kaca-moja salvetna.. |
Odgovori | Stranica <1 6768697071 80> |
Korisnik | |
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja, osim što imaš lijepe radove i talent, molim te isprazni sandučić.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
frezija
Već proklijao Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja..... tek sad pogledala tvoje kutijice....PREKRASNE SU TI , WAUUUUUUU Ostala sam bez teksta...
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem sve što je rekla frezija!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme moja kaća evo baš gledam pa ti nisi samo nama interesantna sa svojim radovima.
Pa tebe prate i sa drugih foruma!!!!
Ma bravo draga, samo ti nama daj još svoje inspiracije
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam tek sada pregledala tvoje kutijice i ostala sam bez teksta prekrasne su mi............meni je onako ona prva baš sjela 100% i to samo zato što je romantična bar za mene
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam drage moje,ljubin vas
evo par novih kutijica,nikako uhvatit vremena stavit ih..isto tako mi nedostaje vremena za komentirat vase galerije,skicnem vas,divim se,ali neman vremena zadrzavat se na forumu..nadam se da ce uskoro sve bit po starom.. |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joooooooj, ona uprljano tirkizna me oduševila totalno! Jako mi se sviđa kako dobiješ te boje na donjem dijelu kutija - savršeno!
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I to je tebi"evo vam malo",Bože što bi tek bilo da imaš vremena!Ludilo od dobrih radova!
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neznam koje riječi da upotrebim da prikažu moje osječaje gledajuči nove škrinjice, dali damske , profinjene, elegantne , decentne,zapravo sve skupa i još dodati sa mnogo stila
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemam riječi za ove divote ,jednostavno bez previše kerefeka a opet jako efektno,sviđa mi se ovaj stil ukrašavanja
|
|
miki
Upravo klijam Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe kutije radiš
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne kutije, pogotovo ona cno-bijela, očarala me!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I opet sam išla ćiriti!Pridružujem se Anđelki,ona crno-bijela je zakon!
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje napokon sam uspijela ulovit vremena za iskomentirat vase galerije,panika me uhvatila kad sam vidila u kolikom sam zaostatku..svakakvih divota je proletilo ispred mojih ociju,jos mi se manta od ljepota raznih
hvala vam na posjeti mojoj galeriji i divnim komentarima..poseban pozdrav mikiju,i hvala na komentaru slave znas koliko iman vrimena kad mi je 10 dana tribalo za zgotovit ove kutijice..zadnjih dana mi se skroz zaguzvalo u zivotu,ali vracam se u normalu pomalo..jeeeee |
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutije su ti prekokrasne........crno -bijela mi je totalno WOW a ova zadnja s ružama je predivna,romantična i savršena šablona
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
od sve cetiri savrseno precizno i pedantno napravljene (a o ljepoti da ni ne pisem) mene je ubola u oko prva... i zboh boje i zbog motiva... tako mi je bezvremenaka da sam pomislila da si je izvukla iz bakinog (ili kod vas noninog) miraza..
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej kaća, ovo je fantazija!!!
Sve kutijice su lijepe na svoj način, ali meni osobno je ona lila sa ženskom favorit.
OOOOdlično!!!
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam cure drage,rastopi se ja od vasih komentara
zaboravila san napisat i ovdje kako sam imala problema sa printevima..kutijice sam napravila i samo ih je trebalo jos prelakirat,i tako su stale par dana i sve je bilo na svom mjestu..nakon sto sam ih prelakirala stvorili su mi se zracni jastuci ispod printa,bila san pomalo ocajna,desavalo mi se to i do sada i mislila san da nema pomoci..gotovo,rad upropasten,mislin se ja..po obicaju fenom osusim lak,i onako sva ocajna lupim sakom na mjestu gdje se print podigao,i primjetim da se djelomicno ponovno zalijepio za povrsinu..nakon toga sam pritiskajuci, milimetar po milimetar,palcem iz sve snage uspila skroz zalipit podignuti dio..ne mogu sa sigurnoscu tvrdit kako mi je to uspilo,ali sumnjam da je fen malo raskravio ljepilo,i da se zato uspilo sve ponovno zalipit.. i jos nesto,facetten lak nikako ne susiti sa fenom,na prvoj kutijici sablonicu izvana sam susila fenom i "usla u se",cila se izdeformirala..a ona iznutra je ok,nju sam pustila da se sama osusi.. na zadnjoj kutijici sam print okrenula naopako,sreca da je takav da puno ne smeta sto stoji naglavacke |
|
Odgovori | Stranica <1 6768697071 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |