frida - početnički vrt |
Odgovori | Stranica <1 56789 24> |
Korisnik | |
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej Frida bome si se ti naradila ovaj vikend!!Odlična ti je ona zamisao sa zelenom i cvjetnom gredicom,još samo da imaš dosta kiše i to bi bilo super!Ali ipak unatoč malo kiše tvoja jesen je stvarno lijepa i šarena,a jedve čekam da mimoza procvjeta!!Nadam se da će biti koja grančica i za mene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemoj uopće dvojiti oko grančice rascvjetale mimoze....past ce kavica čim procvjeta...
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida je bila moja kraljica. Frida, Frida...
U očekivanju mimoza i drugog cvijeća, lijepi ti pozdrav šaljem
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..Ode Frida ujutro opet u svoj daleki vrt....imam produženi vikend....donosim nove slikice....ciao svima do nedjelje navečer....
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-samo ti idi biće novoga cvijeća
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo meeee...četiri lijepa dana odmora, radnog odmora...bilo je i puno kiše , ali noću...u vrtu nastale neke promjene...zahvaljujući shashi nastali su novi otočići s ružama u mom vrtu...
prvi i za sad najljepši u kojem su tri ruže i tri reznice iz kojih će isto nastati lijepe ruže ...kako im ne bi bilo dosadno dok ne pokažu svoju ljepotu društvo će im praviti asteri, na žalost noćašnja kiša im malo stukla latice ( Andrea01 oni su tvoji) i ovdje su tri ruže, ali nisam stigla dovesti kamenja za obrub, a društvo im prave zekine uši...još ću ih ovdje posaditi jer ih ima za razdjeljivanje Shasha, ostatak ruža je završio samostalno, popunjavajući praznine ...sve reznice su smještene u " rasadnik ...sukulentni otočić širi pogled ...cinije još cvjetaju i sve ih je više ...šafrani, neki čudni jesenski ...da je napokon dovoljno vode u tlu dokazuju i one ...jedna "jadna lantana" dobila novu kuću...možda se oporavi o njima ne treba ništa posebno reći nego da su neumorne ..i jedan zračni detalj ...MD nije htio pokositi travu po vrtu jer je mokro, ali je ipak nešto radio - opiturao banjarol..sad se svi čude jer se vidi s pola uvale...no on je naziva " vatrogasna" ..a sad se prebacujem na povrtnjak... |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Držim palčeve da ti se sve prime i već sljedeće ljeto cvatu.Donatice (dugo nismo koristele taj izraz,već mi je falio)su preslatke
Ovaj tvoj"banjarol"(mislim da neću to zapamtiti)ili ti po zagorski"šprickanta"je krasan.Eto jel bitnija trava ili"banjarol"
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zalivača je super, a bit će i vrt kad sve ruže procvatu.
|
|
život je more
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja iskreno vjerujem da ce se ruze primiti ...a najviše se veselim onima koje ne znam kakve su...kako je dobro to isčekivanje boje!!!
Zaljevača ( banjarol) je valjda starija i od mene, ali eto, nekako nam je draga pa je ne mozemo baciti...malo i pusta na dnu, no, malo piture i neko vrijeme još drži... |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok Frida, kraljice Frida,
krasno si to sve posadila, porazmještala, već vidim da će se sve lijepo primiti, otočić sa sukulentima je sladak, sve čisto, uredno
Šprickanta-banjarol je odličan ukras, ako ti zbog curenja neće koristiti za zalijevanje. Obožavam taj strainski dizajn posuđa.
Pohvale TM
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma svima koji imate week-end vrtove treba čestitati. Tu je potreban višestruki trud.
Imaš svašta a da je priroda čudna pokazuju i tvoje gljive... Kud su one uspjele izrasti s toliko malo vode!
Inače si prava vrtlarica. Sve tako lijepo posloženo, biljke, sadnice...
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako si lijepo uredila vrt.
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super izgleda onaj otočić sa novim biljkicama.... |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima...dobar ste poticaj za dalje....
|
|
lika1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opa Frida kod tebe svega novoga,ruže su predivne a tek kad procvjetaju bit će to stani pa gledaj!Nadam se da će biti bolje sreće od prošlih i da neće dobiti dozu morske soli!!!"Vatrogasna" me je baš dobro nasmijala,odlična je.
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morat cu MD prenijeti vaše pohvale...znam da ce se sad umislit, ali dat cemo mu malo gušta...
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MD se vratio s otoka i donio mi slike vrta kad je pokosio travu...moj vrt je još uvijek početnički...koliko sam bila oduševljena i sretna dok sam sve to zakopavala u zemlju, sad mi opet nešto fali i nekak nisam zadovoljna ... čini mi se nekako sve razbacano...ne znam kako bih to sad objedinila...
Trebam vašu pomoć...Evo slika i napisat cu neke svoje zamisli, a ako imate kakav prijedlog rado bih ga cula... ovako izgleda vrt sada ..u ovaj bih otočić stavila lukovice tulipana između zekinih ušiju da bude cvjetno na proljeće ...u ovaj kamenjar ce na prazninu ići juka ....ispod ruža bih posijala phlox ...što sad napraviti s kosmosom...još cvjeta, ali ga kiša i vjetar malo polegli...jel se on sam rasijava i hoće li opet dogodine niknuti tu ili ga ponovo moram sijati? ...imam još par malih jucca...gdje bi ih mogla staviti?uz "otočiće" od kamenja? |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma frida tvoj vrt je prelijep, odmah uz more...san snova..
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |