DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 86> |
Korisnik | ||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Wooooooooow!!! Koliko ih je! Love is all around, nananana... Svaka čast na trudu! Divna su! A zamisli da su ČOKOLADNA!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
wow!!!! koliko ti ljubavi imas....
bas su krasni...to prodajes? odlicni su... ![]() |
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
bogami, lijepo si sredila srčeka, al si se i naradila... svaka čast....
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
ja sam oduševljena
![]() ![]() ![]() ![]() btw moja adresa je...........
![]() |
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
Aaaaaajme... pa ja cu poludjeti kako ova srce prekrasno izgledaju...
![]() |
||
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
||
![]() |
||
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
hvala curke, ali nije tu bilo samo puno ljepljenja, nego su članovi moje familije kritizirali. Prvo sam ih sve one sa ornamentima bojal sa onim twin-color bojama, pa stavljala gore šljokice, a ova ravna stavljala salvete.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
a da ti skočiš malo do Zagreba, pomogneš mi oko popravaka i za nagradu dobiješ jedno "malo" srčeko
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
|
ajmeee, obiteljska drama, kako sam se nasmijala, a tebi valjda muka više
![]() stvarno svaka čast prvenstveno na tolikom gipsanju istog kalupića, a onda stostruka pohvala na trudu oko dekoriranja... dijelom te razumijem, ja iskočim iz kože kad netko od mojih krene sa "sugestijama" jer više ne znam tko zašto opće išta komentira i na kraju nekaj protivno sebi moram dodati... sve je to dobronamjerno, ali najradije se zatvorim u sobu i udri po svojem... |
||
![]() |
||
|
draga moja Kami, trebala si ti vidjeti mene u petak nakon svega! Da iskočiš iz kože! Odma sam morala jednu
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
ma nakom svih muka koje si imala sa srčekima i dobronamjernim sugestijama svojih najmilijih ako uhvatim vremena dolazim GRATIS bar kao moralna podrška
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Viš, viš, čekala sam te! Znala sam da ćeš se javiti! Di bi ti izdržala da ne odgovoriš, ali ja ti šaljem srčeko gratis samo šalji adresu!
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
kakva storija.... srčeka su super ali ja ti ne dolazim ni blizu da me nebi tko iz tvoje okoline nagovorio na nešto.
sreća moja pa sam tvrdoglava pa teško ili nikako ne prihvaćam sugestije, samo kažem "jel ja radim ili ti? ajmo šetnja..." |
||
![]() |
||
|
I ja sam tvrdoglava, ali u horoskopu sam rak, a svi oko mene lav, jarac, ovan..... pa si onda moš mislit!!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
joj tete kak ste vi s početnim A slovom opasne...
![]() |
||
![]() |
||
|
A zato ti nećeš u Zagreb!!!!!!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
pa gle šta ste mi napravile na daljinu!!!! .....ne smijem ni zamisliti šta bi bilo u četiri oka
![]() btw bila ja nakratko u petak u zg........čak je i tatjana bajčić došla da popijemo kavu..........obećavam kad budem duže javim ti se za kavicu
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
ja po horoskopu imam rogove pa sve ove "pametne" sa prijedlozima brzo rješavam. a ti, mare, nemoj se sa rogatima bosti ![]() |
||
![]() |
||
|
hehe đe me nađe.........pa ja sam ti pravi pravcati ovan......tvrdoglava do bola(ponekad)
|
||
![]() |
||
|
a ja imam veće rogove. muuuu! |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |