mare-nostrum početak |
Odgovori | Stranica <1 6667686970 100> |
Korisnik | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare ovaj tanjur ti je odličan.
Daj si zamisli i ja sam danas radila sa kristal gelom i baš mi se sviđa rezultat.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare, prekrasno, prekrasno!!!
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare,nije mi jasno jeli taj gel proziran jer ti kažeš da si sve premazala sa njim i dali to on daje taj sjaj,ako nije sa čim si onda zaštitila da možeš prati u mašini za suđe?
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svima velika,velika pusa
ccccc al ajd ponovit ću........to je dvokomponentna smola.........dobiješ dvije bočice,pomješaš u omjeru 1:1..........mješaš 1 minutu......nakon toga se ostavi da stoji najmanje 10 min........ovisi šta ćeš premazivati s njim,nakon 10 min je gust kao med a nakon pola sata je tekuć i odličan za mazanje boca........
sve napraviš kao i obično,dakle i boju i salvetu i sjenčanje...... a ovo ti je kao neka vrsta laka.........premažeš i nakon pola sata suhim plosnatim,starim kistom prođeš da ukloniš eventualne mjehuriće.......koristi stari kist jer se od te smolaste mase kistovi jako teško peru.......čak ni razrjeđivač ne pomaže najbolje......
piše da se sve suši najmanje 48 sati ali pepeljaru sam oprala nakon dva dana i malo mi je taj lak izgubio sjaj.......zato sam ovaj tanjur i bočice ostavila da se suše 6 dana ........i tek onda oprala u mašini.......
to ti je nešto kao tekuće staklo...........u temi materijali koje koristimo sam stavila sliku kako izgleda ta kutija Marabuovog kristal 2k laka.......
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno.boce su mi mrak.jako mi se sviđa prozorčić.super si to napravila.
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sinov tanjur me oborio s nogu... iako sam i sama velika ljubiteljica tjestenine ne mogu ti reci da li biih iz njega jela ili bih ga samo gledala... prekrasan je
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare draga,ma sve ti je krasno
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad gledam kako se sjaji....mogu samo ponoviti kao i Kaća....moram imati taj lak.......radovi su ti zaista fantastični
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su sjajni - u punom smislu te riječi! Tanjur izgleda kao oni talijanski u kojima se servira pašta ili pizza, prava autohotona!
Ja sam isto jako zadovoljna sa crystal lakom, čak sam ga uljevala u neke privjeske i doista je poput stakla! |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na kraju cu i ja reci, prekrasno, moram si kupiti taj lak, bez njega nema vise nista, jer to pojednostavnjuje, s obzirom da ja trosim puno na rizin papir i lak, e pa
treba gledati okolo i saznati za nove stvari. Mare super su. |
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj komentar za tanjur i sina me namijao
Tanjur i bočice
|
|
Jurica
Već proklijao Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da ti kažem da sam tu,gledam,uživam i gruntam kaj bum naručila...pusa,pusa,pusa!
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam drage moje........svima velika pusa......neće me biti nekoliko dana i nemojte me zaboraviti jer vratit ću se........ u dobro društvo se uvijek volim vratiti......
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...draga Mare i tanjur i bočice su jednostavno očaravajući ... kako si samo dobro iskombinirala motive na tanjuru, njami, izazivaju zazubice, a bome i s kristal gelom si mnogima natjerala sline ...ja sam radila s kristal gelom iz Lumosa i doživjela totalni fijasko, em se to čudo skrutnjavalo izvanrednom brzinom, em nema šanse da se kist opere s alkoholom ko što veli uputstvo, sve u svemu, loše iskustvo... a to da bi te mi zaboravili tak lako, nema šanse, samo nam se brzo vrati
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tanju s paštom tako otvara apetit da je bolje da ga se ne gleda , naročito za nas koji drže dijetu. Jednostavno je prerealan.
Bočice za maslinovo ulje su mi jako, jako. jako lijepe. Decentne i minimalističke. Nmoj se ljutiti ako za par dana napravim slično ili isto . Ti si moja inspiracija. P.S. cristal gel-ali pod drugim nazivom može se kupiti i naručiti i preko Nb-hoby . Košta 55kn i malo je manja količina. Pitajte samo za četku od gos. Tee premazanu s prozirnim staklenim lakom. |
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za marendu sam pojela dvije jabuke , naletm ja na ovaj tvoj pijat i sad pojma nemam da li mi sline cure od gladi ili pri pogledu na njega , ma sve skupa je da ostaneš bez teksta ali ne i bez teka .........kad će više taj ručak
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tja...pa jedva sam savladala cracle, a vi ste već na nekakvom gelu
mare, sve mi se sviđa, ali one bočice i kantica su na vrhu top liste |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konte mi smo jos na pocetku, treba puno nama nauciti, pa onda mozemo reci da nesto znamo.
Mare jos jednom super. |
|
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...krasno, nisi ti bez veze dobila pehar!!! |
|
Odgovori | Stranica <1 6667686970 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |