borove sume.....
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivne slike.Gušt je ovako s tobom šetati!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
....nasla sam u knjizi
![]() |
|
![]() |
|
![]() .....alfa muzjaci
![]() ....slika po mom gustu...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči samo da znaš da me jesi jaaako usrećila. Slike mora i sunca su zaista melem za oči i dušu...a nama opet najavljuju snijeg!!!
|
|
![]() |
|
...ma zamisli i nama su najavili za nedjelju snijeg i temp. -1 u ponedjeljak!!???
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ihhh šta ti je to, nama je to već prilično toplo!!!
Mene muka lovi, uskoro bih morala na put, a ne ide mi se po ovoj hladnoći i snijegu, ali ću morati...
Ali prvo ću doći kod tebe opet pregledati slike sunca i mora i onda napuniti baterije za snježni put...
|
|
![]() |
|
...upravo mi MM govori da ce na Kupresu bit snijeg i sunce drugu sedmicu...mozda i mi krenemo, iako sam ove godine nekako inertna i samo bi doma kaucala....
![]() |
|
![]() |
|
...nismo nidje krenuli...snijeg nije pao kod nas ali je bilo leda....nisam na otoku pa ne znam sto je stradalo...
![]() ....pod dojmom sam pozara na Bjelolasici...
![]() ....proveli smo dva lijepa zimska odmorcica tamo
![]() ...u sjecanje na lijepe trenutke ispijenih kafa, kakaa, pojedenih kolaca, sudjelovanja u karaokama, odigranih partija basketa u dvorani.....
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Manči uvijek rado pogledam tvoje slikice bez obzira na kojem su djelu lijepe naše.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
...zora na Bjelolasici, 2006.g.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Manči tvoje slike su zbilja gušt.
A Bjelolasica?
![]() |
|
![]() |
|
...isto sam rekla, sad ce ipak biti priseljeni ljudima vratiti radna mjesta a treba uzeti u obzir da u Jasenicama ( ne znam je li ispravno ime sela ) zive ....editirala.....ma necu " politiku u moju butigu".....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |