moje dvorište i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 86> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eeej draga! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ma onda najbolje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Hej draga,pa gde si ti? Dobili prstići svoje pa ovde više i ne proviruju
![]() ![]() ![]() Daj koji cvetak da vidimo
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Heeeej drage moje, evo slikica, nije nešto puno, ali naći će još poneka... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Miškice moja ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Hvala Milice, sjetila sam se da sam ti to obećala pokazati , samo me stalno nešto sprečava pa eto tek sad je konačno to tu gdje treba biti... Tebi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Krasan ti je ružmarin.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Monstera,
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
I moj se ruzmarin osusio ljetos. A bio se razbuktao i narastao... Odjednom je pocela da tamni iglica po iglica. Stvarno ti je prelijep!
|
|
![]() |
|
Curke ovo je bilo uslikano dok sam premještala cvijeće iz plastenika i moram vas razočarati..sad se i moj ružmarin počeo sušiti, iglice crne i opadaju, a ja više ne znam kamo da ga smjestim.. Ne valja gdje je jako toplo, ne valja mu gdje je hladnije, stvarno više ne znam kamo s njim... Rosi i ja obožavam začinsko i mediteransko bilje, no izgleda da s istim baš i nisam neke sreće... Milice ![]() ![]() Kaćunak , eto sad znaš da je isti problem i kod mene, no vjerujem da će bar ružmarin u prozorskoj dasci opstati... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Eh, a ja se poveselila kako ćeš nam odati neku veeeeliku tajnu kako sačuvati ružmarin... u primorju se "bore" sa orezivanjem, kad raste k'o lud i čim ga više režu, bolje raste, a mi... ah, srećom pa postoji onaj u bočici ali ipak preferiram svježe začine...
![]() |
|
![]() |
|
Rosi, već sma nekoliko puta tako pokušavala ožiliti i lavandu i na kraju sam i uspjela, ali isto cijelu zimu mi je bila u prozoru, pa ću sda vjerojatno tako i ove ružmarine koji se još nekako drže, prebaciti u prozor......Eeehh, lako je od proljeća do jeseni.. ali nešto sačuvati preko zime, to je nemoguća misija za neke biljke......Sve su mi biljke u plasteniku uživale, a kad ih moram seliti u kuću, e to onda više nije to.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hej,draga moja Monsti
![]() Baš si me razveselila sličicama,biljčicama.Preslatko izgledaju ovako malene,a sve na okupu... ![]() Bravo za razmnoženi ahimenes. Nadam se da će ti ruzmarin opstati preko zime,divna je to biljka ![]() ![]() ![]() ![]() Kroasane obožavam...hvala srce
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |