Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja pampasica kupljena prošle godine.nadam se da će me ove godine razveselit kojim cvijetom. ![]() />">plesna haljina mojih vodenika poslije kiše. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sabaheta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 41 |
pa zaista si mu dala pravo ime baš je kao bajka svaka čast
|
|
ensar
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Onda bum ga tak i ostavila....možda se sam od sebe oporavi ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
niš posebno,kak sam posadila tak raste.sigurno ti se sušilo od velikih vručina koje su bile.sad je kiša ljepo zalijala.
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Slikica ( od 09.06.08. )je na 1. stranici. I ja imam ovkvih plavih grmića kaj zgledaju ko raščupana vlasulja ![]() Jednom od njih su se počele sušiti " travke " ![]() Kaj da radim? Imaš kakvih iskustava s time? ![]() |
|
![]() |
|
A joj,monna1,sve me sram da ti kažem šta je to zeleno.To su letvice od starih roleta.morat ču ih mjenjati jer su počele pucati od starosti.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasno,petunije su mi wooow
![]() Baš mi je medeno ovako šareno
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divan ti je vrt!
|
|
![]() |
|
moja magnolija još me jednom razveselila u ovoj godini
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
bez rijeći prava vrtna bajka
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
neka se vole
![]() zaboravila sam napisati da mi se sve sviđa.....baš ima lijepih detalja
a duga je aaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
To su umjetne ptićice."sletjele"su na granu magnolije i zvale me da ih slikam.sigurno su zaljubljene pa nemože jedna bez druge!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jesu ono prave ili umjetne ptičice
![]() |
|
![]() |
|
Ovo su slike od prošle godine.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ej ljudi,vidite šta sam jučer uspjela slikat!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da,to je dio pluga,to kod nas zovu ornice.služilo je za oranje sa konjima.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Štefice bravo, dali su oni željezni kotači dio pluga ili nečeg sličnog. MM izdaleka vidio sliku i odmah dojurio vidjeti što je. A cvijeće se baš lijepo uklopilo naonom željeznom stalku. Imam i ja sličan.,
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ljetni čempresi su mi baš krasni! Ja zaboravila posijati ih ove godine...
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sviđa mi se... mm..mmm... a ma baš sve!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |