Bugičini cvjeteki |
Odgovori | Stranica <1 6667686970 154> |
Korisnik | ||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
rajski vrtovi, ne znaš koliko me veseli kad te vidim na svojim stranicama, u svom malom cvjetnom kutku. Skroman je i toga sam svjesna, nikad neće moći parirati svim predivnim vrtovima naših dragih prijateljica, no prirastao mi je srcu takav kakav je. Stoga sam ponosna na svaki lijep komentar koji mi uputiš. Hvala i navrati mi opet!
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ovaj i to sam savim slucajno primjetila...
|
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i jesen moze biti divna...prekrasan jesenji pogled bugi
|
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vrt napreduje iz dana u dan, puno malih biljaka koje će se nagodinu razbujati. Mogu reći da mi je čak i draže pratiti kako rastu male biljke nego imati već sve formirano i gotovo.
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
JosipaNu, mislim da ja imam malenu takvu, ali se bude razrasla, makar do proljeća ili jeseni.
Monna, hvala! Ne volim baš jesen, osim kad je sunčana i topla, no biljkice i cvijeće volim u svakom slućaju. Drago mi je da ti se sviđa ta jednostavnost u mom cvjetnjaku. moon, i ja dijelim tvoje mišljenje. Obožavam pratiti cvijeće u rastu i razvoju, a posebno me veseli svaki, pa i najmanji, napredak. Cvijeće u vrtu je sada na milost i nemilost prirodi, jednogodišnje sam počupala, dok trajnice zauzimaju posebno mjesto u mom srcu i vrtu i voljela bi da ih imam što više. No, puno je još posla kod mene da bi to sve skupa izgledalo kako si želim. U ove hladne dane zanimacija su mi sukulentići, pratim redovito kako napreduju i moram reći da iz dana u dan, ti maleni pelcerići, postaju sve čvršći i jači. |
||
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga bugica, pratim tvoju temu od početka, drago mi je vidjeti koliko se raduješ svakoj biljčici i kako se pune tvoje gredice i prozori.
Divim ti se što si ostala s nama, što još uvijek staviš pokoju slikicu, nađeš vremena za svoje biljčice... jer znam da ti nije lako, nimalo lako. |
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lijepe boje u tvojem jesenskom vrtu ! Kao da zele reci "ma doci ce opet proljece , doci . . . . " !
|
||
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dok čekamo prekrasno proljeće, moramo izvući i iz jeseni i zime ono najljepše, mislim da je jesen u tvojem vrtu još uvijek lijepa, a neki cvjetići se još ne bune na pristiglu nam hladnoću...sukulentići su ti divni i veseli me što ima ljubitelja sukulenata sve više...bravo!
|
||
|
||
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
sukulenti su posebni..nema brige za njih a tako nas daruju predivnim dizanjem i cvatnjom,,,prekrasno...ja sam se zaljubila u njih tek na forumu,a sad uzivam ..kuca mi vise nije kuca bez mojih dragih cvjetica i sukulentica...onda setam po tvojoj temi i imam sta vidjeti...predivno...nema ljepse rijeci....
|
||
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga SlavujVk, počašćena sam tvojom posjetom mom malom cvjetnom kutku. Raduje me što si mi došla i na ove stranice napisala svoj komentar koji mi, moram priznati, zaista godi. U pravu si, ponekad je teško uskladiti sve, no baš ovdje punim baterije za dalje i ne namjeravam odustati jer uživam biti s vama, cvjetnim prijateljicama, u društvu. Upravo tvoj vrt je bio jedan od prvih s kojim sam se upoznala i kojim sam šetala odmah po registraciji na cif. Uživala sam tada u divotama koje si posadila i o kojima brineš i još uvijek redovito prošećem onuda, makar se ne oglasim baš svaki put. Još uvijek naučim ponešto što nisam znala jer su tvoje stranice prava enciklopedija. I da, upravo sam jučer vidjela da su reznice trubica koje si mi poslala, pustile korjenčiće i neizmjerno sam sretna zbog toga. |
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
gute Fee, draga prijateljice... jesen, jesen... ne volim je baš... proljeće jedva čekam, vjerojatno kao i svi ovdje. Drago m je da si mi navratila, uvijek me razveseli tvoja posjeta!
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
temzi, draga moja, bilo mi je pusto kad te neko vrijeme nisam viđala... i drago mi je da si se vratila. Gdje samo pronađeš tako medene smajliće? Što reći: izgleda da sve više nas hvata sukulentomanija. Lako se "zaraziti" kad su tako divni, a ne traže puno.
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti Josipa. I ja sam, kao i ti, tek ovdje na forumu postala prava obožavateljica sukulenata. Kuća bi mi bila prazna bez njih, u cvjetnjacima je mirovanje i ostalo cvijeće spava, a ja sad imam lijepu zanimaciju... zaista uživam u njima.
|
||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hehehe... tako i ja. Malo po kući, malo na tavanu jer ih imam stvarno posvuda. Nijedan prozor više ne možeš kod mene otvoriti, bez da mičeš desetak tegli. MM je već izluđen, ali ne smije prigovarati... postala sam stroga.
|
||
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odgovori | Stranica <1 6667686970 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |