Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Iris - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Iris - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 49>
Korisnik
Poruka
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 23:17
Baš se sve zašerenilo, imaš pravo Triša! Prekrasno je! 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 15:14
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

Ovaj žuti puzavac je baš prekrasan... smile89
Taj puzavac je meni dala Shasha ali nije žuti, jako se razrastao i jako se brzo širi.
Samo nek mi netko kaže da li može prezimiti tu kod nas ili ne???

A ti Iris stvarno uživaš u svom cvijeću...
Vidim da imaš svega ali isto tako vidima da imaš i ostiće, pa nam sačuvaj sjeme da se možemo mijenjati!!!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 15:32
sjeme ostića ću sigurno saćuvati - samo nek me netko podsjeti na vrijeme Big%20smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 09:31
A kada je vrijeme???

A za podsjećanje se uopće ne brini... tu sam...
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 09:54
a kad je vrijeme...hehe...a valjda krajem ljeta...pitat ćemo nekog Big%20smile 
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 14:57
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 14:58
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 14:59
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 15:00
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 22:09
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 22:10
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 22:17
Proljeće taj "žuti puzavac" bude cvao žuto.Stavi ga na sunce,po mogućnosti da je cijeli dan na suncu i cvast će.
Kak ti mene provociraš kad ispod svake slike vidim"hihihi"(ispada da mi veliš,gledajte i slinite a ja uživam u njima)LOL
Predivne su ti ruže,a tek ovaj kaktusić većismile39
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 22:27
još ja puuuuuuuuuuuuuuno cvijeća posaditi da tebe stignem LOL
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 22:58
Kaj se takmičimo ko će imati više?
Nekad  je jedan cvijet ljepši od "šume" cvijeća.Meni je svaki cvijetak na svoj način najljepši,bio u mom vrtu,ili tvomWink
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 23:36
smile141Samo se vi takmičite,da mi koje nemamo cvijeća imamo što gledatismile93smile39ismile220
meni je super u životu
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 09:46
Originalno poslano od člana esmeralda esmeralda napisao:

smile141Samo se vi takmičite,da mi koje nemamo cvijeća imamo što gledatismile93smile39ismile220

Tak sam to nekako i ja rekla , jer takmičiti s Shashom je nemoguće.

Iris ovo je krasno i smo tako dalje.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 09:56
da se takmičim sa shashom ne pada mi na pamet LOL
samo sam joj htjela dati kompliment Tongue
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 10:55
jučer sam "ulovila" divlju loniceru.....nadam se da će se primiti u vrtu jer malo korijena sam uspjela izvaditi jer je rasla u kamenu

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 11:21
Krasna je.Ako se počne sušiti,uzmi grančice  od nje i probaj je zakorjeniti onako ispod flaše.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 17:31
Svi sve zakorijenite i molim lijepo da bude za svih svega.
Iris fantastično, baš si mislim što bi drugima bilo zanimljivo da se zakorjeni.
Svake godine dam gomilu novca za cvijeće, a sve to netko ima i može mi dati, naravno i ja drugima. E sad krećem u akciju, osim skupljanja sjemenja, zakorjenjujem sve što se može.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.