Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 184>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 10:45
Smrcko jesi primjetila da ovdje imamo isti broj stranica - obje smo na 68
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 10:51
A moram Anaidice se snaći, kad je klima okrutna. Dragoljub uNnorveškoj procvao , a kod mene nije. Confused

-------------

Proljeće , hvala na pohvali. Jesu visoke dalije, ali su lijepe. Nisu neke izdužene i bezlične kakve sam znala vidjeti. Dalije su cvijet koji mi se nesviđa zbijen u velikim skupinama. Nego radije kao centar nekog cvijetnjaka okružen drugim biljkama. Ali to tek sada vidim.

Pala mi je ideja da begoniju i taj timjen, od kuće prebacim u vrt, bit će još ljepši. MM će me hititi iz kuće zbog novih cvijetnjaka.

A ŠTO SE TIČE PITE? Stan mi je pouzak. Moram prebacivati van tepiha teški drveni stol, koji je uz to samo 80 cm u prečniku ( nikada kraja razvijanju). Nakon kora me čeka generalka, pobrašnim sve. I više nisam mlada i zaljubljena, bude pita  lipa i sa kupovnim korama. Samo moraš probati sve kore, od Tene ništ koristi, za smeća su.

Hvala vam na posjeti u moj vrtek
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 10:55
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Smrcko jesi primjetila da ovdje imamo isti broj stranica - obje smo na 68

Sustižem te .      
Sad si se udebljala od silne klope sa Skradničanske fešte, troma si , sad mi je prilika da te ušijemsmile78
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 10:58
ma strašna si, cviječe ti je savršeno- pogotovo kamenjar

dalije taman ni velike niti male a gdje je gusto nije pusto

smile169
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 11:07
Hvala Bromismile78
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 13:42
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

A moram Anaidice se snaći, kad je klima okrutna. Dragoljub uNnorveškoj procvao , a kod mene nije. Confused

-------------

Proljeće , hvala na pohvali. Jesu visoke dalije, ali su lijepe. Nisu neke izdužene i bezlične kakve sam znala vidjeti. Dalije su cvijet koji mi se nesviđa zbijen u velikim skupinama. Nego radije kao centar nekog cvijetnjaka okružen drugim biljkama. Ali to tek sada vidim.

Pala mi je ideja da begoniju i taj timjen, od kuće prebacim u vrt, bit će još ljepši. MM će me hititi iz kuće zbog novih cvijetnjaka.

A ŠTO SE TIČE PITE? Stan mi je pouzak. Moram prebacivati van tepiha teški drveni stol, koji je uz to samo 80 cm u prečniku ( nikada kraja razvijanju). Nakon kora me čeka generalka, pobrašnim sve. I više nisam mlada i zaljubljena, bude pita  lipa i sa kupovnim korama. Samo moraš probati sve kore, od Tene ništ koristi, za smeća su.

Hvala vam na posjeti u moj vrtek
Eh, pa zato se kupi veliki ovalni stol, i onda kada razvučeš jednu jufku imaš za cijeli veliki pleh!!!LOLLOLLOL Tako bar ja radim...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 18:21
Moja Proljeće jedino da ga stavim na plafon. Podstanar sam u 40-tak kvadrata. U kuhinji mi je i dnevni i kuhinja i komp, sve u 20 kvadrata. Cry

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 02:33
Smrcko ---------baš si falila------smile99
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 10:33
Hvala Niho da si me se sjetila. Žao mi je da nisam mogla doći, možda neki drugi put.smile78

Postaješ gora od mene, u 2.33 Niho rastura komp
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 10:44
Smrcko, jesi probala one dimne petarde za voluharice.....ima za kupiti po poljoprivrednim apotekama....moj stari se s time riješio napasnika! A za pregusto sađenje...pa moraš razrijedit....inače ti ode u cvijet (recimo salata) i od toga ništa! Kad razrjeđuješ mlade biljke...ono što je za pojesti pojedete, a ono što ti je viška daš primjerice kokicama u susjedstvu...pa nećeš ništa baciti! smile187
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 10:54
Nisam probala, ali hoći ljubi te Šmrcko.smile78 Mislila sam uzeti najjači otrov, ali sam pročitala da je nemalo opasno u povrtnjak gurati te stvari mogla bi se i ja otrovati skup s njima.

Čupam polako šta je pregusto, mada me duša boli, a početnik sam pa ti je to tako.

U mom susjedstvu na kilometre nema kokice, krave , samo psi i mačke koje hrane kupovnom hranom. Ja mislila da je to selo , pa htjela domaće mlijeko i  jaja. Vraga oni veća gospoda od nas u gradu. Čak i povrtnjak kakav treba ima samo jedan susjed kom nije ništa niklo pa sam davala rasadu. A i tu rasadu su držali u loncu vode 10 dana, pa tek onda rasađivali??????

Čudno selo
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 12:03
Baš čudno, dobro veliš.. Možda ih sada tvoj entuzijazam pokrene malo!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 12:09
Teško Anaidica, možda ih on okrene protiv mene. Gledaju me kao kakvu ludaču. Uvijek mi kažu " Ali to ti se ovdje ne sadi tako ili to ne ide ovdje ili pa to nitko nikada nije radio". A dobro sve dok nepređu granicu pristojnosti , kao baba koja je odletjela iz mog dvorišta.LOL
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 13:19
kamenjar ti je predivan, volim takve fotke di se cili vidi...
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 15:49
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Hvala Niho da si me se sjetila. Žao mi je da nisam mogla doći, možda neki drugi put.smile78

Postaješ gora od mene, u 2.33 Niho rastura komp

Sa Baka .beom i ona sine rastura u 3 sata -bože šta nam radi ovo cvijeće sve sam do 4 sata sijedila
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 16:21
Originalno poslano od člana pčelica7 pčelica7 napisao:

kamenjar ti je predivan, volim takve fotke di se cili vidi...

Hvala Pčelica ( Maja- odmah mi je to palo na pamet), cijeli vrt neću slikati da ne popadate u nesvjestLOLLOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 16:25
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Sa Baka .beom i ona sine rastura u 3 sata -bože šta nam radi ovo cvijeće sve sam do 4 sata sijedila

Samo vas dvije tako nastavite , pa ćete imati kolutove oko očiju kao i jaOuch.

Ej Niho imam novi smajlić za tebe  da nebude onaj stalnoLOLLOL
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 16:27
Ovaj se super podsjeća me na "Maricu Hrdalo", ako vi mladi uopće znato tko je ona bila.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 16:32
Nela Eržišnik
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 21:41
Naša vološćica...
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.