Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 08:17
Draga MILICA 7,
Dan mi je počeo šetnjom po tvom vrtu,ljepotom opijena krećem u nove izazove.
Dipladenija i jakobina ,kao i sve ostalo meni jeClap.
Pokušati ću i ja potražiti sjeme dipladenije.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 08:34
Hvala ti, Belina, što si poranila u šetnju i to baš među moje biljčice.smile71
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 08:49
evo i ja krenula u setnju...viburmum opulus ima predivno lisce,za ovo doba godine vrt ti je bas cvjetan
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 09:58
snježne grude nisam prepoznala dugo ih nemam u vrtu mpm ih je imala i skoro svake godine su bile pune nekih crnih buba pa smo grm posjekli 
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2011 u 14:58
Hvala Gioiaa, na šetnjici po mome vrtu.Iznenadile me neke biljke s još cvijetića.smile158Najviše

od svega imam opalog lišća.
 Hvala ti E. Nona na posjeti u ovo jesenje jutro mojim biljkama.

Na mojima viburnumima isto bilo crnih buba pa sam nekoliko puta oprala mlazom vode a nekoliko puta sam poprašila neopitroidom i nestale su.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 12:39
Nakon nekoliko dana  odmora moje cvijeće se ponovo budi. Hibiskus mi je podario novi cvijetić, a bit će ih još....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 12:41
Ljubičice su opet procvijetale......

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 12:42
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 12:43
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 12:44
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 12:57
Predivno! Ona prva ljubičica mi je baš smile39
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 13:12
Ljubicice, tako su lijepe, mekane sa puno cvjetica. Neka uveseljavaju i tope tvoj dom
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 14:06
Pa u tvom vrtu mješano... još ima "proljeća" t.j. cvijeća, čije se boje krasno mješaju s bojama jeseniClapClapClap!
A ljubice....Thumbs%20Up.Hibiskus da ne spominjem.... prekrasan je.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 15:10
Emily, smile78
Lorica smile78
Baka,smile78
svima veliki pozdrav i hvala što ste zapazile moje nove - stare cvijetiće. Veselim se što opet cvjetaju pa to veselje dijelim s dragim ljudima......

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 15:11
milice još se nađe i vani koji cvjetak u tvome vrtu a ljubice su baš lijepe
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 15:31
Blue. hvala ti što si mi došla u goste. Posljednji trzaji vanjskih biljčica ali sada ove u kući ponovo razveseljavaju svojim cvijetićima......smile78
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 13:32
krasne su ti ljubičice, jesi posadila ?smile127
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 14:53
Biljčice od tebe,  E.nona, posađene. Vjerujem da će se primiti , pazit ću ih i maziti da sigurno uspiju.....smile127Ljubičice su mi jedno vrijeme bile  nekakve  loše a sada opet po malo nadolaze. Zapravo trebam im promijeniti zemlju....
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 15:14
Kolko ljepih cvijetića ima kod tebe..smile93smile93smile93Svako godišnje doba nosi svoje ljepote ali jesen je jedna od najšarenijih..smile141milice,ne znam što bi prije pohvalila,da li ruže,hibije,ljubičice....sve je prekrasno i puno životaWink
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2011 u 15:25
Hvala.Tea, na posjeti  mojim biljčicama. Sada je dvorište puno otpalog lišća i nema skoro ništa vani zanimljivoga ali  zato su sada sobne biljčice počele ponovo pružati radost.....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,332 sekundi.