moje cvijece,moj mali raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Korisnik | ||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
da vas sve ne citiram ponaosob..
bergeniji i baki odgovaram na pitanje gdje zivim,jedno malo mjestasce uz more,tri kilometra juzno od splita..i bas je prava mikro klima,kako veli bergenia,raj za biljcice.. hoya slika ce bit uskoro,bome sam vec nakrcala balkon,pa iman sta i slikat ![]() trisa,kaktuse i sukulente obozavan najvise od sveg cvijeca,ako ti se nesto svidi,rado ti posaljem ![]() minimode,susjedo moja draga,u mbm-u sam bila i jucer i danas,nisan se bas nakupovala,bar ne koliko bi htjela..ali otkrila san ti jedan vrtni centar,kad ides od stobreca,pa tristotinjak metara prije mbm-a,to je nesto neopisivo,koji izbor imaju,kako je sve uredno,biljke zdrave,ma neopisivo.ako vec nisi bila tu,obavezno svrati ![]() jos jednom,hvala vam svima,od srca.. ![]() |
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|||
Kaća dva puta sam gledala ovu tvoju temu i još ne mogu vjerovati koliko puno cvijeća i to kakvog na tako malom prostoru. Ja imam puno cvijeć, ali ni jedan pitar mi nije kao tvoj. Imaš neke čarobne ruke, sve je lijepo pitari, i ukrasne košarice, a kaktusi i sukulenti...
![]() |
||||
život je more
|
||||
![]() |
||||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|||
A vidin ja da ću morat do Stobreča, i u taj novi vrtni centar, moraću se za ovo lito pripremit, barem na Hvaru da nešto posadin.
|
||||
![]() |
||||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|||
Sreća pa sam ja daleko od tog vrtnog centra.
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|||
draga lantana najljepsa ti hvala na komplimentima,sve ti ih mogu uzvratit stostruko,jer imas pravi mali raj na zemlji ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
|||
baka ja svoga uspijela preobratit ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|||
![]() |
||||
|||
nemoras ni pitat,nego dasta cemo..samo neka te tm dopelja do stobreca.. ![]() |
||||
![]() |
||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|||
![]() |
||||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|||
nemoras ni pitat,nego dasta cemo..samo neka te tm dopelja do stobreca..,a mi cemo lako dalje.. [ Može i do Splita, dalje ću ja, nema straja.
Ma mogu i u Klis, ako triba.
(samo prije ću stavit na ured - zatvoreno da daljenjeg radi sezone cvića)
![]() |
||||
![]() |
||||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|||
jadna dori s nama
![]() |
||||
![]() |
||||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|||
I ja kažem Iris, pa ne moraš se baš svakom obratiti, lijepo uživaj što te mi hvalimo, pa znamo mi da sto puta pročitaš sve pohvale
![]() |
||||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||||
![]() |
||||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|||
a ja?
|
||||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||||
![]() |
||||
|||
minimode draga,ma nigdje bez tebe..koga jos imamo?vanja,cvita,javite seeeee
![]() |
||||
![]() |
||||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|||
Gdje god išle mislite na mene
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
da ne ispadne da samo pricam,evo malo slikica,nesto novo i nesto staro..ovoj bacopi nisam mogla odolit,iako su cijene visecih kosara jos uvijek premasne
![]() moji novi ostici ![]() ![]() ![]() jedan lanjski ![]() million bells ![]() karanfilcic mi je napala nekakva bolescina,no cvijet mu je svejedno prekrasan ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
macuhice pomalo napreduju
![]() ![]() ![]() ![]() u kombinaciji sa sanvitaliom ![]() dvije kalanhoe ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|||
![]() |
||||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||||
![]() |
||||
|||
malo sukulenata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |