Iris - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 56789 49> |
Korisnik | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš se sve zašerenilo, imaš pravo Triša! Prekrasno je!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Taj puzavac je meni dala Shasha ali nije žuti, jako se razrastao i jako se brzo širi.
Samo nek mi netko kaže da li može prezimiti tu kod nas ili ne???
A ti Iris stvarno uživaš u svom cvijeću...
Vidim da imaš svega ali isto tako vidima da imaš i ostiće, pa nam sačuvaj sjeme da se možemo mijenjati!!!
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sjeme ostića ću sigurno saćuvati - samo nek me netko podsjeti na vrijeme
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A kada je vrijeme???
A za podsjećanje se uopće ne brini... tu sam...
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a kad je vrijeme...hehe...a valjda krajem ljeta...pitat ćemo nekog
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće taj "žuti puzavac" bude cvao žuto.Stavi ga na sunce,po mogućnosti da je cijeli dan na suncu i cvast će.
Kak ti mene provociraš kad ispod svake slike vidim"hihihi"(ispada da mi veliš,gledajte i slinite a ja uživam u njima)
Predivne su ti ruže,a tek ovaj kaktusić veći
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još ja puuuuuuuuuuuuuuno cvijeća posaditi da tebe stignem
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaj se takmičimo ko će imati više?
Nekad je jedan cvijet ljepši od "šume" cvijeća.Meni je svaki cvijetak na svoj način najljepši,bio u mom vrtu,ili tvom
|
|
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo se vi takmičite,da mi koje nemamo cvijeća imamo što gledatii
|
|
meni je super u životu
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tak sam to nekako i ja rekla , jer takmičiti s Shashom je nemoguće. Iris ovo je krasno i smo tako dalje. |
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da se takmičim sa shashom ne pada mi na pamet
samo sam joj htjela dati kompliment
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna je.Ako se počne sušiti,uzmi grančice od nje i probaj je zakorjeniti onako ispod flaše.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi sve zakorijenite i molim lijepo da bude za svih svega.
Iris fantastično, baš si mislim što bi drugima bilo zanimljivo da se zakorjeni.
Svake godine dam gomilu novca za cvijeće, a sve to netko ima i može mi dati, naravno i ja drugima. E sad krećem u akciju, osim skupljanja sjemenja, zakorjenjujem sve što se može.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica <1 56789 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |