Brač - moj otok |
Odgovori | Stranica <1 56789 13> |
Korisnik | |
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nekakva sam nikakva pa sam odlučila dići si rapoloženje "provjerenim receptom" - šetnjom uz more, šetnjom po otoku... nije bitno što već po stoti put razgledavam... svaki puta iznova uživam kao prvi puta... da, društvo ima pravo, lijep je ovaj nagrađeni vrt (meni istina malo preorganiziran, presterilan, pregeometričan) a definitivno tvoj je raj puno, puno, puno ljepši pa mi nije jasno kako si takvu ljepotu zatajila. Pazi, ako se sama ne javiš na natječaj mi ćemo te prijaviti... tvoje mi je carstvo toplije, ljudskije, prirodnije, raznolikije, ne djeluje mi toliko "dučansko" - ne mislim omalovažavati nečiji trud ali izgleda mi kao da je namješteno u trgovini za izložbu za razliku od tvojeg - koje živi, nadahnjuje i poziva da se legnem i sanjarim u njemu!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo i mog doprinosa ovoj temi,jučer sam bila u Milni u posjeti jednoj curi sto se bavi izradom nakita.
pristajanje katamaranom u luku Milna natrag na putu za Split /Picture069-2.jpg"> |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Doista nam je zemlja prekrasna. Ne zaostaje ni "kopno" ali nema do jadrana....
Hvala cure što nam uljepšavate dane s ovim krasnim slikama.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj ljepote...sto nisam ptica,pa da zavirim na svaki otok i otocic:)))))))))
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijep vrt Lantana ali i ja se slazem s ostalima da je tvoj vrt dosta ljepsi ,zato podrzavam ideju da se prijavis na natjecalj i naravno imas i moj glas ...
Veliki zagrljaj iz kisnog Bergama...
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana i ja mislim da bi se trebala prijaviti na natječaj! iskreno! Toliko toga lijepoga si nama pokazala pa mislim da možeš i njima.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Davno nisam stavila slike na ovu temu, evo bila sam poslom po hotelima, a onda sam za svoju dušu malo prošetala da vidim kako napreduje hortikultura, nešto sam snimaila
Predulaz lavanda i masline jedan mali cvjetni otok Kineski jorgovan Jedna prekrasna crvena bugenilia Evo i njih, agapanthusi I neki luk A ovo su oni h... Lantane Begonije Žute lantane i crvene begonije Hortenzije i zelena travica A za kraj malo, sunca, mora i Zlatnog rata |
|
život je more
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moreee.predivno.........
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Duuugo, predugo se nisam skitala i odmah pogodim kad ti staviš nove fotkice... prekrasno, mirisno, bajkovito
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh da zaboli glava od ove lipote, bugenvila, hortenzije, begonije, lantane, prelipe prirode a šta još reći nego se diviti i uživati buljeći u tvoje slike
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slikice
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lantana prekrasane slike, neznam koje su mi ljepše one sa cvijećem ili "morske".
Uskoro stižem na moj otok pa ću i ja napokon uživati u onome što nam cijele godine dočaravaš svojim predivnim fotkama. |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana super, ni ja se kao ni lana ne mogu odlučiti koje su slike ljepše morske ili cvijetne, ali u svakom slučaju volim prelistati slikice s ovog predivnog otoka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj koja je ovdje divota pa ti sad kaže neko ne dođi na more .ma predivno -genijalno-----svaka vam čast -a da znate imam i ja svoju Unu-ako nemam more-koja je jako ledena-brr
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam drage moje, imamo mi po cijeloj Hrvatskoj svakojakih ljepota koje ponekad ni ne vidimo.
Za danas evo malo slika prirode, divljine, vinograda, mora, škrapa, malih skrivenih plažica... |
|
život je more
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme ljepote!Baš ti hvala da si nam pokazala. Uživat će i Lana 2, ona dolazi negdje na Brač! |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti za ove slike!!! Prekrasne su!!!
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bako to je i moj rodni otok i jedva čekam svako ljeto da mu se opet vratim Lantana je na južnoj strani, a ja na sjevernoj strani otoka, ali to nas nadam se neće spriječiti da se ovog ljeta nađemo na jednoj kavici |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme predivno...od ove ljepote ostajem bez rijeći...divno, divno...
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |