Bigmamma's dvorište |
Odgovori | Stranica <1 6465666768 74> |
Korisnik | |
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne hoste
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno, divno, divno!!!
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bigić bravo, stvarno si bila vrednica i dobila ono kaj si htjela - pic-pic vrt. Sad se odmaraj jer ti je sve preuredno i više stvarno nemaš kaj raditi. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
GT, je, krasne su, nadam se da ću uspjet nabavit još koju.
Kamilica, dobrodošla, lijepo te je vidjeti. Carol, ma nije kameleon mene zeznuo, sama sam se. Zaboravila ga prošle godine stavit na svoj crtež gdje pišem sve kaj posadim. Ak se sjetim, naravno. Anastazija, sad već imam kaj za radit, 3 dana odmora je bilo i više nego dovoljno. Poslije one kiše od neki dan korov caruje. Većinu sam iščupala, al narasao novi. Evo malo friških jutrošnjih: |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e baš si ga sriktala,morala sam dva puta pogledat i uživat,a o cvjećkicama da i ne govorim,zaista su lijepe,hostemklematisi,ma svaka biljkica je na svoj način lijepa
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš si napravila lijepe portrete svojih hosti, heuchera...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajka, Sarić, šaljem vam veliku, veliku Drago mi je vidjeti vas!
Imam par novih, friških sličica od danas popodne. Ovu ljepoticu skoro nikad ne slikam, a pogledajte kako je lijepa: Već sam si stoput obećala da neću više ljetnice na dvorištu, samo trajnice. Al ovim dvjema damama nisam mogla odoljeti ( a ni njihovoj cijeni, 5kn ) |
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Geranium sanguineum mi poklonio prvi ovogodišnji cvjetić.
More crnjika imam ove godine Prošle godine sam od Lilike dobila nekoliko vrasta karanfila. Samo jedan je cvjetao, onaj rozi. Ove godine su se razrasli svi, puni su pupoljaka. Trenutno cvate ovaj. Ne znam dal mi je ljepši za vidjet ili slađi za mirisat. Cijelo dvorište po njemu miriši Na jesen sam posadila nekoliko lukovica ukrasnog luka. Purple sensation je već ocvao, a sada se počeo otvarati nectaroscordum. Moram priznat da me nije baš nešto oduševio. |
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu je i allium neapolitanum
Mislim da njihnije uopće potrebno predstavljati Žalfija se lijepo razbacala ove godine I cvijetu božura se nadam Toliko za danas. Slika sam napravila stotinjak, al da se ne ponavljam (a ponavljam se skoro uvijek ), stavila sam samo par. Lupinus nikako da mi cvijet pusti, baš sam ljuta na njega! A ujutro kad pogledam s terase, prvo me pozdrave susjedini lupinusi, ogromni, prekrasni. Onda siđem, prošećem do mog, stresem mu sve po spisku, zaprijetim mu izgonu s dvorišta, al mislim da me baš i ne doživljava previše! Zato sve ostalo fino napreduje, buja, cvjeta, raste. I baš sam sretna! |
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne su ti ruže, žalfija baš se lijepo razbacala a sa vučikama i ja imam problem , a na grobu mojih roditelja rastu i cvjetaju kao ludi i sami se osjemene ...
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vjerujem da ti je dvorište mirišljavo, ali ne samo od ovog prekrasnog karanfila već i od ovih prelijepih ruža
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EN, lijepo te je vidjeti. A znači, ni tebe vučika neće? Ajde, malo si me utješila!
Lorice, ove ruže uopće ne mirišu, što je najgore. Ova roza jedva malo, ove druge dvije ništa. Nažalost. |
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka ruža miriši, ja čim pogledam bilo kakvu ružu, osjetim miris od one prave |
|
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni bome ne. Doduše, malo sam "zaštopana" od alergije, pa možda ne osjetim...
|
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e, a da ponovo prođeš pokraj ruža, možda nešto ipak osjetiš, bar si zamisli, ak nejde drugačije
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ni moje ne mirišu izuzetak je fresia žuta koja je ove godine i prva procvjetala
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim vrijeme kad ruže počinju svoju cvatnju,istina da mnoge ne mirišu,ali su zato prelijepe.Zato mali karanfili zamirišu cijeli vrt.Moram ujutro pogledati svoju vučiku,nisam primijetila da namjerava cvasti.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A bum si zamislila onda!
EN, ja nisam primijetila da mi ijedna ruža miriše. Možda nisam dovoljno dobro njuškala. Kaktusiću, jesu, ruže su prelijepe. A karanfili zaista sve zamirišu. Zar postoji nešto da kod tebe ne cvjeta? A ja imala osjećaj da i kamen možeš nagovorit da ti cvate! |
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepe si slikice napravila,samo ti stavljaj nove,nama cvjetoljupcima nikad ne dosadi gledat,ruže su predivne,ja imam žalfiju i ruzmarin u saksiji,dali mogu da ih prebacim u vrt,mogu li preživit minuse
|
|
Odgovori | Stranica <1 6465666768 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |