Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - proljeće - trenutak inspiracije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

proljeće - trenutak inspiracije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 81>
Korisnik
Poruka
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 21:30
krasne pločicesmile94.efekt na drugoj je fantastičan iako nemam pojma što je toEmbarrassed.čestitke za 5000 i nešto smile83
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 21:38
Dobila si inspiraciju,hvala Bogu!
Pločice su odlične,posebno mi se sviđa onaj zlatni okvir,kak si to napravila?
Čestitke i za 5000 postova!
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 21:42
Dragi najnoviji cvjetni guru (mislim da nisam pogodila padez, jel da?) sve cestitke i na broju postova i na plocicama od kojih sam skoro opala na d...
toliko da se zna Wink
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 08:41
Drage moje hvala vam na komplimentima, jako me vesele smile79
Što se tiče podloga samo prvi božićni rad je na keramičkoj pločici, ostali su na drvenoj pločici i stiroporu.

A ovaj " okvir" je nastao od facceten laka, i super je za raditi, a rezultat vidite i same.

P.S. hvala na čestitkama za 5000-icu!!!Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 09:30
Ovaj rad je sinoć napravljen.

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 09:44
smile93Aaaaaaaa, kako dobroooo! Joj, ove boje su mi fantazija!!! Zlatna, ova moćna ružičasta i zelena - uh, neki nakit u toj kombinaciji bi bio mrak! hahahaha, hvala na inspiraciji draga! smile78Moram priznati da je taj facetten gel mrakić, morat ću (opet) do dućana, joooooj! 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 09:46
Molim, stavi rad u našu novu temu gdje postiramo samo radove! Wink Traži, traži, pa ćeš naći...!
Moj blog

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 10:03
Prekrasan rad, ali kakav je to facetten gel? Nisam čula za to!
ANĐELKA
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 10:06
Prekrasna pločica,lijepo si složila te boje.
I mene zanima kakav je to gel?
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 10:08
Hm, razmišljam da ne bi bilo loše otvoriti topic o proizvodima koje koristimo, da razmjenimo iskustva ili predstavimo nove stvari s kojima radimo... Šta mislite? 
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 10:17
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

smile93Aaaaaaaa, kako dobroooo! Joj, ove boje su mi fantazija!!! Zlatna, ova moćna ružičasta i zelena - uh, neki nakit u toj kombinaciji bi bio mrak! hahahaha, hvala na inspiraciji draga! smile78Moram priznati da je taj facetten gel mrakić, morat ću (opet) do dućana, joooooj! 

Brzo kod stričeka po naočale jer ovo nije facceten lak nego modelier creme LOLLOLLOL
Ali meni osobno je bolji facceten lak.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 10:20

Molim, stavi rad u našu novu temu gdje postiramo samo radove! Wink Traži, traži, pa ćeš naći...!

Stavljeno!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 10:22
Originalno poslano od člana anđelka anđelka napisao:

Prekrasan rad, ali kakav je to facetten gel? Nisam čula za to!
Anđelka to sam kupila u Megacoloru u Savskoj i jaaako sam zadovoljna s njime. Dosta je gust, naneseš da, malo posušiš i dobiješ ovakav rezultat. Ako više naneseš pukotine su veće.
Probaj vrlo je zanimljivo.
Smile
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 10:22
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Brzo kod stričeka po naočale jer ovo nije facceten lak nego modelier creme LOLLOLLOL
Ali meni osobno je bolji facceten lak.

QuestionQuestion o čemu vi to....kakav sad gel i creme???? tek ulovim ritam,kupim materijal a vi me ubijete u pojam nekim novim proizvodimaCry

btw pločica je supersmile71.....s čim si to radilaWinkLOLLOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 10:24
Mare to je jedna prekrasna salveta, oko nje je obična zlatna trakica i na kraju je zlatni modelier gel, koji je u ovom slučaju došao kao zlatna boja , a podloga je stiropor.

Jesam bila dovoljno jasna?LOL

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 10:25

A ovo zlatno ti je facceten lak, i super se nanosi, ovisno za šta ga trebaš.
Meni je ovdje ispao kao okvir...

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 10:30
Proljeće prekrasne su mi obje pločice, viidim da ti se polako vraća inspiracijaWink i drago mi je zbog toga Smile

Izzy mogla bi otvoriti temu s materijalaima koje koristimo pa da sve bude na jednom mjestu. Wink
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 20:46
smile141draga preljepe su ti slikice,facceten mi je odlican,bas super figurasmile141
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 00:12
Wooow!!Wooow!!...nema te, nema, mislim na radove...a onda puf, bum, sve sama ljepota do ljepote...ma, prekrasni su novi radovi, naročito ova zadnja slikica s modelier kremom i ovom predivnom salvetom.... inače, i mene su osvojili noviteti u Megacoloru i toplo ih preporučam svima...sve, osim salveta koje su preeeeeskupe.... i iskrene čestitke dragi Cvjetni guru smile58
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2009 u 09:34

možda sam ja čorava ali ovu slikicu ne vidim u tvojoj temi a baš je lijepa Clap

i imaš i moje čestitke za brbljavost LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 81>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.