Mimoza - Acacia decurrens |
Odgovori | Stranica <1 567 |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ja bi bila sretna da one samo meni prežive zimu, i da uživam i njezinim listićima!! A ako bi kojim slučajem zametnula cvijetove, nitko sretniji od mene!! A grančice mimoze kupim na placu za mirisno uživanje a nju gledam i uživam!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lani posijana mimoza, ona od Mirinih sjemenki, prezimjela je u hladnom prozoru sa sukulentima, sada je vani i narasla je nekih 80-90 cm u visinu !! A ovogodišnje mlade mimozice koje sam donjela iz Njivica, koje sam skratila da lakše prebrode presađivanje, iznenadile su me mladim listićima !! A do zime ću naći još hladiji dio kuće, pa možda i procvatu !! |
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ta što ti je iz sjemena ima li drugačije listove?
nisam stručnjak, ali mislim da se mimoze cijepe tj. kaleme nadam se da će ti sve ići po planu, da ćeš jednom i cvijet vidjeti |
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimoza, ljetna, mi je narasla ove godine do 1.80m Uploaded with ImageShack.us A ovo joj je "bila" mama !! |
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free pa kod tebe sve raste i buja! Drago mi je da je ovako bujna, i moja se drži koju si mi dala od tog mog sjemena a nije ni blizu tvojoj! Jedva čekam da ti procvjeta!
|
|
Rijeka
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve se bojim draga moja Miro da će i ova krasotica morati odseliti u tvoj vrt, jer bila bi jako žalosna da kod mene ne uspije sljedeće godine procvijetati !! A koliko je ove godine narasla, sljedeće je godine neću imati gdje skloniti prek zime !!
Daj slikni kolika je tvoja !! Baš me interesira ! A da li će se još neka cura javiti da pokaže kolika je njezina mimoza, pa bilo je nekih 15-tak sadnica !! |
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vaše su mimoze,opstale,a moja,sada su uživati u Vašim
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije za povjerovati, ali moja ljetna mimoza ima . . . . pupoljke !!
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 567 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |