Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 6667686970 370> |
Korisnik | |
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam znala da je ovo zuto Brnistra ali znam da uvek, kada idem u ovom mesecu na more, citava brda su u zutom i opojno mirisu. Opet si mi udarila ceznju...
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimar ova brnistra stvarno prekrasno miriši, latinski naziv je cytisus, ima i nekih kultivara u boji, ali oni navodno ne mirišu tako jako.
|
|
život je more
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divlju sam pavitinu baš neki dan vidjela u Crikvecnici i prepoznala ju po lišću..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno, sve od reda
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida, ta divlja pavitina kada ocvate, a sada se sve bijeli od nje, onda ostanu neki suhi cvjetići kao paučina i jako su dekorativni.
Hvala Hana. Evo slike jednog kaktusa u cvatu, taj kaktus sam ja posadila od moga kaktusa i poklonila ga prijateljici, moj je imao 2 cvijeta, koje nisam stigla slikati, a njezin, pogledajte... 17 cvjetova |
|
život je more
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Majko mila koji cvat. Izgleda da si prenijela prijateljici ljubav sa tim cvijetom.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaktus je fenomenalan imala sam ga godinama ali nikad nije imao ovoliko cvijetova i jedne se zime jednostavno izgleda smrzo i ode sve u nepovrat..jako sam tužna..
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa taj kaktus je stvarno veličanstven. Kralj. Car.
Ona divlja pavitina raste i na mom brdu (brdo zovem teren iznad kuće), lijepa je ali je baš divlja, pokušala sam je natjerati da raste kako ja hoću, ali se neda), a našla sam neki dan i neku uz obalu, bar mislim da je to isto neka vrsta pavitine, ima roza cvjetiće, uzela sam grančice, možda se prime. Staviti će sliku u moj vrt ako je pronađem.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow kaktusov cvijet je stvarno wow
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktus je
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana kaktus je predivan, vidi se da je poklonjen od srca
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj Lantana bas sam te se pozelila.... Ali moram ti dati jednu malu kritiku .....imas paucinu na ukrasnom luku/A kaktus je a evo i moj se sprema da se rascvijeta i ima 6/cvijetova .ali pored njega ima jos po 3 nova mlada...... i presretna sam .a i tvoj 'ce isto tako jenom biti
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Tweety
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, ne mogu odolit, moram ti pokazat ovaj.. ima "samo" 11 cvjetova, ja ga trcala slikat u svekrve jutros, i otvorim tvoju temu, a tamo 17.. Neka ih sto vise, bas su lipi cvititci:) E, moj isti takodjer nije dao niti priblizno toliko cvjetova! Mozda 4..
Evo slije.. |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasnooooo
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko, darovano je sigurno od srca, ona mi je kao sestra, sjedile smo u školskoj klupi 12 godina zajedno, a sada radimo već 20 godina zajedno, ali očito ga ona bolje njeguje nego ja.
Duda-love imam mladih, zato nemoj biti tužna. Otok baš me zanima ta roza iako je ova bijela isto interesantna. Kontesa, Baka i Lana2 Niho ma kako si samo vidila paučinu, ja se vratila na sliku i stvarno ima paučine, ali to je cvijeće iz divljine Tweety ma prekrasan je imao on 11 ili 17 cvjetova. |
|
život je more
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantanica nemoj se naljutiti na mene, ali ličili ti taj kaktus na nešto?
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja cu reci sto i mimar,kad ugledam brnistru pomislim na Zadar i okolinu ,a kkaktus,nisam skoro videla takav
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma, sto ja nemam takvu skolsku ili barem koleginicu ?!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvjetovi su zaista fascinantni-- nadam se da će i moji jednog dana procvasti
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktus je
|
|
Odgovori | Stranica <1 6667686970 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |