Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....juka mi nije nikad cvjetala....da li tvoje cvjetaju?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nije cvjetala
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
..da to i ja mislim....iako ova moja je potomak one iz vrta koja je bila 2m a nije cvjetala, bila je u hladu....na otoku imam 3 mlade ali druge vrste....one ce sigurno cvjetati kad narastu....imam i sarenolisnu a volila bi nabaviti i onu sa "koncima"....
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
![]() |
|
.....3 mlade juke, mislim da su gloriosa, nisam sigurna...
![]() ....zlatoglavice su izniknule...
![]() ..."piton" na otoku...
![]() ....agrumi su jos pod dekom....
![]() ...prosirena gredica od lavandi, ceka nove stanare...
![]() .....ljeto je odnijelo prilicno biljaka...nemam vise sarenolisne kadulje, 1 heba, klematis je upitan, iglica, anemone, pelargonije je odnijela zima.....eh, to ti je zivot...uvijek borba!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
...razni radovi su u tijeku....naravno ovo nije konacni zid, tek nabacano kamenje jer je sve jos uvijek gradiliste a radimo sami pa ide sporo....
![]() ...to je pogled sa balkona....lijevo je suma...
![]() ....pogled naprijed....ovo je zora oko 07 h...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako vam je tamo lijepo....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno je svratiti u tvoj raj
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Manči, lijepo je kod tebe.. Uvijek nas ugriješ!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pecika ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
bas je lijepo...sto bi ja dala za malo tog kamenja hihih ..
|
|
![]() |
|
....
![]() .....danas divno vrijeme , na otoku je sigurno caaaarobno...MM tamo uziva a ja doma na taraci.....pocele su mi sjemenke nicati, divan osjecaj.....
![]() ....Jagoda, ako procitas, mislim na tebe ali evo - jos nisam posla tamo....
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči kod mene pada snijeg, a ja kod tebe uživam...baš super!!!
![]() |
|
![]() |
|
....Proljece, nemam novih slika ali eto moze se uvijek unazad listat....
...danas je i kod nas lose vrijeme, kisa, vjetar i hladno....
meteorolosko proljece pocinje 01.03.....to mi odgovara, ne mogu vise k,o medo biti u zimskom snu..... zato sam posijala sjemenke, presadila sobne i balkonske biljke....planiram dok pada kisa sto cu jos posaditi i nabaviti....
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ojmeeee kakav predivan pogled na more
![]() guštam, guštam ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
...eee, valjda cu pravo gustat jednog dana u sezlonu ( polu-lezaljka ) citajuci na toj balkon-taracici....sad nema ni ogradu...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ...ova slika vam se ne svidja, je li tako ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |