Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorište i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorište i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 86>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 22:41
  Eeej draga! smile78smile84

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 23:29
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Betilly moja, tko bi to mogao znati, koji faktor je kriv za to...Eno ja sam svoje neke stare izgleda dobrano sredila i orezala, vjerojatno i više nego sam trebala, pa od ogrmonih grmova, sad imam samo nekoliko sadnica, grozna sam kad sam ih uopće išla dirati ! smile42Cry

Nemoj po glavi tek onda ih nećeš znati orezati kako valja bolje po gu..smile232 smile79
The impossible is often the untried.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 23:35
 Ma onda najbolje  smile178  po prstima...smile96

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2013 u 23:07
Hej draga,pa gde si ti? Dobili prstići svoje pa ovde više i ne proviruju WinkLOLLOL 
Daj koji cvetak da vidimo Winksmile79
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2013 u 11:11
I ja čekam slikice
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2013 u 22:29

Heeeej drage moje, evo slikica, nije nešto puno, ali naći će još poneka...smile79smile86
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2013 u 22:29

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2013 u 22:33

Uspješno razmnožen Achimenes iz reznica...EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2013 u 22:37

I na kraju, poslužite se s toplim Croissantima....Embarrassedsmile84smile78

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2013 u 11:53
smile227evo imaš i mediteranski vrtić a skrivaš ga.if (window.EBMessageReceived) {window.EBMessageReceived(decodeURIComponent('undefined'),decodeURIComponent('undefined'));}
Croisssanti su ti mljac
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2013 u 17:22

Miškice moja !  smile76  Hvala ! 

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2013 u 17:32
Ovo si napravila odličan eksperiment....

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2013 u 17:42

Hvala Milice, sjetila sam se da sam ti to obećala pokazati , samo me stalno nešto sprečava pa eto tek sad je konačno to tu gdje treba biti... Tebi smile79smile86

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2013 u 19:52
Krasan ti je ružmarin. Clap  Meni se na žalost osušio, ne znam gdje sam pogriješila... Ermm možda pokušam opet, jako volim svježe začinsko bilje. Heart
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2013 u 20:21
Monstera, Hug
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2013 u 21:19
I moj se ruzmarin osusio ljetos. A bio se razbuktao i narastao... Odjednom je pocela da tamni iglica po iglica. Stvarno ti je prelijep!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2013 u 21:25
Curke ovo je bilo uslikano dok sam premještala cvijeće iz plastenika i moram vas razočarati..sad se i moj ružmarin počeo sušiti, iglice crne i opadaju, a ja više ne znam kamo da ga smjestim.. Ne valja gdje je jako toplo, ne valja mu gdje je hladnije, stvarno više ne znam kamo s njim...

Rosi i ja obožavam začinsko i mediteransko bilje, no izgleda da s istim baš i nisam neke sreće...

Milice smile84

Kaćunak , eto sad znaš da je isti problem i kod mene, no vjerujem da će bar ružmarin u prozorskoj dasci opstati...Smile

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2013 u 21:34
Eh, a ja se poveselila kako ćeš nam odati neku veeeeliku tajnu kako sačuvati ružmarin... u primorju se "bore" sa orezivanjem, kad raste k'o lud i čim ga više režu, bolje raste, a mi... ah, srećom pa postoji onaj u bočici ali ipak preferiram svježe začine... Approve
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2013 u 21:48
 Rosi, već sma nekoliko puta tako pokušavala ožiliti i lavandu i na kraju sam i uspjela, ali isto cijelu zimu mi je bila u prozoru, pa ću sda vjerojatno tako i ove ružmarine koji se još nekako drže, prebaciti u prozor......Eeehh, lako je od proljeća do jeseni.. ali nešto sačuvati preko zime, to je nemoguća misija za neke biljke......Sve su mi biljke u plasteniku uživale, a kad ih moram seliti u kuću, e to onda više nije to....ConfusedOuch

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2013 u 23:13
Hej,draga moja Monsti Hug
Baš si me razveselila sličicama,biljčicama.Preslatko izgledaju ovako malene,a sve na okupu...Clap
Bravo za razmnoženi ahimenes.
Nadam se da će ti ruzmarin opstati preko zime,divna je to biljka   Ja planiram na proleće da ga nabavim...začinske i aromatične biljke me jako privlače k'o da sam  LOLLOL
Kroasane obožavam...hvala srce Winksmile79  
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 86>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.