dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 6768697071 222> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne slike
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
obradovala si me ovim slikama
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija,Misty,Moon,Gioiaa
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepe su ti slike Drave, poslje ovoga lijepog vremena valjda će se i zemlja odmrznuti!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija jutros je bilo -5.nema šanse da se odmrzne tako skoro iako je sunčano,u hladovini gdje sunce ne stigne doći je cijeli dan led.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divne slike si nam poklonila,
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uz Dravu je uvijek lijepo :) Fine slikice!
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pokraj vode Drave nije samo ravna Podravina, već su tu i prekrasne visibabe +5
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za bodljikavci i slike drave! |
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uf, ove slikice s Drave oduzimaju dah!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali kaktusek, šteta da se nismo srele - i mi smo jučer šetali uz Dravu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka si šetala, onda i mi možemo uživati u vašoj lijepoj prirodi
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaglaci su predivne boje, a i visibabe lijepo izviruju. Kaktusiću ne mogu ni biti nego lijepi. Slike Drave prekrasne
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida,Tija mogle bi neku kavicu dogovoriti na Dravi
Hvala svima koji posječujete moj vrt,proljeće polako dolazi,cijeli je ovaj tjedan lijepo toplo,ali i svako jutro debeli minusi,načekat ću se ja svojih cveteka
Samo jedan neki jako rani narcis
A moja muholovka ulovila jučer nakog malog kukca a i mislim da želi cvasti
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi kako muholovka lijepo napreduje.
A na rečenicu da ćeš se načekati svojih cvjeteka se neću obazirati..Koliko onda tek ja moram čekati... |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Muholovka je odlučila procvjetati, baš je interesantna.
|
|
život je more
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto i u tebe narcisa! baš me zanima cvijet muholovke! staviti ćeš sliku?
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 6768697071 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |