Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 104>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 09:33
onda ću probati prebaciti na ovu stranu LOL

Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

drage gošće i gosti , da me ne špotate više, imam par slikica Wink i za divno čudo neće biti niti jedne fuksije LOL

rudbecie pale i žare cijelo ljeto u raznim bojama...bude po par različitih na istoj stabljici ...definitivno zahvalna biljka za one koji nemaju vremena ili prilike zalijevati Thumbs%20Up

a vole ih i leptiri

imam čak dva cosmosa za koja pojma nisam imala da su tu smile188obožavam cvijećke kada se same rasiju

ovo je onaj silvekin suncokret koji ima rizome, a ispod njega je isto jedan silvekin, ali maxi suncokret smile188tu sam malo inkomodirala bubamare u vježanju kama sutre smile156

poslije sam ih preselila na grmić astera jer sam morala odrezati tu veliku glavu suncokreta da ne polomi cijelu biljku...ona sirota njega nosi okolo, a on se svakih pola minute sav zatrese LOL krepavala sam od smijeha LOL

no dosta o ljubavnom životu bubamara...idemo dalje sa slikicama Wink

imam i par mama u vrtu Big%20smile ( ma čudnovate su vam te bubamare Wink)

bebe

ponosna mama

na ove dvije posljednje mame sam jako ponosna jer su skoro u otpisane otišle nakon nesmotrenog iznošenja van u proljeće, a vidi ih sad Big%20smile

buritov rođak je baš fino popunio teglicu

clematis se probija kroz razgranat pasifloru za koju sam roljetos mislila da je Dead ali neće cvasti i sad sam joj zaprijetila..neka se malo sabere LOL bila je odrezana skroz do korjena

ali zato cvatu gogini vrtni hibiskusi,a manji su od metra visine smile72još jednog čekam da se pokaže koje je boje

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 09:34
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

šefice čim spaziš samohodnu lopatu za kupiti samo javi Wink

niklo je par listeka ove šarene djeteline...malo je ko ćelava LOL

cvijetati će i grk...jedva ga čekam

kao i ovo proljeće sijane lantane smile214

djevojačka okeca se trude

procvala je i iznenadila me i ciklama u sjeni paprati

počeli su i asteri...ovi su stigli od Korjenko Smile

napokon i kana Smile htjela bih nabaviti i žutu Embarrassed

u društvu ricinusa

moj nedavno kupljeni stolisnik...malkice je već ocvao, ali mi je jako slatki

sram me bilo, zaboravila sam kako se zove Embarrassed stigla od Horti prošle godine
i prelijepa mi je Big%20smile

Zagorski bregi
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 09:35
evo sad je ok ...valjda će tako i ostati Wink

Zagorski bregi
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 10:02
kak su mi krasne ove rudbekije s tamnijim laticama u sredini, jel ima koja mlada oko mamicaWink? one su zaista jako zahvalne i htjela bih na proljeće puno svakakvih u Senju posaditi...
I gogini hibiskusi su lijepi, naročito mi se sviđa ovaj bijeliClap.
Veselim me što tvoj grk ima pupoljke, pa vjerujem da će uskoro i moj, jer su od iste mameBig%20smile.
preslatka je kana, o crvenom stolisniku nećću ni komentirati, a fizostegija mi je čarobna, baš prava elegantna damicaClap.
lijepi pozdrav
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 10:09
Tonguekrasne biljčice kontesa!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 15:28
Draga Konte evo me malo napokon kod tebe, lijepo je na tvojim bregima, rascvjetano, zeleno, odiše mirom i spokojom, kolekcija cvijeća je sve veća i ljepša, grk će biti pravi ljepotan Clap
život je more
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 17:56
Idesh Konte pa ti si se fakat počela razmetat! Krasne su ti biljkice, a vidim da si negde u žbunju zaboravila knjigu pa su i bubamare poludele ;). Sjajno ti je sve!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 20:49
AAAA bananamare su te odale!!!
Kakve bubamare, takva i gazdarica!LOL

A ja bi se ogrebala za rudbeckije, hibiskuse i stolisnik!
Buš mi dala, znam da imaš!!!!!!!
Malo se zezam, tak me sve boli da se moram zafrkavat da zaboravim!smile78
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 20:50
Swega lijepog kod tebe ima
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 22:03
drugi puta ću ostaviti alat uokolo...nek se nađe kada gosti dođu LOL
šalaaa LOL
dragi moji, hvala na lijepim riječima i drago mi je da ste svratili smile78

Saro, bum virnula malo u rudbeckijine nogice Wink

vilmač, anči Hug

draga moja Lantana, bit će takva panika uskoro kada dođe vrijeme za spremanje cvijeća da će to biti užasavajuće LOL nadam se da ćeš u jednom od svojih pravih posjeta kontinentu, uspjeti skoknuti do mog brijega na kavicu Hug

medek i lilika smile232 LOLLOL vražički jedni...nisam ni sumnjala u vaše jezike LOL to se lilika prikrala brijegu dok nas nije bilo i ubacila knjigu, a medo audio zapis u žbun negdje pa su mi bubamare poludile  smile156

lilikaaa, manje knjigu čitati pa te neće sve boliti smile156 imaš pp

nego Medek...pa nisam ja još gotova sa slikicama Wink

kobea se sprema cvasti jel je to njen pup?) i nadam se da će ipak procvasti da ju i vidim pa ne tetošim ju badava već drugu godinu LOL (prezimila je u kući)

ostići su narasli baš fino ove godine

i ružice su tu...a zadnja mi je baš posebna

ove dvije divljakuše su mi baš simpa

kako već i vrapci na grani pjevaju, ove godine sam zadivljena njima...achimenesi LOL (ma ja sve čekam da jedan napokon procvate crveno LOL)

ovaj je iz istog pakiranja kao ovaj iznad, a druge nijanse

plavi u kombinaciji sa visećim

i za kraj samo da Flavek pokažem kako pazim na njen adenium Big%20smile

i sad sam mirna dva tjedna sa slikama LOL

Zagorski bregi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 22:09
Pa napokon si nam kako treba pokazala to tvoje carstvo.

Nego, jesi li se ti dogovorila sa cobaeom kada će ona procvjetati? Jesi li joj objasnila kad je vikend? Jer inače ne buš vidjela cvijet, ona ti cvjeta samo jedan dan (ajde dobro, jedan dan je bijela, drugi dobije boju i ... gotovo)
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 22:18
Otok, sve sam ja njoj objasnila, kao i to ako ne vidim cvijet da se sama  pobrine za zimovalište Wink

Zagorski bregi
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 22:33
KOnte,ono ti je pupić od kobejice! smile102Svaki dan će ti procvasti! Ja sam ih sijala, samo su dvije iznikle, mamina cvjeta sam tak, a moju potuklo zadnje nevrijeme, ima lišća, nema cvijeta, ali ja sam optimista, možda me iznenadi!

P.S, da je ona druga opcija u pitanju, ne bi me niš bolilo!Embarrassed
Ne čitam zadnjih mjeseci!LOL Samo kopam!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 07:32
Kontee, i meni se jučer zacrnilo pred očima pa sam mislila da je do mene Smile , a danas vidim da sam ipak ja bila bistra a stranica crna. Drago mi je što si prebacila slikice na ovu stranu jer sam u istima uživala! Jako je lepeki tvoj bregek, a kao i ti i ja sam već u panici - kuda ću ove zime sa svim biljkicama...???
p.s. krasna slikica onih ostića kao zvjezdica!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 10:24
Kad vec trazis stize i elektricna lopata na tvoj bregic. Cvetje ti je super, meni su najljepse ruze koje me na nesto podsjecaju, a ona sumska ciklama mi je boljka imala je na balkonu, ali mi je netko iscupao.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 14:03
Draka Kontesa baš ti pristaje ovo ime, kod tebe sve bujno i prekrasno, kako ću ja urediti svoj vrt kada je sve najljepše cvijeće kod tebe, šala, pohvala za cvijeće, od sada ću biti stalni gost u tvom vrtu. 
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 16:22
kontesa slikice su  melem za oči! ja nikako da skontam kako da stavim slike na forumCry
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 16:57
Ma daj kotesaa, prestrašila si me sa onom 66-tom stranicom. Uh, kako grda crna, a na slikama malo bogatsvo. Achimenesi su ti preslatki. Buritov rođak napredan - baš ti zavidim - ne za šalu nego najiskrenije Wink, jer moji tek iz bobice puštaju malecke "rođačiće".  
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 17:29
krasno ti je to tvoje cvijećeTonguene znam kaj bi izdvojila.možda achimenese jer ih nemam, a tako su lijepi. Tongue
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 19:20
pravo je uživanje prošetati tvojim vrtom, ma sve ti je prelijepo!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.