LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 6566676869 111> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista sam se dobro prošetala ovim lijepim vrtom,i meni je drago što stavljaš imena biljaka,uvijek nešto naučimo
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što da pohvalim sve ,sve ,sve !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekokrasan vrt i prekokrasne slikice.
Stalno čekam da ti travnjak nabuja , koja će to ljepota biti Baš mi je drago da su neki lijepi primjerci iz mog vrta završili kod tebe, a neki se i vratili meni Nisam sigurna ali tvoja nepeta bi mogla biti biljka koja privlači mačke, obožavaju je i njen miris se koristi kad se mačku privlači da joj se pokaže di joj je dozvoljeno da gospodari. Moja nepeta je malo loše, a maca mi stalno njuška i piška oko nje. Ne znam što da radim, da je premjestim negdje. Pored clematisa Multi Blue mi se nalazi, koji baš ne izgleda dobro |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo sam došla virnuti kako napreduju agapantusi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon silnih pohvala ja neću ponavljati. Ponovila bi od svih poneku riječ, ali oni smrckini iberisi što nam ih je gio identificirala su meni nešto posebno. Uživo su očaravajući! |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje cure.....što da kažem osim velika hvala svima na lijepim riječima pohvale... Trudim se.
Gio hvala na ispravku, kako vidiš i ja znam pogriješiti
Hoya, jesu zaista su iberisi prekrasni i raskošni.
Šmrčko, nepeta se zaista zove i mačja metvica i mačke ju vole. No meni mačke vladaju donjim dijelom vrta gdje je nema. Gore puno manje.
Triša agapanthusi su veliki, 10 komada, kad poćnu bit ćete svi pravovremeno obaviješteni
Sad vas tako brzo neću gnjaviti slikama. Digitalac je na "bolovanju", otišao u "bolnicu na operaciju"
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lora,mislis da bi ja znala,ma dobila sam sjeme i zato sam saznala puno ime
jos jednom sam pregledala slike,morala sam ,a digitalcu zelim sto brzi oporavak. |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmo Lora taj pomidor i slike felgi na sunce,
|
|
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja pa pola cvijećki ne poznam, a prekokrasne su
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš predivno cvijeće.
Divota, prekrasno. Puno lijepog tvojeg i poklona od drugih.
Moram paziti ako bude oglasa za reznice ili sjemenje kod tebe.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno mjesto za Ri vrtne kavice, edukativne, poticajne, vesele kao i sudionice. Užitak za dušu i tijelo... kako bi bilo lijepo malo vam se pridružiti.
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve tako prelijepo, a ovo tako nježno
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puno, puno hvala vam na posjetama i šetnjama kroz moj vrtić. Koga god put nanese u Rijeku, bit će dragi gost kod mene.
Ne mogu vam ništa novoga predstaviti pa ni "felge" i "pomidor".....Fotić još nije došao iz "bolnice".Pokušavam nešto sa starim ali me "zeza".Em slike ne valjaju, em napravim tri slike a on prazan, treba punjenje.......
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim ja morat ću drugi tjedan doći poslikati tvoj vrt, jer su svi nestrpljivi, a i ja moram vidjet kako izgledaju agići.
|
|
RIJEKA
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A šta sad - dolazim vidjeti u vrt kad ne mogu ovdje!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bila i ostavila košaru sa pelcićima
Agić je ovoliki, travica je boli glava. Na žalost nisam stigla sve pogledati, jer sam žurila raznosila sam pelciće kao dostava Moje akrobacije u ulici sumraka parkiranih auta ste mogli samo na filmovima da vidite, sva se nakostrješim od straha koliko sam toga mogla polupati |
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha, ha, ha i kod Lore je bila Crvenkapica! I ja sam juros našla košaricu sa kolačima ...
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da samo da vidite kolika je košarica.......grrrrrrrr...... ne mogu slikati.....
Ajde Hoya, dolazi da vidiš, čekam te......bit ćeš dragi gost.....
Triša dolazi i ti čim prije, pa slikaj....., za sada ti neću naplatiti slike kod Agića, jer su još mali, kad narastu sliku plaćaš duplo, naravno broji se visina i veličina/tvoja/
|
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E pa dakle ako me ove godine prerastu, ubit ću se
|
|
RIJEKA
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad ću malo zachatati. Sutra metar u ruke i mjerim visinu
Neću da te imam na savjesti
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 6566676869 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |