Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori | Stranica <1 6667686970 125> |
Korisnik | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I par večernjih (nisu baš najbolje). |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To bi bilo to dok se vrijeme ne popravi. Svima šaljem puno . |
|
|
|
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija, prelijepo, preljepo, prelijepo....pa čak i u studenom kad je mraz uhvatio tvoje biljke, pa u veljači snijeg, al prelijepo je, zaista je...
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija kamenjar ti je čaroban, mogla bih satima sjediti i zuriti i njega
Svijetloplavi phlox me posebno oduševio. Onu agresivnu travu imam i ja. Jako je lijepa kad ju se drži pod kontrolom. |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
popila sam kavu,pregledala tvoj vrt i sad mogu iic s poslom,samo da vjetar stane
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jooooj, draga, kak ti kamenjar prekrasno izgleda!
Ai pakujci već cvjetaju!!! Moji ni blizu. |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar zaista buja, baš je lijep!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno divno!!!! kamenjar mi je prekrasan ali azaleja mi je ipak više zapela za oko- pre pre divna je. Ma gdje živiš- šaljem muža po noći s lopatom...
ovako ću mu platiti za taj noćni rad i nema problema. ha ha |
|
belica,zagreb
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A da probaš sa nekom drugom plaćom za noćni rad ? Možda bi još veselije kopal . |
|
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ha ha, moj muž 2m visok 116 kg težak, planina i još bik po horoskopu , taj se za hranu prodaje sam tak. divan ti je vrt možda ga stvarno i posjetim jednom ako budem dobrodošla naravno pošto smo obje u istom gradu. ja se za kavicu prodajem.
|
|
belica,zagreb
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kak ne bi bila dobrodošla, možda se jednom i uspijemo kaj dogovoriti. Samo da prođe ova kiša i ponovno se vrati sunčano proljeće. |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigi, cvjeta mi samo taj pakujac, druga dva još ne - jedan ima čak jedan pup, a drugi ni to. Četvrti u kamenjaru je . |
|
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno phloxići su moja ljubav
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamanjar, azaleja ma nemam riječi.... divno!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj vrt volim,kamenjar me odusevljava,tako je prirodan...kupila sam azaleju,ali se ne usudjujem da je posadim u vrt
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija, uvijek se divim tvom vrtu, nekak je sve na svom mjestu i ujedno raskošan. I mene je azaleja oborila s nogu. Kolko je dugo imaš i na kakvom je mjestu držiš? Ja sam kupila dvije na MBM-ovom štandu na Trešnjevačkom placu preklani u proljeće i posadila uz rub šume. Jedna je usahnula, a druga kilavi. Niti raste niti vene. Stalno je ista. Razmišljam da je izvadim i stavim u teglu, negdje u hlad pa kad malo stasa (ako) vratim je u zemlju. Kaj ti misliš?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar ti je postao pravo remek djelo,cvijeće jedno ljepše od drugoga
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vec sam nekoliko puta bila u tvojem vrtu, svaki put se zadrzim na tvojim erikama. Danas mi je zapela za oko i azalea, predivna je.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Odgovori | Stranica <1 6667686970 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |