Solanum jasminoides |
Odgovori | Stranica <1 56789> |
Korisnik | |
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, tvoj je zaista veličanstven. Moj maleni, poklon od Štefice, lijepo napreduje. Sve se mislim da ga omotam oko plavog solanuma koji je već omanje stabalce i koji je posađen u zemlju. Ne znam samo hoće li ga ugušiti.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
Sponzorirani linkovi | |
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure jako su vam lijepi , štefice šarenolisni- imaš sve nešto posebno.gdje to samo nalaziš
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su moji dečki, jesenas dobijene reznice od Jace. Spremaju se cvasti, obožavam ih. Hvala Jaco!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme krasnih li solanuma
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama hvala.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama,većinom sve kupim kod nas na pijaci.
Jaco prekrasan je taj tvoj plavkasti |
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dadinice, solanumi su krasni, a krasna ti je i ruelia... |
|
OPG 159365
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nina, koje sve boje imaš rueliju?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
, hvala ti Nina!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice, imam rozu koja slabije cvate, tj. super cvate u plasteniku gdje je visoka vlaznost zraka, ali vani ne cvate bas mnogo, i plavu, ona cvate i raste kao luda posvuda.
List roze je nesto malo uzi nego list plave, ali u svemu ostalome su iste.
|
|
OPG 159365
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas je lijepo uoblicen.
|
|
OPG 159365
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad već spominješ plavu rueliju, draga Nina,( uz ispriku adm. i mod. zbog miješanja u temu), zanima me kako se ona vani nosi sa ovim izrazito jakim vrućinama i sušom...koliko često ju zalijevaš i jeli još sunce ispži listove? |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruelia voli sunce, nista joj ne smeta sto se tice przenja. Ja moju moram zalijevati svaki dan, jer je u malom pitaru. Ona je zapravo jako robustan grm, i trebala bi mnogo zemlje, zapravo bih je trebala staviti u vrt, a ne u pitar. Ipak, mislim da bi i u zemlji trazila malo vise vode nego neke druge biljke, npr. muskatle ili nesto slicno. Ali, s druge strane, moze se poprilicno zasusiti, tako da totalno objesi listove, a kad je zalijes odmah zivne.
|
|
OPG 159365
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 56789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |