Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 49> |
Korisnik | |
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš se sve zašerenilo, imaš pravo Triša! Prekrasno je!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Taj puzavac je meni dala Shasha ali nije žuti, jako se razrastao i jako se brzo širi.
Samo nek mi netko kaže da li može prezimiti tu kod nas ili ne???
A ti Iris stvarno uživaš u svom cvijeću...
Vidim da imaš svega ali isto tako vidima da imaš i ostiće, pa nam sačuvaj sjeme da se možemo mijenjati!!!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sjeme ostića ću sigurno saćuvati - samo nek me netko podsjeti na vrijeme
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A kada je vrijeme???
A za podsjećanje se uopće ne brini... tu sam...
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
a kad je vrijeme...hehe...a valjda krajem ljeta...pitat ćemo nekog
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Proljeće taj "žuti puzavac" bude cvao žuto.Stavi ga na sunce,po mogućnosti da je cijeli dan na suncu i cvast će.
Kak ti mene provociraš kad ispod svake slike vidim"hihihi"(ispada da mi veliš,gledajte i slinite a ja uživam u njima)
![]() Predivne su ti ruže,a tek ovaj kaktusić veći
![]() |
|
![]() |
|
još ja puuuuuuuuuuuuuuno cvijeća posaditi da tebe stignem
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kaj se takmičimo ko će imati više?
Nekad je jedan cvijet ljepši od "šume" cvijeća.Meni je svaki cvijetak na svoj način najljepši,bio u mom vrtu,ili tvom
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Tak sam to nekako i ja rekla , jer takmičiti s Shashom je nemoguće. Iris ovo je krasno i smo tako dalje. |
|
![]() |
|
da se takmičim sa shashom ne pada mi na pamet
![]() samo sam joj htjela dati kompliment
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Krasna je.Ako se počne sušiti,uzmi grančice od nje i probaj je zakorjeniti onako ispod flaše.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svi sve zakorijenite i molim lijepo da bude za svih svega.
Iris fantastično, baš si mislim što bi drugima bilo zanimljivo da se zakorjeni.
Svake godine dam gomilu novca za cvijeće, a sve to netko ima i može mi dati, naravno i ja drugima. E sad krećem u akciju, osim skupljanja sjemenja, zakorjenjujem sve što se može.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |