Zagorje zeleno .... |
Odgovori | Stranica <1 6768697071 94> |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Graga Gute nebo je valjda svugdje isto, samo što nekome pada a nekome ne pada (kod mene se smjenuju oblaci i sunce a o kiše ni K) ali ovo kišno vrijeme (kod nekih s ja poljevam) i toplina godi biljčicama kao što se vidi iz tvojih sličica, ruže se naprosto raspojasale, predivne su kao i ostali stanovnici tbog predivnog carstva,
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga gute Fee, hvala što si podijelila svoje prekrasne slikice sa nama.Ruže su ti prekrasne, sve jedna ljepša od druge, ne mogu im se nadiviti!
|
|
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zagorje zeleno je trenutno prekrasan ružićnjak!
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže su prekrasne, sada su u punom sjaju. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slike ruža
..i kod mene neki vrak jede ljiljane, čini mi se da mravi.. jednog su pojeli skupa sa stapkom još dok su bili mali pupovi, a dva se bore za preživljavanje, teško da će izdražati |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@ temzi ruze su stvarno lijepe , jos uvijek vrijedi ono obecano , na jesen mozes po zelji dobiti pelcere @ kaktus mirisu stvarno , susjeda dodje malo malo pod izlikom da ih vidi i pomirisi @ desert rose imas pravo , sareno je , stvarno sareno @ Carol vidjela si ih u zivo , ali i one koje sam dobila od tebe , kod mene se dobro osjecaju @ Marie, 5510 i meni su 3 ljiljana kompletno pojedjena , a na 2 cvijetovi do pola , vidjet' ces , sutra cu staviti slikice Hvala vam na posjeti i dodjite mi opet ! |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoje ružice stvarno raskošno cvatu i šire svoje mirise. Prekrasno.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I tebi zahvaljujuci je puno toga kod mene lijepo !
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tekoma oko luka - odlična ideja. A kad tek procvjetaju...
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Odgovori | Stranica <1 6768697071 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |