moje dvorišče |
Odgovori | Stranica <1 6667686970 89> |
Korisnik | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lantana,tritom,mumi,slak...ma mogla bi nabrajati do sutra...sve mi je fantasticno!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh lantane,mumi (prvi put vidim) i liatris su fantastični.
liatris svakako moram nabaviti na proljeće ili kad se već sadi,moram malo prošetati po forumu i pročitati.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moja bugica cvijeta od Triše što sam dobila -
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo i ja prošpancirala....sve mi se sviđa od ruža do lantana....a i slak je odličan!....nego jel se ovaj tvoj mimulus mumi
oče primiti od pelcereka?
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja malo kasnim - ali se divim, divim i opet divim lantanama, fuksijama, mumi me mami a i sve ostalo je za 10!!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Flavia,ne znam.Ja sam mislila da se ne može(u stvari nisam mislila uopće)no Silvek je rekla da se može.A znamo da ona sve zna
E sad,ja sam joj dala jednu grančicu(sram me kaj je samo jedna no mrak je bio i jedva smo napipale jednu)i sad bi trebalo vidjeti kod nje jel joj se primio.Ako je,pelcat ćemo najesen
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavonko, liatris sam ja kupila na proljeće.Tražiš tamo di su lukovice i gomolji.No ako hoćeš ja ti sakupim sjeme od ovih pa ,ako kupuješ već,kupi bijeli i neki drugačije boje
|
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno, divno, divno...
Tvog Obamu ima i moja susjeda i kod nje je na punom suncu, a koprive inače idu u hlad, kako sad ova ide na sunce? |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tražila sam nešto i naišla na abutilček u 4.mj.Za usporedbu,koliko je narastao za četiri mjeseca
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj, prekrasne su sobne lipe a ova neobična je puno narasla
još kad im se pridruži bijela |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam,opet,tritome slikala(iako cvatu,no očito samo meni pa me sram)al sam zato,opet,ovog kokotića.Kaj ću kad opet cvate
Kat.reaaaa,vidi tvojih trublji
hortiiiiii vidi svoje travkiceeee
(u pozadini je druga cvatnja limun žute tritome)
bromeeee,tvoja ne cvate no na očigled raste i sad se je stvarno primila pa ću je presaditi
iriiiiiiiissssss,vidi tvoj abutilček.Ako ti se nije primio ni jedan,ovaj tebe čeka.
e za ovo nemam kome vikati,to ja kupijoooo
al za ovu imam.....Silveeeeeeek,vidi meeee
I to je to,dosta dernjave za danas
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh ,koja raskoš
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kokotić obara s nogu , koliko je visok, baš mislim kako bi ga kod mene ova luda bura prepolovila.
Ovaj dubrovački gospar od SilveK je super, ima ga moja prijateljica, ogroman grm, ali ja neznam kako ga zapelcati i kada. |
|
život je more
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike, kokotić i abutilon su naj naj
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, dubrovački gospar ilitiga jakobinia - razmnožava se reznicama u proljeće i dosta se lako prima, ali ako nađeš sada grančicu bez cvijeta možeš i sada
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno, kokotić je čaroban, sretna sam da ti ruselija tako lijepo raste- nadam se da će uskoro i procvijetati, samo neka je na suncu
silvekin cvijetak je takođe prekrasan, da dalje ne nabrajam... |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana,ako imamo Silvek i ja,imaš i ti
Kad ocvate,pelcam.
A što se kokotića tiče,pa lako sa visinom.Stavi neki štap i poveži ga.Ja sam ih isto vezala jer ih je vjetar,u kombinaciji sa kišom,savijao.
E super,ionako nikako da ime zapamtim,onom silvekinom, pa ću ga"gospar" zvati
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S A V R Š E N S T V O bez mane.....
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Olalala Sasha naša kak je kod tebe uvijek lijepo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 6667686970 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |