Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 109> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajoooj, znači da imate blato. Ipak mi je draži snijeg. Možda i do vas dođe barem malo da zabijeli i pokrije žito i blatnu zemlju.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
možda i bude ako nebudete sebični i sve pahulje zadžali za sebe
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vjeruj mi, rado bi da snježni oblaci produže k vama, ali zaljepili su se tu i kipaju pahulje svakodnevno. Ako tak nastavi, neću ni iz kuće vidjet van.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
blue sky, toliko je prekrasan ovaj vrt da sam morala dva puta kroz sve prošetati! Sigurno spada među najljepše vrtove kroz koje sam "prošetala". Izbor biljaka mi se jako sviđa, kao i kombinacije, toliko mnogo toga, a sve tako lijepo ukomponirano zajedno... Puno plavoga nasuprot preljepim ružama i šarenilu, a ljiljani jednostavno ostavljaju bez daha
![]() Konji su predivni i predivno se uklapaju u ovaj krasni vrt! Hvala na prekrasnoj šetnji! ![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Malo sam i ja došao da ti
![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Ako nam nemaš što pokazati od cvijeća, vjerojatno nam možeš malo uslikati svoje ljepotice u staji, ili si možda u radionici. Kako god bilo uljepšaj nam ovaj ružni siječanj jer zam da imaš čime. ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opet bila,pa da se javim,ovo je raj na zemlji
![]() |
|
![]() |
|
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
šećem ovim prekrasnim vrtom, i uživam u ove hladne zimske dane..i strpljivo čekam proljeće....ovo je zaista raj..
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
drage moje šetačice i šetači baš ste mi jako dragi, neko vrijeme sam bila odsutna na putu zbog obaveza pa nisam bila prisutna na cifu.prekrasne pohvale za vrt ali iskreno mislim da moram još puno toga dovesti u red pa da mi vrt bude bar približno među prekrasnim vrtovima koje imaju mnogi na ovom forumu -ja samo ne pokazujem ono ružno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Tugu za uginulim ždrijebetom osjećam još i danas nakon jako mnogo godina. Moj djeda je imao konje uz čiju je pomoć obrađivao zemlju. Između ostalog te su mi prekrasne životinje obilježile djetinjstvo. Stoga mi je jako žao. ![]() Nisu ti lijepe samo ljetne slike, već su posebne i ove ogrnute kristalima zime i mraza. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Bucka -hvala
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Kad sam bila u ateljeu morala sam i vrt obići.....
Pogledala sam samo dio-prekrasno je! Doći ću ti opet. žao mi je za ždrijebe ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
a joj, bas steta za zdrijebe, te zivotinje su mi prekrasne.....
sve pohvale za vrt, do iduce setnje ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Tako mi je žao zgog ždrebeta! Ruže okovane injrm djeluju tako nestvarno!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |