Lagerstroemia indica - kineski jorgovan |
Odgovori | Stranica <1 56789 19> |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divna je milice!
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, sada je sva ogoljela. Prošlih godina sam mislila da se osušila jer zimi izgleda kao potpuno suha biljka a onda kasnije u proljeće krene listati.Nije mi uspjelo skupiti sjeme. Morat ću slijedeće godine malo više paziti.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, jel imaš kaj sjemenkica, ja bi sijala!!!!!! Daj slikicu kako je izgledala ovo ljeto i jesen. Pozzz |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
freeland44 , poslat ću ti reznicu skupa sa sjemenom mimoze. Važi? |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sam hapyy, . A ti si !!!!! Jedva čekam!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skoro sve što si tražila imam u sjemenu i reznicama, imaš poruku od mene.
|
|
jelsa_
Već proklijao Pridružen: 01 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 167 |
Odgovor Opcije poruke Hvala(0) |
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako ide zakorijevanje bez hormona, imaš li iskustva?
|
|
jelsa_
Odgovor Opcije poruke Hvala(0) |
Hormon je samo pomagalo,može i bez njega.Važnija je temperatura tla i umjerena vlaga
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jelsa, da li bi vrijedilo da sada pokušam zakorijeniti jer su grančice nekako drvenaste i suhe i potpuno bez listova ?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
jelsa_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad je pravo vrijeme.Uzmi reznice u prosjeku debljine olovke.Reznice gore na slici odrađene su prije mjesec dana.Lagerostroemia je listopadnica,dakle sada je bez lišća
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na odgovoru. Evo idem sada odmah to napraviti. Javit ću ako bude uspjeha.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Jelica
Novo sjeme Pridružen: 17 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jelsa, da li ih imaš za prodaju?
|
|
jelsa_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jelice,krajem ožujka kao polugotove presadnice, vrlo povoljno
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo kao da si znao da mi treba savjet kako zakorjeniti ovu biljku. Jučer sam na riječkoj kavi dobila granu, baš debljine olovke, hormon imam doma, dakle sutra idem u akciju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jelsa, ako su ti presadnice za prodaju, objavi to na ovoj stranici
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4268&PID=500556#500556 |
|
Jelica
Novo sjeme Pridružen: 17 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jelsa ,super čujemo se onda krajem ožujka. Ja sam u Slavoniji da to nije malo rano za saditi vani ?A zapravo mogu hi čuvati do sadnje |
|
Jelica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jelsa, može, može i u Slavoniji !
Ja pred kućom imam već par godina crveno-roza boje. Po zimi izgleda sasvim mrtvo a onda u proljeće se razbaca s lišćem a ljeti prekrasno cvjeta.U jesen ju orežem na oko 50 cm. Dobro mi uspjeva pa si onda želim još nekoliko boja. Trebala bih oko 10 kom. da sakrijem zid od susjeda! |
|
jelsa_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Jelice , vrlo vrijedan podatak za mene
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |