Moj prvi vrt |
Odgovori | Stranica <1 6768697071 184> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nrma što ta Smrkavica, oprosti smrckica ne zna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se sijećam ove žene -a smrcko dobar je taj smajlić jeli se on to saginje bolan-da ne bi i ja gledala šta radi to--------hahahahahah
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tko se Nele ne bi sjećao. A smajlić ćemo svi biti jednog dana, do tada uživajmo punim plućima ( tko može) kao naša Triškana.
Idem spat , ujutru u 5 putujem. Svima koliko vas ima |
|
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E smrcko nam otputovala .sretno i mislimo na tebe
|
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekamo te, čekamo...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam što ste mislile na mene
Dugo nisam vidjela moj vrt, tko zna što me čeka čudnog tamo |
|
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sigurno će biti tovar trave ništa ne brini
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah da Niho, tovar trave nakon ovolike kiše
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Savjet za zakorjenjivanje ruža.
U prvom mjesecu nakon smrzavanj i snijega, to bi bio možda 3. mjesec iskopa se kanal u koje se stave grane ruža i okolo njih se pospe sitni krumpir ( koji vam ostane nakon zime, osoba ima svoj krumpir pa joj ostaju veće količine). To se prekrije na površini zemljom. Navodno da se svaka ruža primi. Koliko se ostavi u tome ne znam, mojoj mami je osoba rekla dok joj ruža ne zatreba??? Nadam se da će netko probati , te da vidimo rezultate. |
|
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa smrcko to je moguće zašto ne . NPR. ja i moja zaova slično radimo samo što mi iskopamo rupu veću i u nju se natrpa svega -od treskane drva ,pa ovo cvijeće kad se sklonja sa balkona sve to isitnimo pospemo malo sa zemljom i tako dok ga ima . Onda svaku biljku koju hoćemo da imamo od ruže pa nadalje mi ih zakorijenjavamo isti tako i dobro zatrpamo samo da viri biljka možga negdje do 5 cm . I sva se biljke prime
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači ipak ima istine u tome. I ta gospođa tvrdi da se sve 100% primi.
Hvala Nihica na obavjesti |
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko, ovo je super, probat ću i ja i to u Skradniku. Lani sam stavila četri u kolovozu, dvije su se primile i već imaju pupoljke, ali ovo s krumpirom je baš fora.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
niho ovo nisam znala,a zanimljivo je i ima smisla..ispod se napravi nešto slično kompostu valjda..zgodno
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A znate zašto to ima logike, pa kompost stvara temperaturu koja očigledno pogoduje zakorjenjivanju. Po Nihinom ispada da se može sve zakorjeniti, nema više propadanja pelcića
|
|
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo ti zezaj po mome ja i dalje radim ati skači do mile volje-
|
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pogresak smajlic,htela sam ovo
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno smajlić Niho , već si me zabrinula
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na pozdravu Gio.
Svima koji me posjetite a da slikica nema, (a biti će). |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 6768697071 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |