Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 184> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smrcko jesi primjetila da ovdje imamo isti broj stranica - obje smo na 68
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A moram Anaidice se snaći, kad je klima okrutna. Dragoljub uNnorveškoj procvao , a kod mene nije.
![]() ------------- Proljeće , hvala na pohvali. Jesu visoke dalije, ali su lijepe. Nisu neke izdužene i bezlične kakve sam znala vidjeti. Dalije su cvijet koji mi se nesviđa zbijen u velikim skupinama. Nego radije kao centar nekog cvijetnjaka okružen drugim biljkama. Ali to tek sada vidim. Pala mi je ideja da begoniju i taj timjen, od kuće prebacim u vrt ![]() A ŠTO SE TIČE PITE? Stan mi je pouzak. Moram prebacivati van tepiha teški drveni stol, koji je uz to samo 80 cm u prečniku ( nikada kraja razvijanju). Nakon kora me čeka generalka, pobrašnim sve. I više nisam mlada i zaljubljena, bude pita lipa i sa kupovnim korama. Samo moraš probati sve kore, od Tene ništ koristi, za smeća su. Hvala vam na posjeti u moj vrtek ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sustižem te . ![]() ![]() ![]() ![]() Sad si se udebljala od silne klope sa Skradničanske fešte, troma si , sad mi je prilika da te ušijem ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ma strašna si, cviječe ti je savršeno- pogotovo kamenjar
dalije taman ni velike niti male a gdje je gusto nije pusto ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Bromi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moja Proljeće jedino da ga stavim na plafon. Podstanar sam u 40-tak kvadrata. U kuhinji mi je i dnevni i kuhinja i komp, sve u 20 kvadrata.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Smrcko ---------baš si falila------
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala Niho da si me se sjetila. Žao mi je da nisam mogla doći, možda neki drugi put.
![]() Postaješ gora od mene, u 2.33 Niho rastura komp ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Smrcko, jesi probala one dimne petarde za voluharice.....ima za kupiti po poljoprivrednim apotekama....moj stari se s time riješio napasnika! A za pregusto sađenje...pa moraš razrijedit....inače ti ode u cvijet (recimo salata) i od toga ništa! Kad razrjeđuješ mlade biljke...ono što je za pojesti pojedete, a ono što ti je viška daš primjerice kokicama u susjedstvu...pa nećeš ništa baciti!
![]() |
|
![]() |
|
Nisam probala, ali hoći ljubi te Šmrcko.
![]() Čupam polako šta je pregusto, mada me duša boli, a početnik sam pa ti je to tako. U mom susjedstvu na kilometre nema kokice, krave , samo psi i mačke koje hrane kupovnom hranom. Ja mislila da je to selo , pa htjela domaće mlijeko i jaja. Vraga oni veća gospoda od nas u gradu. Čak i povrtnjak kakav treba ima samo jedan susjed kom nije ništa niklo pa sam davala rasadu. A i tu rasadu su držali u loncu vode 10 dana, pa tek onda rasađivali?????? Čudno selo ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš čudno, dobro veliš.. Možda ih sada tvoj entuzijazam pokrene malo!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Teško Anaidica, možda ih on okrene protiv mene. Gledaju me kao kakvu ludaču. Uvijek mi kažu " Ali to ti se ovdje ne sadi tako ili to ne ide ovdje ili pa to nitko nikada nije radio". A dobro sve dok nepređu granicu pristojnosti , kao baba koja je odletjela iz mog dvorišta.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
kamenjar ti je predivan, volim takve fotke di se cili vidi...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Sa Baka .beom i ona sine rastura u 3 sata -bože šta nam radi ovo cvijeće sve sam do 4 sata sijedila |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala Pčelica ( Maja- odmah mi je to palo na pamet) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Samo vas dvije tako nastavite , pa ćete imati kolutove oko očiju kao i ja ![]() Ej Niho imam novi smajlić za tebe ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovaj se super podsjeća me na "Maricu Hrdalo", ako vi mladi uopće znato tko je ona bila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Naša vološćica...
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |