Skradnik_vrt u vikendici |
Odgovori | Stranica <1 56789 13> |
Korisnik | |
pozvana
Već proklijao Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrlo maštovito, ono gore s drvom. Bit će super.
|
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim Triša, bila si vrijedna u Skradniku, a bogme i TM. Joj kada to sve vidim , baš ti zavidim.
|
|
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa jel stvarno ideš kod niho tek ću ja da pozelenim što nemogu je biti tamo sa vama ,a ako ti niho da sve onada ću i da poljubičastim
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da draga spremam se u petom mjesecu kad budem u Skradniku, to mi zbilja nije daleko, pa ću se ići s njom upoznati.
Na ljeto se pak mm i ja spremamo ići u Split, Mostar, Sarajevo, e onda gore prema Slavoniji, pa vjerujem da će tu biti prilika da upoznam i tebe, što bi me naizmjerno radovalo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jupiii,dolazi triša u split! planirala sam i ja do SA i Mostara ali mi je sve bilo propalo sto se puta tiče
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
triša me fascinira- kuća, vikendica, putovanja- a sve nesprijekorno- da mi je samo znati šta je pokrećesvak ačast
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trisha - posudi mi malo TM, baš mi se sviđaju ogradice, puni ste ideja i jedan i drugi (ideja imam, fali mi realizator )
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mamaa pokreće ju motor čije ime ( odnosno prezime) nosi .
|
|
inaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a u a kako bi mene tek radovalo ali baš baš.....
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure moje drage, preslatke ste.
Sigurno, ali stvarno sigurno idem u posjet Nihi, to je prva destinacija, onda nakon toga vidimo se svi ili bar većina na flori u Zgb. Dakle šesti mjesec Split i splitska ekipa, dio koje već poznajem i svi, baš svi su me očarali. Dakle iz Splita se putuje, preko Metkovića, Mostara, Sarajeva, prema Osijeku, a tu ima da upoznam Inaju, a biti će i još koga. Nikad nisam bila u Kopačkom ritu i to je moja krajnja destinacija.
Sva putovanje i sve je organizirano da bih upoznala drage ljude s foruma.
|
|
RIJEKA
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A onda preko Čakovca za Zagreb i dalje u Rijeku, jel može???
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija može, dapače, baš smo mislili vraćat se preko Virovitice, pa zašto ne i preko Čakovca.
|
|
RIJEKA
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kavu sam već stavila, čekam vas
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A od Čakovca natrag preko metropole ili malo poprečki, malo zaobilazno? Može neka kombinacija, recimo od Čakovca novom autocestom pe prema Vrbovcu, a onda starom preko Ivanića natrag na autocestu .
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša neće nikuda bez mene od Zagreba -pa bar do Splita biću joj na teretu moram i ja vidjeti neke cure Rosaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
inaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh pa biće veselo jedva čekam moje drugarice
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me u vikendici s namjerom da posijem nešto u mom vrtu.
Pa tako evo izvještaja. Iako je vrt ogroman i prevelik za nas, ja uživam u njemu i sadim sve i svašta.
Dimenzije mog vrta su 9,5 m puta 22,5 m, to je naravno izorano i potanjurano.
Uzdužni dio smo pretvorili dio u bobičasti voćnjak, gdje su posađene aronije, maline tayberi, kupine i sada jagode. Ustvari danas smo posadili još dvije aronije i trri jagode penjačice.
Sutra ću staviti slike.
Moj dio vrta za povrće je cjela dužina 22,5 m, a šrine cca 7 m, pa sam po širini napravila redove i posadila:
11 redova krumpira, previše jer to je rani krumpir nije za stajati, ali kupila sam 5 kg, i to je to. Nadalje :
rotkivica, peršin, mrkva, blitva, salata, tikvice, riga,krastavac, mahune, dvije vrste, bamija, još jedna vrsta blitve, još jedna vrsta mrkvice, lubenice, kukuruz kokičar, sirak.
Sutra me čeka jo kapula crvena i ljubičasta, češnjak, ukrasne tikvice svih oblika, cvijeće, suncokreti.
Bole me mišići i pitam se što mi to sve treba - no uživam u tome.
Sutra me čeka još puno toga, nadam se da će me poslužiti vrijeme.
|
|
RIJEKA
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo. Ovo je i meni smjerokaz za sijanje. Mene u srijedu ubjediše da se ne sije prije 1.5. Čini mi se da su mještani polupali lončiće.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ovisi o vremenu, mene su isto malo pokolebali, a naročito za pomidore, a ja kupila flance i bogme ću ih staviti, pa što bude. Sunčano mi je i lijepo, iako naravno ložimo. Idem sad u vrt saditi ukrasne tikvice, razne suncokrete, poslije ću valjda stić stavit koju slikicu.
|
|
RIJEKA
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša vrijeme te služi za pet. Imaš ti neke veze tamo gore! |
|
Odgovori | Stranica <1 56789 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |