Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 104> |
Korisnik | ||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ajmeeeee koliko ljepote u tvome vrtu
![]() ![]() ![]() |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
|
![]() |
||
znati mnogo ne znači biti mudar
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
drage gošće i gosti , da me ne špotate više, imam par slikica
![]() ![]() rudbecie pale i žare cijelo ljeto u raznim bojama...bude po par različitih na istoj stabljici ...definitivno zahvalna biljka za one koji nemaju vremena ili prilike zalijevati ![]() ![]() ![]() ![]() a vole ih i leptiri ![]() imam čak dva cosmosa za koja pojma nisam imala da su tu ![]() ![]() ![]() ovo je onaj silvekin suncokret koji ima rizome, a ispod njega je isto jedan silvekin, ali maxi suncokret ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poslije sam ih preselila na grmić astera jer sam morala odrezati tu veliku glavu suncokreta da ne polomi cijelu biljku...ona sirota njega nosi okolo, a on se svakih pola minute sav zatrese ![]() ![]() no dosta o ljubavnom životu bubamara...idemo dalje sa slikicama ![]() imam i par mama u vrtu ![]() ![]() bebe ![]() ponosna mama ![]() ![]() ![]() ![]() na ove dvije posljednje mame sam jako ponosna jer su skoro u otpisane otišle nakon nesmotrenog iznošenja van u proljeće, a vidi ih sad ![]() buritov rođak je baš fino popunio teglicu ![]() clematis se probija kroz razgranat pasifloru za koju sam roljetos mislila da je ![]() ![]() ![]() ![]() ali zato cvatu gogini vrtni hibiskusi,a manji su od metra visine ![]() ![]() ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
|
Pa eto i bez lopate na elektricni pogon ti cvijece dobro napreduje. Bubamara i hibiskusi su mi najljepsi.
|
||
![]() |
||
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
|
Prekrasno i predivno!
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Pa kod tebe je za neke medeni mjesec,a za druge dječji vrtić
![]() Cvijeće tije lijepo rascvjetano
![]() |
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Stvarno nema fuksija, smrc, smrc
![]() ![]() P.S. Uskoro ti stiže paket - oxalis i karanfilčeki!
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
cvijeće ti je prekrasno, a rudbeckije su prave zahvalne ljepotice, a naravno i bubamara
![]() |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
šefice čim spaziš samohodnu lopatu za kupiti samo javi
![]() niklo je par listeka ove šarene djeteline...malo je ko ćelava ![]() ![]() cvijetati će i grk...jedva ga čekam ![]() kao i ovo proljeće sijane lantane ![]() ![]() djevojačka okeca se trude ![]() ![]() procvala je i iznenadila me i ciklama u sjeni paprati ![]() počeli su i asteri...ovi su stigli od Korjenko ![]() ![]() napokon i kana ![]() ![]() ![]() u društvu ricinusa ![]() ![]() moj nedavno kupljeni stolisnik...malkice je već ocvao, ali mi je jako slatki ![]() sram me bilo, zaboravila sam kako se zove ![]() i prelijepa mi je ![]() ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
|
curičke drage, drago mi je da vam se sviđaju cvijećke, hvalaa
![]() sunčeko, mladi su hibiskusi zato su niski, sijani su prošle godine (mislim), a ja sam ih dobila u proljeće i nisam se nadala cvijetu još ![]() ![]() ![]() kaktusek bit će da je za medeni mjesec i podmlatke kriv svježi zagorski zrak ![]() bergi ma nisam znala da je žuto tvoja naj boja, a moram malo ljudima dati da odahnu od fuksija ![]() ![]() antonija, sto posto se slažem za rudbeckije, aaa bubamareeee ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Ni ja neznam kaj je ovo zadnje ali je prelijepo,a također i stolisnik,lantane,kane,djevojačko okeco.......ma sveeee
![]() |
||
![]() |
||
|
sjetila sam se! physostegia
![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
jeste
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
giooooooo
![]() ![]() hoćemo skupljati sjeme? ![]() ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ma ovo je za nepovijerovati kako je predivno ali ja navijam za bubamare
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
Baš ti je prekrasno sve. No fuksije ipak moraš staviti
![]() ![]() ![]() ![]() Baš sam ti htjela napisati za Physostegiu virginianu "Vivid"kad ono vidim da si se sjetila. Ne znam da li znaš postoji i bijela. Zaista su predivne biljkice
|
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
Hej, što je ovo cijela desna strana je crna
![]() ![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
|
Lora pa pojma nemam kaj je to....zašto je desna strana crna
![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
i ja vidim
![]() |
||
![]() |
||
|
a na ovoj strani je ok
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |